ben bir kere dört pompa denedim sırf meraktan dehşet bi güç ![]()
bende 1 pompa kullanıyorum %90 10-20 metreye hedef atışları yapıyorum vurmak sallandırmak ve devirmek üzerine...
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bugün telefonlada aradım .dedim birde tüfek yapsanız tadından yenmiycek diye. Arge çalışmalarının çok uzun zor olduğunu söylediler. Hızlı yapmaya çalışırız fakat bu seferde düzgün bir ürün ortaya çıkmaz dedi . Bende eliniz dert görmesin aman en sağlıklı şekilde üretin dedim kaliteniz şuan çok iyi dedim.
Bakalım bende o tüfeği bekliyorum ah ah... -
şu diğçik olayını bir seri üretime falan geçirseler.ben bir mail atıcam fabrikaya bu videoyu ya...
bence harika olur. -
merhaba sevgili ve sayın forum üyeleri...
Malum fan grup açılmasını istemiştik fakat mümkün olamadı bir türlü...
Bende düşündüm ki biz ne güne duruyoruz...Zoraki hakkında yenilikler ,konuşmalar ,tartışmalar vb. herşeyi burda konuşabiliriz..
Saygılar sevgiler...
Hayırlısı olsun hepimize...
bol atışlar keyifli dakikalar diliyorum...Logo tasarlaya bilen arkadaşlarımızdan bir logo yapmalarını rica ediyorum imzamıza koyalım

-
benimde bilgili abilerden edindiğim bilgiler göre 800 ile 900 arası en güzel güzel performansı yakalıyormuş tüfeklerimiz.eğer namlun bu peleti severse herşey çok güzel olucaktır...
-
https://www.hila-lav.com.tr/default.asp?git=9&urun=6033
bu linkteki mi?
benim 5.5 tüfeğim falan yok ama meraktan baktım...25 grain yazıyor sanki ben mi yanlış görüyorum..
-
pompalarken hafif ağrı oluyor fakat attıktan sonra vurmanın keyfi bütün acıya bedel

-
eline sağlık
gez arpacıkla elinden geleni yapmışsın benim gibi
videoda harika olmuş. -
tarih verirseniz ayarlamak için elimden geleni yaparım....
ve gelmeden önce telefon numaranızı özel mesajla atarsanız irtibat kurabilelim
saygılar.. -
yerim ben onu ya

-
tüfeğin fotoğrafları çekildimi acaba yüklemeniz mümkün mü ?
gözümüz gönlümüz açılsın. -
Merhaba arkadaşlar bu gün atış yaptım bende birşeyler paylaşmak istedim.
norica apachi pelet ile kısacası bu pelet tam bir apaçi
ikisi birbirine benzemiyor 
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8049/8086759867_4136695a0c.jpg]
14102012304 by baaazinga, on FlickrGamo hunter pelet namluya çok sıkı giriyor yine felaket sonuçlar ama gez arpacıkla grupman yapmak imkansız ya dürbün olsa daha sağlıklı olucağına eminim sırf gözünüz şenlensin diye paylaşımda bulunmak istedim.
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8324/8086760097_246458c3e5.jpg]
14102012303 by baaazinga, on FlickrRWs superdome farkı burda belli oluyo gez göz arpacık ilede olsa grupman gayet küçüldü.
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8192/8086758274_a88af0b78c.jpg]
14102012302 by baaazinga, on Flickrfotolarda gözüken 1. p ( 1 pompa demek) 2.p (2 pompa ile ) yapılmış anlamına gelmektedir. her peleti iki şekildede denedim.
ilk defa 4 pompadaki performansına şahit oldum benim eski raider kadar güçlü atıyor eminim
tepme yok bu harika pcp zevkini tattırıyor saolsun.
gez göz arpacık ile bir tabanca keyfi
dürbün ile de tüfek keyfi veren bir tabanca bu tabancayı tasarlayan ve üretenlere tekrar teşekkürler. -
hocam haklısınız.
ama bunda işçilik hatasımı var anlayamadım sonuçta aynı ebat aynı marka ve model ve aynı çapta ki (kalibre olarak) tüfeklerin namlusunda genelde sorun oluyor mesela sizin kullandığınız at 44.bana göre tam profesyönel kullanabilene tabii ama çoğğunda aynı şikayet 2 tane aynı kalibrede at 44 alsak aynı pelletleri aynı doğrultuda atmaz (bu konuyla aynı hesaba denk geliyor) yiv sette mi bişey var yiv atarken tam çözmüş değilim.neden böyle olduğunu ben söyleyeyim :
üretim yapılırken her ne parça olursa olsun mikron seviyede toleransa sahip olarak üretilir.bu yüzden aslında hiçbir parça mikron seviyede (gözle anlayamazsınız) aynı değil birbirinden farklıdır.
bu yüzdende her namlunun sevdiğii pelet farklı oluyor.buda benim çözümlemem.
mühendislik eğitimim dolayısıyla yyazdım bunları yanlışım varsa düzeltirsiniz ..
iyi geceler
metehan -
yapmayın arkadaşlar satılık ilanı açtığıma bin pişman etmeyin
hepsi haklı ama bende AA 510 kullanmış biri olarak (selim abi sayesinde) bu tüfek mükemmel ...
-
nazar deyicek ya ben koymazdı bu fotoları sonra tüfeğimin başına bişey falan gelir diiye
fıstık gibi fıstık. -
-
atışlar hangi silah ile yapıldı
Termodinamik dersinden çıkınca sudan çıkmış balık gibi olmuşum kusura bakmayın at44 yazıyormuş off

Bu kadar fark olması çok tuhaff ..
-
atışlar hangi silah ile yapıldı
-
güle güle kullanman dileğimle....
tırnaklarınız bakımlıymış

-
küçük ama işlevi büyük