Reguletör takılması sonucu kaç stabil atış yapıcak carbinin abi. Sonuçlarını paylaşıcağını biliyorum ama sabırsızlandım ümitle bekliyorum..
kolay gelsin saygılar...
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Nickini DR.Weihraunher olarak değiştirmelisin
eline sağlık. harikalar yaratmışsın. -
100 metre dile kolay geliyor. fakat bilen bilir .
elinize sağlık rüzgarda süper bi grupman olmuş 25 kuruş
süper ya.... -
RWS yi 10 aydır kullanıyorum bende .aşırı memnunum.
-
hayır.
peletin yiv setlerine ne kadar yüzeyi sürtünmesine bağlı olarak sola yadasağa gidebilir pelet değiştiğinde.
ve ya peletin ağırlık dağılımı ,kütle merkezlerinin iki pelettede farklı olması sebeb olacaktır bu duruma. -
tam konu açıcaktım
hayırlı olsun güzel olmuş bence.
fiyat 700 tl imiş ...tutacak zoraki gibi kavramalı yapsalarmış keşke.
-
çok güzel bir buluşma olmuş..fotoğraflara bakmak çok güzeldi.
Eline sağlık Erdem abi,arada yapalım valla çok keyif aldım ft antrenmanından.
Ömer abi başarının sırrı sence nedir?
-
Anlatılmaz yaşanır

-
-
RWS basic ve superdome harika....
-
satılık bölümünde diana mod 46 var şuan 500 tl .
yerinizde olsam diana kalitesini yaşardım. gamo dan çok üstün.
bence iyice dediğimi düşünün ... -
elinize sağlık
isteyipte ulaşamadığım pcp. sizler atış yaptıkca mutlu oluyorum..
sizden bir isteğim tüfeğinizide fotolara katarsanız ben çok mutlu olurum... -
Yeni tüfeğim hayırlı olsun. Bu ne aga , kundak var , kurma kolu biathlon , güç var , regülatör! var , namlu ceketi var , şarjör çekmece gibi mubarek , 60 fpe de babalar gibi atıyor, helal olsun Hatsan'a diyorum, demek forumları okuyorlar.

+1 -
vay be hatsana bak sen..
tebrikler... benim gözüme hitap etti.isabet stabilite de güzel olursa fiyattta uygun olursa işte alınabilicek bi hatsan ürünü .. -
uğraşmaya değer bence. bende beğendim bi boşluk yakalayıp yapıcam kendime .teşekkürler paylaşım için.
-
kesin kalemle delinmiş

-
elinize sağlık bayıldım doğrusu
alman panzeri. -
Öneride bulunanlar sağolsunlar yardımcı olmaya çalışmışlar. Değerli bilgiler paylaşmışlar.
Senin iş Şahin arabaya v8 motor takmak gibi olmuş biraz. Onun yerine durumun müsait olduğunda bir BMW al paşa paşa kullanırsın.
Paraya kıyıp tetik alayım desen bile değmeyebilir. Tetik iyi olur ama gerisi aynı tadı vermeyebilir. Bence bir süre daha idare et, ilerde güzel bir silah alırsın.
Tetik, silahtaki hassas bir nokta. Yağlamak, orasıyla burasıyla oynamak pek sağlıklı olmaz.
Sert tetikle güzel atış yapabilmek için tetiği birden çekmemeye çalış. "Eze eze at" diye bir tabir var, tetiğin düşeceği noktayı tahmin ederek yavaş yavaş güç uygula. Bununla beraber tüfeği fazla sıkmamaya çalış. Nispeten daha güzel atış yapabilirsin.stoeger tetiği sert derler doğrudur 2 tane stoegerım oldu gerçekten sert.
atış yapa yapa. tetiği yavaş yavaş çekip o atış anını hissetmeye çalışınca görüceksin ki pelet namludan çıkmış o an hedefe varmış... -
foruma joker fan club açılsa iyi olur arkadaşımız sürekli yeni konu açmak zorunda kalmaz

istekk bölümüne açsak mı acaba
admin bizi duyar yada rapor gönderelim. -
Alper abi aşka dokunabilmen bile güzel
şanslısın bence
biz burda muhammet arkadaşımın bt 65 boltunu kurarken kas yapıyoruz elim acıyo bukadar mı olur