Ben yatagun dampamı 4-32 lik supressorun yanında gelen dürbüne takamamıştım . tüp uzunluğu kısa kaldı. tufanow beni anlamış teşekkürler.
ben kendimi tam ifade edemediğim için kendime kızdım. kusura bakmayın tekrar.
diğer dürbünlere istediğiniz gibi takılabiliyor tabikide bu dampa ayak...
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
eğer tüfeğiniz suppressor ise dampa aayak takamazsınız.
3x9-40 lık dürbün ise yatagun alabilirsiniz ben kullandım hiçbir şikayetim yok. 1 inç lik yani ve11 mm ayağa sahip olandan alıcaksınız. -
yaylılarımda hep dampa kullandım. bir kere mod 95 te kullanmadım ordada dürbünün ayarı kaçtı.
dampaaa kullanmak bir kasko gibi.alın ve kullanın.
stoeger tempesi az olsa bile uzun süreli düşünmeli ve almalısınız. -
güldürdün beni cem abi son fotondan

elinize sağlık -
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7244/7165778396_510d96e7ff.jpg]
S6305282 by baaazinga, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8144/7165777632_40302ac6b2.jpg]
S6305281 by baaazinga, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7102/7165776842_bac036fd2e.jpg]
S6305280 by baaazinga, on Flickrbuda kemal paşaya gitmeden önce cumartesi günü yaptığım tripodun üstüne taktığım yastık gibi bişey.
daire şeklindeki kartonu kestim .sandalyeden koparttığım süngeri yerleştirdim ve sandalyeden kestiğim bezi üzerine diktim ellerimle.ortasından da bir civata geçirip tripota yerleştirdim
güzel oldu sanki... ve son olarak tüfeğim düşmesin diye birbirine geçen paçalı saplar ile bağladım. onuda çantadan kestim 
-
Güle güle kullan Metehan kardeşim. Atışa gittiğimiz gün rüzgar çok etkiliyordu atışları rüzgarsız havada çok daha verim alacağını umuyorum.

rüzgar cidden etkiiliyo
evet çok güzel verim aldım. bi dolumda kaç atış yaptığıma daha bakmadım ama.rüzgarda yoktu bugün gittiğimiz yerde. tak tak vurdum 
-
atışa gittik 6 gibi engin abiyle.
tüfeğim fıstık gibi olmuş maşşallah:)
gamo prohunterla bile 50-60-70 metreden teneke kola kutusu sigara kutusu cam şişeleri çatır çatır vurdum. çok zevkliydi.
eline koluna tekrar tekrar sağlık ali abicim. -
ayağınız kaymıycak fakat ayaktan iletilen tepme dürbüne iletilcek ve sarsıla sarsıla dürbün ömrünü tamamlıycak sonuç bu. senelerdir yaylı kullandım. dampasız dürbünlerim ölmüş dampalılara bişey olmamıştı.
benim önerim : dampa almanız yönünde. -
Birşey satılmıyor ki

aynen -
evet şimdi anladım çok teşekkürler.
-
Metehan Kardeşim eline emeğine sağlık. en kısa sürede ben de deneyeceğim.
estafurullah ben bişey yapmadım ki delilik yappıp kemal paşaya uçtum geldim.
ama teknik anlamda stajımıda yaptım artık bu tüfeği söküp takabilcek bilgim var
-
Metehan kardeş tüfek üzerinde ne gibi değişiklikler yapıldı paylaşır mısın??
Benim gibi Raider sahibi arkadaşlara daha kaliteli atış yapma konusunda yardımcı olacağına eminim.
Sevgi ve saygılarımla
Metehan iyi dilaklarin için çok teşekürler kardeşim inşallah ilerleyen günlerde daha kalabalık bir ekiple bekliyorum. Kemal hocamla birlikte Bursa yada gelicez Allah nasip ederse oradaki arkadaşlarlada tanışmak isterim.
Raider ın maşallah çok güzel oldu + - 5 fps lerde sonuçlar çıktı ben bile şaşırdım doğrusu. Atışlarda rüzgar işimizi zorlaştırdı biraz ama sonuçta 56 adet soda şişesi telef olmaktan kurtulamadı.
İlerleyen zamanlarda daha güzel etkinlikler için buluşmak dileğiyle...

herşey için tekrar teşekkürler .burayada bekleriz en güzel şekilde ağırlarım sizi.
bu rüzgar bana hep köstek zaten
-
Raider da pırtlamaya çözüm olarak çekiç yayının sertliğini steskur vidadan arttırıp çekiç ile bolt konun takılı olduğu yuva arasına 400 - 600 gr arasında 1 cm lik yay koydum çekiç sekmesini en aza indirgemiştim dolayısıyla pırtlamada hissedilir derece azalıyor.
Metehan kardeş tüfek üzerinde ne gibi değişiklikler yapıldı paylaşır mısın??
Benim gibi Raider sahibi arkadaşlara daha kaliteli atış yapma konusunda yardımcı olacağına eminim.
Sevgi ve saygılarımla
üstte yazılanları uyguladık. ordaki yaylardan spirallerinden deneye deneye kestik taktık ve tüfeği bu duruma getirdik. şuan regulatör takmış gibi atıyo ve ben inanamadım. -
Bugün Kemal abinin dediği gibi DELİLİK yaptım
kemalpaşaya gittim 
Ali abi o kadar iyi bir insanmışki anlatamam size .emeğine eline becerisine sağlık.
Raiderı söktük elinden geleni yaptı ve şuan tüfeğim regulatörlü gibi 750 fps lerde atmakta.
mükemmel oldu .
zorakisi tam bir tüfek gibi olmuş harika bir modifiye yapmış. Hw 100 ü muhteşem ve çok yakışıklı...daha sonra atışa gittik. 72 metreye 56 tane soda şişesi koyduk ve atışlarımızı yaptık. hava ortam herşey çok güzeldi.
tekrar teşekkürler.son anda bizi ziyrete gelen sincapta çok tatlıydı.Dip not: tüfeğin sökümü çok kolaymış.ve raiderda çok az parça var bunu farkettim .rahat söküp takılabilr.
-
kemalpaşada buluşma düzenliyoruz katılmak isteyenler bana ulaşabilir. ben sabah 10.30 ta evden çıkıcam kemal paşaya doğru gidicem.
-
Buluşmaya ben katılamıyorum. tüfeğimin pırtlamasını halledicez inşllah.bu yüzden pazarki buluşmada ben yer alamıycam.
Buluşacak arkadaşlar buradan haberleşerek nereye gidiceklerse belirtip buluşabilirler.
İyi atışlar... -
http://www.ha alisil ah.com/viewtopic.php?f=29&t=3689&hilit=webley+raider&sid=6741f4e9e0c2265111566747032ccba6
boşlukları kapatıp bakarmısınız? havalı silah sitenin adı.
setuskur vidasını m 10*10 iken m 10*20 yapılmasının amacını anlamadım.
pull yerleştirilmiş. bende böylemi yapmalıyım ?
saygılar
metehan -
-
orasıda olur.kemal abiden tam yeri öğrenelim oraya gidelim.
-
dolap kapağı koyucam sana