Hatsan mod 95 sas al keyfine bak ben şu ana kadar en fazla 70 metre denedim şişeyi deliyor geçiyor.HAyırlı olsun.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
31 mayısta buluşma ayarlıyalı nasıl olur arkadaşlar bu sefer bende katılıcam.
-
Bende herkeze çok teşşekkür ederim bei bu hobiye dahil ettikleri için .bir daha ki buluşmada gelip hünerlerimi göstericem size
.görüşmek üYAŞASIN BURSA TEAM YAŞASIN 
-
yarın görüşürüz arkadaşlar.
-
bizde opel astra(lacıvert) ile gelicez.
-
tmm 10 mayısta olur.
-
9MAyıs ssaat 13,30 da karafatma heykelinde buluşalım.tamam mı?Hedef lerı hazırlayacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.görüşürüz..
-
tmm
9 mayıs uygun mu?herkeze saaat 13,30da -
sizlerle tanışmak benım için bır zevktır.bende ataevlerde oturuyorum.karafatmada buluşalım .bildiğim güzel yerler var.10 mayısta musaitseniz yağmur yağmaz ise buluşalım.saat belirleyelim 13,30 uygun mu?karafatma heykelının önunde buluşalım.

-
1.kafa avcısı
2.glock19c
3.basrı
4.s_soner
.
.
.
.
.
.
siz ekelyin gerısını bızım bıldığımız güzel yerler var atış için.bu hafta yağmurlu haftaya buluşabiliriz uygun olursanız. -
hadi arkadaşlar kuralım su takımı.
listede:
1.kafa avcısılisteyı devam ettırın .bakalım kaç kişi olacağız.
saolun Mustafa BEy 
-
Bızde kendı grubumuzu kuralım bursalı abılerım kardeşlerim.buluşmalar yarışmalar yapalım.

-
vallahi ben de mustafa bey diye biliyordum .ohalde ben bunca zamandır fx tanıtım videolarındaki Ülkü Bey i Mustafa Bey diye izlemişim.
+1000000000000 bende bunca zamandır mustafa bey diye megersem ülkü beyi mustafa serdar bey zannetmişim

+11111111111 -
hemen hatsana gönder halletsınler. servisi çok iyi.
-
hayırlı olsun .kazasız belasız atışlar..
-
ts10 ve pro magnumda böle bir sorun yok hatta namluya azcık zor bile giriyor.yivlerle bütünleşiyor.bir sorunları yok ama .yenı ts10 ları hıiç beğenmedim arkalarıdaha genış ve zor giriyor namluya.
-
bende dediğin kombinasyon var imzamda görüldüğü gibi istediğin her şey var ve çok memnunum dürbün çok net ve tek parça işimi görüyor.

-
merhaba dostum ben gelirim babamla BURSATEAM yapalım bizde.msnım var orda görüşelim

-
-