harikasınız .elinize sağlık.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
resmen bu tüfek o pelete aşık abi ya
70 m den kutuya vurdukça çok mutlu oldum 
-
bu tüfekleri seçmenizin sebebi tahribat olmalı. ozaman recluse muhteşem bi zevk vericektir. fuarda tenıtımlarını ben yaptım .
çok orjinal bir görünüme ve üstün bir güce sahip -
grupman yapmak için hiç titrememk lazım mış bunu anladım. sistemi düzgün kurmak gerekiyor.
30 metreye tüfeği sıfırlamaya başladım falcon pelet ile sıfırlama yaptım .
en beğendiğim peletler falcon ve hatsan jsb oldu gamolar berbat ötesi bir grup çıkarttı. norica kullandım oda berbat bi pelet.bir tanesinin kafası diğerine benzemiyo
70 metreden 10 a 8 cm kutuyu her atışımda vurdum buda beni fena ateşledi. bide 4 cm çapında metal kapağı vurdum çok zevkliydi.bakalım neler yapıcaz
[Resim Engellendi: http://farm7.staticflickr.com/6225/7015419909_6e8655f99b.jpg]
S6305272 by baaazinga, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm7.staticflickr.com/6219/7015420541_bc348d14fc.jpg]
S6305273 by baaazinga, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7059/6869312322_1ddc4120dc.jpg]
S6305274 by baaazinga, on Flickryaklaşık 10 atış var yanlış hatırlamıyorsam orda. sistemi düzgün sağlamış olsam daha güzel olucağına eminim.jumbo diye bi peleti yok galiba hatsan jsb 4.5 .rahmi abi göndermişti 100 tane kadar. adını unuttum şuan.

-
OF harika olur Kemal abi. hem böylece en sevdiğim hobiyi işim olarak yapıp harika parçalar yaratabilirim.Beni bekle hatsan seni kalkındırmaya geliyorum

-
ah Kemal abi ah o fabrika benm elimin altında olcak ne harika bir tüfek yapardık içim kıpırdıyo

-
güle güle kullanın
(diğer msjım niye silindi acaba) -
teşekkürler

sorum hakkında bir cvbı olan yok mu? -
kimsenin bir bilgisi yok mu?
-
webley raiderımın güç ayarını en düşüğe alsam 12 fpe mi atar?
-
tüfeğimi genş anlamdan bu günde deneyemedim. Salı günü tüpm dolumdan gelicek. Artık bu haftasonuna kaldı benm gruplar.
-
çok teşekkürler. rahmi abi.amin inşallah hep iiyi günümde hayırlı bi şekilde kullanırım uzun bir süre.
-
tamam şimdi hatırladım söylemişti rahmi abi bana .bak unutmuşum
bana kısmetmiş kardeşim.çıkar sanada hayırlı bir tüfek merak etme.
tekra sağol. -
Ben pazarlığını bile yapmıştım o tüfeğin ama benden 10 gün önce davrandın
çok güzel hayırlı olsun kazasız belasız kullan,inş banada kısmet olur 
hangi tüfekten bahsettiini bilmiyorum ama ben tüfeğimi rahmi abimden aldım.
çok teşekküür ederim. umarım daha iyileri senin olur. -
hayırlı atışlar diliyorum.bu şık tüfeğe ve atıcısına

-
ooo işte bu
selim abi. bende biran evvel tüpümü doldurtayım ozamn. -
hafta sonu abi inşallah hava yağmaz ise:D
-
eyvallah kardeşim. daha iyileri sizlerin olsun.
-
hayırlı olsun diyen diyemeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum.
keyifli atışlarla tadını çıkartıcam inşallah.saygılar.bu hafta sonu planım. tüpümü doldurtup tüfeğimin seveceği peleti bulmak olucak. -
güle güle kullanın
bende raiderla kendimi avutayım:D