Evet Arif abi uzerinde baya calisma yapildi abimiz tarafindan ![]()
Namlu tup valf transfer delikleri gibi bolumler degistirildi.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kimse bosuna atilmiyor bu forumdan.
-
forumun kiymetini bilmiyorlar

Tesekkurler -
forumun ustune olu topragi serilmis.
-
Kral Pitbull / Kral Np22 / Kral Bullpup tufeklerimizle gecirdigimiz zevkli dakikalarimizi sizlerle paylasmak istedim.
Mesafe 294 metre / 331 yard
Tufeklerimiz 6.35 mm namluya sahip.
Herkese keyifli seyirler...
Videomu begendiyseniz Abone olmayi ve begeni tusuna basmayi unutmayin. Elestirileriniz benim icin onemli...
Saygilarimla...Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hayırlı olsun beyler

-
Çok güzel bir ortam. Bir sonraki atış toplantınızda video çekerseniz harika olur...
-
Gecen hafta İki Tüfek aldım
Gamo Socom Tactical 5.5 ve Cometa 220 compact 4.5Gamo herzamanki gibi yumuşacık kurulan, hafif tasarımı ile taşımaktan tutmaktan yorulmayacağınız bir tüfek...
Cometadan şüphelerim vardı. ben böyle tatlı bir yaylı tüfek kullanmadım şimdiye kadar. öyle yumuşak bir tepme hıssı varki size anlatamam.
Tetiği istinat sonrası 1 kg civarında .biraz ağır denilebilirdüzeyde ama çok zevk aldım bu tüfekten. -
durbun konusunda hiç problem yaşamazsınız. üzerine vector 10x40-50 dürbün bile taktık

-
Np02 bizim grupta 2 adet var. standart hali ile trap plaklarını 125 metreden rahat şekilde vuruyorsun Cemal.
tavsıye ederim.tüp hacmi ilede 180 atış falan yapıyor standart halinde 620 fps lerde...18 grain jsb ile sanırım.
-
nihat bey montaji dogru cunku baska turlu arkaya nasil ivmelenicek durbun . Stop noktasi onde kalmis olucak.
Bakalim grupman ne olacak.
Ramazan bey pelletin aerodinamik yapisi yuzunden bu sekilde oluyor bazen. Hava direncini yaran tufek yuzunden...
-
Hatsan mod 135 Qe 5.5 mm Hız testlerini yaptim arkadaslar...
Tufek yayli pistona sahip olup ciddi bir guc uretiyor. Izleyip goruceksiniz.
Keyifli seyirler...Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Merhaba elimde ölçüm cihazı mevcut. Kargolarsanız ölçüm yapıp geri gönderebilirim.
Bursadayım.
Youtube kanalımdada paylaşırım tüfeğinizi : https://www.youtube.com/channel/UCbSMm…w_as=subscriber -
Çok güzel bir çalışma olmuş Burak abi

eline sağlık
-
sizde bulursunuz arkadas insallah
-
- Merhaba Hobidaslarim...
Gectigimiz hafta sonundan kucuk bir kesit yine sizlerle...
Atis sanatina merak duyan herkesi aramizda gormek istiyoruz. Gelin tufeginiz olmasada ben size atis yaptiracagim.
Kendinize sosyallesip stres atacaginiz bir ortam olusturmus olun. Is stresinden uzaklasin.
Dil , din , ırk , cinsiyet ayirmadan bu hobiye ilgi duyanlari aramiza bekliyoruz.
Bana ulasmak icin buradan veya turkishairgunner@gmail.com mail adresimden ulasabilirsiniz...Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İnsan Meraklanıyor

-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
6.35 olmasi sebebiyle uzun mesafede hepimizden avantajliydi.