helal olsun Tufan abi ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güle güle kullanın.Ceviz kundak çok doğru bir tercih bence.
"Pantolonu gösteren ütü, Air Arms'ı gösteren cevizdir" diye bir atasözü vardır hatta.:):))))))
-
kendim almış kadar sevindim güle güle kullan emre abii.
-
güle güle kullan bu yavruyu
hoş artist gibi görüntsü var. -
olur...
saygılar -
dün 28 metreden gez arpacık ile küçük salça tenekesi ve çaykur yeşilcay teneke kutusuna atışlar yaptım hemde tek pompa. çat çut patür kütür vurdum.düşünen herkes alsın
kullandığım pelet rws 8.3 grain superdome tabancam ultra 4.5 . alın kullanın kutuya koyun
bu ne zevkli bişeymiş böyle ya . herkese tekrar teşekkürler. -
dün 28 metreden gez arpacık ile küçük salça tenekesi ve çaykur yeşilcay teneke kutusuna atışlar yaptım hemde tek pompa. çat çut patür kütür vurdum.düşünen herkes alsın
kullandığım pelet rws 8.3 grain superdome tabancam ultra 4.5 . alın kullanın kutuya koyun
bu ne zevkli bişeymiş böyle ya . herkese tekrar teşekkürler.bu fan grup gerçekleşmiycek sanırım ????
-
pratik aletinizi beğendim. güzel düşünce kolay gelsin.
-
duvara asıp baksan sadece of
güle güle atışlar dilerim. -
http://www.aliexpress.com/product-fm/558…holesalers.html
bunuda almak istiyorum bi türlü yapamadım şuan . -
http://www.avburada.com/Urun/NIKKO-STI…S-RED-DOT/24474
bunu kullanan oldumu acaba bunu alsam mı? -
envanterimde hiç bişey kalmadı ki 4x20 dürbün haricinde

holosight bana göz kırpıyo. şimdi araştırıyorum . yurt dışındanda alabilirim eğer bulabilirsem. -
el kundağının olduğu yerden bir de tetik ayarı yaptım lokum gibi oldu valla

şuan ikilemdeyim üstüne stoegrın 4x32 sinimi taksam reddot veya holosight mı?
deneyenlerden yorum bekliyorum. -
cesaretinize hayranım

-
elinize sağlık

-
gereklilik değilde sadece bu bir forumdan istekti. Dile getirdim olur yada olmaz problem değil.
Ama sonuçta bizde bu forumda paylaşım yapmak ve paylaşımlardan yararlanmak için burdayız.
Google a yazınca ne güzel konular çıkıyo ama bu forumdada bunları görsek harika olmaz mı?
Yöneticinin son kararı ne öğrenme şansımız var mı? -
evet konu acıp orda tartışa biliyoruz ama bir fan grubumuz olursa her zoraki sahibi yada bu tabancayı merak eden direk bakıp inceleyebilicek.
Saygılar
hayırlısı olsun -
Merhaba sayın forum üyeleri sevgili yöneticiler,
Artık münkünse yapılabiliyosa ZORAKİ fan grubunun açılmasını talep ediyorum.bir kaç arkadaşında böyle bir isteği olmuştu.öncü olmak istedim.akıncılar gibi

teşekkürler
saygılar
metehan
-
teşekkürler Mehmed
daha iyileri senin olsun.
amacım neyse onu söylemekti katkı madde koymadan
atışları yavaş yavaş yapmak lazım ama elim ağrıdı biraz. -
evet iyi fikir bende istiyorum. her şeyi orda yapalım paylaşımları sorunları herşey orda döndürsek.