envanterimde hiç bişey kalmadı ki 4x20 dürbün haricinde ![]()
holosight bana göz kırpıyo. şimdi araştırıyorum . yurt dışındanda alabilirim eğer bulabilirsem.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
el kundağının olduğu yerden bir de tetik ayarı yaptım lokum gibi oldu valla

şuan ikilemdeyim üstüne stoegrın 4x32 sinimi taksam reddot veya holosight mı?
deneyenlerden yorum bekliyorum. -
cesaretinize hayranım

-
elinize sağlık

-
gereklilik değilde sadece bu bir forumdan istekti. Dile getirdim olur yada olmaz problem değil.
Ama sonuçta bizde bu forumda paylaşım yapmak ve paylaşımlardan yararlanmak için burdayız.
Google a yazınca ne güzel konular çıkıyo ama bu forumdada bunları görsek harika olmaz mı?
Yöneticinin son kararı ne öğrenme şansımız var mı? -
evet konu acıp orda tartışa biliyoruz ama bir fan grubumuz olursa her zoraki sahibi yada bu tabancayı merak eden direk bakıp inceleyebilicek.
Saygılar
hayırlısı olsun -
Merhaba sayın forum üyeleri sevgili yöneticiler,
Artık münkünse yapılabiliyosa ZORAKİ fan grubunun açılmasını talep ediyorum.bir kaç arkadaşında böyle bir isteği olmuştu.öncü olmak istedim.akıncılar gibi

teşekkürler
saygılar
metehan
-
teşekkürler Mehmed
daha iyileri senin olsun.
amacım neyse onu söylemekti katkı madde koymadan
atışları yavaş yavaş yapmak lazım ama elim ağrıdı biraz. -
evet iyi fikir bende istiyorum. her şeyi orda yapalım paylaşımları sorunları herşey orda döndürsek.
-
5.5 ile kıyas yapamıyorum ama 4.5 almakta kendimcedde iyi yaptım gibi geliyor. 2 pompada ses okadar güzel ki anlatamam .böyle tüfek gibi ama yay sesi ve tepmesi yok . 2 pompada darmadağın ediyor soda şişesini.
-
Saat 18-00 gibi atışa gitttim zorakimle

göz gez arpacıkla atmak zorundaydım. dürbüne olan alışkanlığımdan dolayı beni biraz zorladı.
ben de hem pompa yapmaya alıştım hemde gez arpacığa alışmaya çalıştım. sıfırlama yaptım tabancama gayet kolay oluyor.
pompalamaya gelince pompaladıkça daha kolaylaşıyor.
Bir kere elimi kıstırdım şuan kıpkırmızı
ama olsun öğrenmiş oldum.
20 metrede 2 pompada soda şişesi,şarap şişesi ve bira şişesini kırabiliyor.
1 pompa ile 20 metreden kola kutusu vurmak ta çok zevkli. rws superdome ile atış yaptım 8.3 grain. pelet tam içine oturuyor adeta namluyla sevişiyordu bunuda beğendim .yivsetler çok güzel çekilmiş.
reddot takınca vurmak dahada kolay olucak.1 pompada 50 mtrede yaklaşık 1 metre düşme yapıyor sanırım.
herkese teşekkürler. beklentimi fazlasıyla karşılıycak. tek pompada bir tabanca. 2-3 pompada tüfek gibi 4 pompayı hiç denemedim.
saygılar -
8 senelik bi tabancaydı ve yayı ona göre ayarlanmış sanırım .bu yüzden bu hızda atıyordu bence.özel ayar çekilmişti.
-
HW 45:
tank gibi/ benimkisi 13.4 graini 310 fps atıyodu yanlış hatırlamıyosam 5.5 tu/ ağırlığı zoraki kadar/ full metal/ alman teknolojisi / isabeti güzel/ boyutları light zoraki kadar/tepmesi tabanca gibi./ evladiyelik dediklerinden/ parası olanın koleksiyonunda yaylı tabanca olarak bulunması gereken tek tabanca. gerçek silah gibi his veriyor. -
kardeş hayırlı olsun ultra modelini alarak doğru karar vermişsin ultra modeli 5.5 lukta dahi çok performanslı 4.5 lukta dahada performanslıdır bende bir tane 4.5 luk namlu almayı düşünüyorum yanlız nereden alınır tam bir fikrim yok atak armstanmı isticez.?
fabrikadan istememiz gerekiyor. bende 5.5 luk namlu ısmarlamayı düşünüyorum. ama önce şu 4.5 u bir denemeliyim
teşkkür ederim. -
Zorakiye dipçik yaptırabilirsin http://www.gatewaytoairguns.org/GTA/index.php?topic=22776.0 dipçikle inanılmaz kullanışlı oluyor. Beliki Atak arms ileride sökülüp takılabilen dipçik de yapar. Reddot olarak şunu tavsiye ederim http://www.lyqus.com.tr/index.php?rout…roduct_id=57827 , forumda da satılık reddotlar var ayakları zorakiye uygunsa düşünülebilir.
dipçik olayı beni fazlasıyla düşündürüyo acaba hangi modelde yapsam diye boş zamanımda dipçiğide halletmek istiyorum söyle artistik bişey olsun. forumdaki reddotlarada bakıyorum. bu linkteki red dot gümrükten mi geçicek yoksa türkiye içindenmi onu tam anlayamadım.elimde patlama ihtimali var mı acaba .alan oldumu hiç bu siteden.
-
zoraki multipump değil PCA bunu düzeltelim
diğer PCA örnekler weihrauch hw 40 - hw 75
multipump lara crosman ın 760 - 2100 örnek verebilebilirkonuyu açarken başka arkadaşların zorakii konusunu böyle açtığını görünce bende böyle açtım. pCA seçeneği yok sanırım bizim konu açma yerinde.
-
stoeger alırkende 4.5 almıştım .bu tabanca olduğu için 4.5 5.5 a göre daha sağlıklı daha eğlenceli daha hızlı olup şişelere tenekelere daha derin gireceğini düşündüm .okuduğum kadarıylada buna karar verdim .bakalı deneyip doğru yapmışım yanlışmıı burdan açıklama getirebilirim.
-
üzerine reddot almak istiyorum şimdi. aliexpress ten yada başka bi yerde uygun bir reddot bulan olursa bana msj atabilir mi?
-
elime öyle güzel sarılıyoki bırakma beni diyo resmen bayıldım bayıldım.
namludaki ceket kısmı çıkartılabiliyor. ama altında 8 cm lik uzayan namlu kalıyor. -
zoraki sahiplerine çok özeniyordum sonunda bende sahip oldum
hepinize teşekkürler
yüzümü güldürüyo ya o bana yeter. denemek için sabırsızlanıyorum