o gün o kadar çok zevk aldım ki anlatamam 2 de 2 o en uzaktaki kapağı vurmak beni gülmekten öldürdü
hedefleri ben diziyorum gidip ben tekli pcp me peleti sürene kadar hedef falan bırakmadınız sinir oldum mm :D:D.D
YER i belirleyelim abiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
o gün o kadar çok zevk aldım ki anlatamam 2 de 2 o en uzaktaki kapağı vurmak beni gülmekten öldürdü
hedefleri ben diziyorum gidip ben tekli pcp me peleti sürene kadar hedef falan bırakmadınız sinir oldum mm :D:D.D
YER i belirleyelim abiler
yer olarak hüseyin alanı düşünüyoruz ama bir kaç seçenek var .hüseyin alanda masalar varmış çok rahat olabliriz orda.
düşüncelerinizi yazarsanız kararlaştıralım.
evet çok merak ediyorum :)ne sonuç vericek.
Arkadaşlar, Abilerim, kardeşlerim!
Bu ve buna benzer bir sürü problemler ortaya çıkıyor. Ömründe pcp kullanmamış, hatta görmemiş kişiler, tüfeği görmeden alıyor. Kulanım kılavuzunu okumadan, forumları incelemeden, sistemi tanımadan başlıyor atış yapmaya. Riskleden habersiz. Sonra, yok arkadaş benim namlu oynadı, yok mermi geri bastı, yok kurma kolu çekilmiyo vesaire... Her hobide olduğu gibi, havalı silah işinde de hatta pcp kullanıyorsanız, az çok sistemi tanımalısınız ufak problemleri kendiniz çözüyor olmalısınız. Vida gevşedi gönder servise, o-ring patladı gönder servise, namlu oynuyo gönder hatsana... Ufacık bir vidayı sıkamıyoruz, ya da bir o-ringi değiştiremiyoruz, sonra tüfek dandik, servis kötü, bilmem ne. Eskiden pcp tüfekler azdı, biz de pcp kullananları merakla seyrederdik, tüfeğe kaç bar hava basılır, nasıl basılır, dürbün nasıl monte edilir, şarjör nasıl takılır... En azından bir fikrimiz oluyordu, tüfeği aldığımızda da bu tecrübeler doğrultusunda kullanıyorduk. Ben 200 barlık lüxfer tüpe yanlışlıkla 205 bar basınca korkudan ter bi tarafımdan çıkıyor, arkadaş hatsan tüpe 250 de bastım 280 de bastım diyor. Az kalmış senin parçalarını havada görmeye. En tecrübeli abilerimin bile dalgınlıkla çok ufak problemler yüzünden bir kaç bin TL'lik silahlarında bile isabet problemi oluyor, daha sonra tekrar kontrol edince problemin ne kadar basit olduğu fark ediliyor ve çözülüyor.
Problem yerli ithal bütün silahlarda olabiliyor, sakin kafa ile tekrar tekrar kontrol etmek lazım. Silahlar; her servise gidiş gelişte, istenmeyen hasarlarla geri dönüyor. Bu yazıdaki amacım kimseyi kırmak ya da eleştirmek değil. Düşüncesizlikle hareket edilerek yapılan bir yanlış, bütün camiaya zarar verebilir. Lütfen kullandığımız silahları iyi tanıyalım, kimseyi incitmeden kırmadan paylaşımlarımızı yapalım ve en önemlisi silahın kullanım kılavuzunda yazan güvenlik önlemlerine azami dikkat edelim.
bu yazı için teşekkür etmek istiyorum lüütfen duyarlı olalım... bilgi sahibi olmadan bu aletleri kullanmayalım.
valla tam poligon böyle bişey yok ya
getircem benim tüfeğide orda bi grupman yapalım ...
engin abi benim tüptede 150 bar var. gidelim diyosan hazırım ben ![]()
ben gelirim valla :Dmüsait mi acaba ![]()
taaa ansının gözünde abi ![]()
hoppaa:D damlarım yakında damına ![]()
hadi güle güle parçala ![]()
bizde nasipleniriz:D
1- k2level.com (engin)
2-kafa avcısı( metehan)
.
.
.
.
benide şaşırttı ilk kez kullandığı bi tüfekle bukadar iyi grupman yapması
Pellet. JSB RS 13.43 grain (5.52)
Tüfek profesyonel atıcıda amatör ruhlu olunca
şaka bi yana hayran kaldım.
teşekkür ederim eline sağlık diyenlere ![]()
hatsan jsb 5.5 grain olarak hatırlamıyorum. ama 16 graindi galiba.
çok iyi Metehan, eline sağlık...
çok iyi Metehan, eline sağlık...
saolun doğum gününüzde kutlu olsun.. ![]()
oturarak destekli. 4 atış
kusura bakmayın aceleden unutmuşum.
Darkwish selim abinin evine misafir oldum oturduk konuştuk çatıdada hw 97 k sını kullanma imkanına sahip oldum. bu zevki bana tattırdığı için çok teşekkürler tekrar. 21 metreden grupman yaptım ve hemen siteye koymak istedim. iyi seyirler... 5.5 hatsan jsb pelet ile yapıldı.
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7240/7105899153_5f2126055d.jpg]
S6305279 by baaazinga, on Flickr
toplanalım güzelce haftaya innş havada güzel olur.havalı ateşli ne varsa getirsin herkes mümkünse.
ben ailemle olucam engin abi. bi kaçgün önceden düzenlemek lazım rganizasyonları.
nerede sabitlediler nasıl yaptılar bilmiyorum ama video can alıcı.
ben 2. resime bittim resmen grupmanınıza bakmadım bile ![]()