300 atış için namlu temizlenmez erkan abi
yap bi 2000 3000 atış sonra yap misinanı ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
atışa gidelim toplanıpta .
-
Bende ilk defa fuara gittim ve hayal ettiğimden çok daha fiyasko bir duruöla karşılaştım. Pazar günü gittiğim için fuar alanı hınca hıç kalabalıktı ve gürültüden patırtıdan çatırtıdan hiç zevk alarak gezemedim. Fuarda diğer arkadaşlarında belirttiği gibi standlarda hiçbir silaha dokundurmuyorlar ve neden dokundurmadıklarınıda anlamış değilim insanlar orda kullanmadığı görmediği silahları görme eline alma fırsatı için gelmişken çok saçma bir uygulama ile karşılaşmak hiç hoş değildi. Millet PCP silahlardan bir haber kimse ne olduğunu bilmiyor bilenlerde kulaktan dolma. Hatsan standında AT44 de bir dolumda 600 atış yapıyor diyen mi ararsın, 400 metreden kuş vuruyormuş diyen mi ararsın, varda var. Havalıları eline alıp boş atış yapanların haddi hesabı yok özellikle küçük yaşta çocuklarda dahil. Bir av bayisinin standında Webley Raider 10 gördüm ve elime aldım amcanın biri geldi ve başladı anlatmaya şöyle atış yapıyor böyle vuruyor v.s dedim ne kadar bunun fiyatı ? 1.350 TL demezmi...!!! Hiiiiç sesimi çıkarmadan usulca yerine koydum ve hayırlı işler diyerek ordan ayrıldım. İnsan bu kadarda enayi yerine konulmaz. Bir mal ederinin bu kadarda üstüne satılmaya çalışılmaz. İnsanları fuarladan uzaklaştırmak için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar. Şahsen bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
Ayrıca Airsoftçularada buradan müjde vereyim fuar alanında M4 replikalarla 10 atış 5 TL valla çok karlı bir iş geldi bana. Birkaçtane Airsoft alıp standa açmak lazım akşama kadar tüfeklerin parası çıkar

airsoft olayı manyaktı ya
bu kadar mı sömürülür.Hatsan standında adamın teki geldi evanix windycity i mıncıklıyorudum tam o ara nişan aldım ama diyo niye ateş ediyosun .dedim sen neyin kafasını yaşıyosun. parmağım tetiktebile değil.eğer düşünce yoluyla ateşleyenn tüfek yapmadıysanız ateş etmem imkansız dedim
anlıcağınız komikti .
bir tezatlıkta şurda.
hem ateş etmeyin diyorlar hemde pcplerde hem hava dolu hemde tetik kilidi yok .scubada getirmişler doldururuz diye tam saçmalık tı yani.hammerli cr20 modeli harikaydı onuda mıncıklama fırsatım oldu . mükemmel tasarlanmış .denge harika ,çok beğendim ben bu tüfeği.
kendime 10 kutu Rws pelet aldım oh mis

blowback özelliğini tattım. desert eagle harika bu konuda . mükemmel bir sistem. o paraya değer.
kısacası fuarın ateşi sönüyorr...
-
ankaradasınız birde yani.orda ne kdar çok bilgili insan var ben olsam peşlerini bırakmazdım

-
asilin dediği gibi
böyle durumlarda tekrar namluyu kurup peleti yerleştirebilirsiniz.bu kadar basit. -
benim 200 metreyle işim yok zaten
ama 100 metre ile işim olsaydı air arms alırdım o kesin
hız dan keza benim için isabet önemli.
sumatradada güç var ama isabet düşüyor.
-
isabeti resimden anlıyosunuz

hızı: 705 fps atıyor 8.3 grainlik rws peleti. kaç fp oluyor bilmiyorum?bugün 155 bardan 100 e düşene kadar 40 atış yaptım ozaman yaklaşık 180 e kadar dolumda 60 atış istikrarlı bir şekilde atıcak.
bana kalırsa bu fiyata benimki gibi ingiliz bir raider ele geçen harika bir ürün.
fiyat performansı %300 bence .benim tüfeğimin namlusu Lw değil fakat lw kadar isabetli olduğuna kalıbımı basarım (1.90 ım)

