benim elimde rws superdome bulunmakta fazlasıyla almıştım
10 kutu almıştım 2 si bitti .
5 tanesini satmaya karar verdim yine o parayla rws macth pelet denemek istiyorum onlardan alıcam
sunta delme konusuna gelirsek
ben biliyorum ki elimdeki alet isabet için üretilmş
sunta delmek için matkap yada mod 125 alırdım
hehe
2 pompa ile 20 metreden soda şişesini ben kırdım rws superdome ile...
4 poppada dürbün ile 50 den kırıcağına inanıyorum
saygılar
peleti denemek isteyenlere gönderebilirim...
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
aynen fıstıkk gibi

-
bende sayenizde bu yağı nereye damlatıcam diyordum meğersem pistonun içine damlatmalıymışız 3 damlacık her 500 atışta bir.
-
-
bu hafta atış yapamadım içim içimi yiyo of özledim

-
ben kullanırken dürbünden değilde üst açılan kısımdan mandalları tutarak kuruyordum
-
bunlarda benim zorakimin halleri

[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8452/8032888678_33be0daf93.jpg]
S6305605 by baaazinga, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8169/8032888215_11ba4505f5.jpg]
S6305625 by baaazinga, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8451/8032886738_95c506cf5b.jpg]
S6305623 by baaazinga, on FlickrEl tutma aparatını az önce yaptım
bizim bodruma indim eski bizikletimin direksiyon el tutamacını söktüm .. daha sonrada yan keski ile 20 mm lik kızak açtım ve sonuç bu ...
Çok basit oldu
ve pratik.... -
güle güle kullanın
nerden temin edebilirim bu dürbünü.siz nerden aldınız. -
sizin foto da harika olmuş dürbününüz nedir ?güle güle kullanın bu arada.
-
-
Bu modeli ilk kez görüyorum.Yabancı bir forum sitesinde denk geldi.Türkiyede satışı yok sanırım.
[Resim Engellendi: http://store.picbg.net/pubpic/DF/2E/9097626d6d6bdf2e.jpg]
bu foto shopu yapan her kimse tam yapamamış zaten
derginin sağ köşesinde normal kundaklılarıda değiştirseymiş tam olcakmış 
ve harbiden iğrenç ötesi yapmış. -
aynen öyle
bana zoraki tabancamın 120 m/s si bile yetiyo .yeterki isabeti yüksek olsun. -
genel olarak söyledim kardeşim yanlış anlama

abi inan bana yanlış anlıcak karakterde değilim .hep iyiye yormak daha iyi olduğunu test ettim onayladım
-
kemal abi ne alakası var kardeşime güzelce anlatıyorum .hafif pelet ve yüksek güç diye ama nasıl oluyor diye sormaya devam ediyor.
tekrar söylüyorum hafif pelet ve yüksek güç ile mümkün.
şimdi diyceksiniz belki niye üstüne alınıyosun yada ben kendime niye üstüne alıyosun diycem ama yazmak istedim sadece
-
ben onu bunu bilmemde x 50 nin 460 m/s olduğuna allah biliyo ya inanmış değilim nedenmi bildiğimiz kırıkkale kıısa 9 luk (9x17) tabancanın namlu ıkış hızı nerdeyse aynı bu işte bir terslik var veyahut ben yanlış hatırlıyorum
Allah la bir ilgisi yok 460 m/s hızında bir peletin o namludan çıkmasında.
hafif pelet ve yüksek güç birleşince bu hıza ulaşıyor. -
500 yıl önce berattayı bırak silahın s si bile yoktur.
ufak bi araştırma yaptım s sinden fazlası varmış
-
Daha Çok Göster
Arkadaşlar stoeger tüüfeklerin fabrika değerleri doğrumudur. Av Foni sitesinde satışa sunulmaya başlanmış. bir yaylının 460 m/sn hızı gerçekten olabilir mi. birde stoeger in neden hiç 6.35 mm. tüfeği yok? var da ben farkedemedim.
STOEGER X50 Synthetic Combo Dürbünlü Havalı Tüfek
Kalibre Atış Hızı Dipçik Namlu Uzunluğu Uzunluk Ağırlık
4,5 mm 460 m/sn Sentetik Siyah 42 cm 127 cm 4,1 kg
5,5 mm 460 m/sn Sentetik Siyah 42 cm 127 cm 4,1 kg---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
STOEGER X20 Supressor Synthetic Combo Dürbünlü Havalı Tüfek
4,5 mm 365 m/sn Sentetik Siyah 42 cm 110 cm 3,9 kg
5,5 mm 365 m/sn Sentetik Siyah 42 cm 110 cm 3,9 kg---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
STOEGER X20 Synthetic Havalı Tüfek
4,5 mm 365 m/sn Sentetik Siyah 42 cm 110 cm 3,9 kg
5,5 mm 365 m/sn Sentetik Siyah 42 cm 110 cm 3,9 kg
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------460 m/s hız çıkartıcak kadar hafif pelet kullanırsanız fizik kurallarına göre evet atar.
6.35 çıkarmamalarının sebebini bilmiyorum... -
sinan abi . stoeger dürbünü kumaşla kaplasan çok daha şık olur bence. bant izleri belli oluyo renk ayrımını kapatırsın hem. diananın hakkını ver bence

-
gez arpacığa devam bakalım
bende 4x32 dürbün veya holosight .reddot falan bulmaya çalışıyorum. -
ne var usta
alsınlar kullansınlar temiz temiz fabrika benim değil nasıl olsa 
ama cidden çok tatlı ya