inceleyebildin mi usta ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Muhammet hayal kurcaksan en güzelinin hayalini kurcaksın bt 65 ten hayal mi olur
hayal dediğin airranger gibi olur 
-
Güle güle eskit
torunlarına bırak hocam... yakışıklı ... -
airguna devam merak etmeyin.. bu yivsiz tüfek zehirini dedem ve dayımlar sağolsun onlardan kapmışım... 7 yaşındada ava gitmek nasip olmuştu ...dün gibi hatırlıyorum. çok eğlenceliydi. ama ben av yapmıycam sadece çelik hedef yaptırıp uuzun mesafeli tek kurşun atıışları ...
umarım hayalimi gerçekleştirebilirim...
-
umarım buluşuruz yağışlı olma ihtimali var ama en azından 30 metre kapalı alanımız var ... mesafe kısa diyenler kesme şeker avlayabilir

-
madem öyle diyorsunuz 11 uygunmudur BURSA

-
tüfek lamine kundak ve özel seri...sadece bu tüfekte ray bağlantısı yapılmış. dürbünüde aratırsanız slug gun yani ateşli tüfekler için yapılmış olduğunu anlıycaksın...
adalya : evet inanılmaz tutan bi model. ve buram buram kalite. söküm videosunu izledim şiir gibi bir tüfek.. maşallah sıkıntısız bir tüfek. armsan bu işi çok iyi yapıyor.
-
aslında çizmiştim dediğiniz gibi malesef gözükmemiş ama hattılattığınız için sağolun...
3 boyutlu olmadığı için tahmin edemedim kusuruma bakmayın elinize sağlık
-
Shark yırtıcı..bide tavsiye dişleride oyma şeklinde yapılırsa harika olur....
-
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8507/8473301659_03d89abee0.jpg]
laminated_cantilever by baaazinga, on Flickr
not:foto benim eserim -ana fikir (darkwish)Satın alma belgemde çıktı yeni hedef ARMSAN

-
fiyat 1300 den fazla olursa ben alcak olsam AA S500 alırım mesela.
iç piyasaya uygun verilmelii bence ki piyasa canlansın. her fert pcp tadını zevkle tatsın... -
bu işe gönül verip sabah 6 da kalkıp atışa gittiğimizi biliyorum ben

eve gelince uyurlar zaten yorulucaklar eminim uyku çok tatlı gelicek ..
hatsanı arayıp acil göndermelerini isteseniz harika olurdu.
-
abi senin işten dolayı biliyorum ama keşke sende gelebilsen.
-
Ölmedim daha Metehan kalbinde yaşatmaya kalkma

Töbe töbe öyle değil be abi... Kemal paşadada güzel bi toplanma yapcaz Kemal abi falan da gelsin özledim. -
Pazar sabah 9 da mekanda buluşabilenler alta yazsın hobidaşlar...
-
kalbimizdesin Ali abi ....
-
bizde büyüyelim koca bi takım olalım ...
-
sizin için uygun olan aralık nedir? yazarsanız uygunluk açısından tartışırız.
-
inşallah patriot gelir

-
Merhaba ,
Bu cumartesi veya pazar atışa gitmeyi planlıyoruz. katılıımın yüksek ollmasını temenni ediyoruz... eğlenmek 1. sırada...
yer: ( 40.195139, 28.970587 ) koordinatlarını https://maps.google.com um arama yerine yazarak yeri tarif edebilirim size..
kime hangi gün müsait seçimini sunsun mümkünse ortak bir zamanda buluşalım...
hava kötü olsa bile 30 metre kapalıalanımız mevcut...Herkesi bekliyoruz...