şans mı dersiniz kader mi bilmem ama güzel bir tüfeğe denk geldim .
bolt action olması beni bitiren son noktası I LOVE İT

-
mesela nesinden bahsedeyim .neyini anlatmamı istersiniz?
-
teşekkürler
hadi bakalım hayırlısı 
-
güzel sıcak bir atış ve piknik gününden sonra bir kaç paylaşım yapmak istedim.
Silah: Webley Raider single
kalibre : 4.5
Pelet: RWS 4.5 8.3 grain( harika oldu ilk defa denedim on numara namluya yapışıyo. sanırım 4.52 yada 4.51 diye tahmin ediyorum. ağırlık benim tüfeğim için biçilmiş kaftan. iyiki fuardan 10 kutu almışım
çok teşekkürler Selim abi (darkwish) sayende harika peletleri aldırdın bana .bi tüfek parası harcadım yani :D)
Mesafe 25 metre[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7092/7358659694_6607cbf206.jpg]
10062012019 by baaazinga, on Flickrburda 40 atış(155-100 bar) turuncuda ve tek delik sağda üst köşede birlikte çekilmiş hali.
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7082/7173431047_cbac7287ef.jpg]
10062012018 by baaazinga, on Flickrburda yakın cekim 40 atış. atışları oturarak rastgele olarak hiç durmadan attım sırf ne zamn düşme yapıcak görmek istedim.sonuç olarak ben tüfek ve pelet uyumunu beğendim.1 tl büyüklüğünde.
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8147/7358660006_e245f39025.jpg]
10062012017 by baaazinga, on Flickrbunlarda 3 atış tek delik
deliğin çapı 8 mm . 1 cm bile değil 
İyi seyirler..
-
+1 bende t12 tüfeğime tekli yükleme aparatı yapmayı düşünüyorum konsantre daha iyi oluyor böylece
aynen abi . adrenalinde artıyo falan

-
hızlı atılıyor ama pelet israfı oluyor bence
sakin sakin atmak varken ... vurmanın gazıyla allah neverdiyse kur at kur at 
-
çünkü japon yapıştırıcısı gibi yapıştırıcılar yapıştırıldığı yüzeye görede değişir bu fakat sıcak buhar ile sökülmekte.
seminerde öğrenmiştim .bizim mühendisliğe gelmişti bir bilirkişi. -
oksitlenebiliyormuş kurutursanız sorun olmaz.
-
sıcak hava buharı ile.
-
tam tamına 26 tane pelet geçti o delikten

-
nasıl ürktü
elinize sağlık -
aaa kevgire dönmüş son halini foto çekmek aklıma gelmedi
merak etmeyin bir tane deodorant,bir tane sallanan pelet kutusu bir de bunu kevgire döndürdüm.
tenekeye atış yapmaya bayılıyorum
o çın çın tık tık sesi bana yetiyo. -
bugün sınav stresini biraz olsun atmak çin atışa gittim.
15 metreden teneke kututu ağaca monte ettikten sonra aaa bunun arkasına bi grup yapayım dedim hava 100 bara düşene kadar.öyle yere oturarak el kol dirsek bacaktan destek alarak 26 tane atış yaptım .paylaşayım dedim
hepsi kutunun arka kısmında fotolardaki gibi ... iyi atışlar....[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7232/7322749974_87a2f2b4c4.jpg]
02062012004 by baaazinga, on Flickr[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8013/7322750292_a39a61dac5.jpg]
02062012003 by baaazinga, on Flickr[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7217/7322750556_dfb410a799.jpg]
02062012002 by baaazinga, on Flickrgrubun büyüklüğü küçüklüğü içinde gamo predatör pelet koyayım dedim
atışlar pro magnum ile yapıldı. -
benm oo
x50 nin gücü yüksek,tüfek daha uzun,piston çapı felan hepsi daha güçlü atması için ayarlanmış.
x20 al bakma arkana abi.