Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Sayin Komser Bora abim mega kotu stabileteye sahip . Hiz ziplamalari cok fazla . Bunun neyini cekip koyayim ben simdi.
    Zaten sorana alma kotu stabiletede diyorum.

Ercihan bey stabilite derken krono ve grupman testlerinde 5.5 maxi yay ve cekicine sahip tufeklerin performansi cok tatmin edici.
    Mega tavsiye etmiyorum. Uzulursunuz.

4.5 mm sini de ben ve bulent abi denedik bursada .
    Biz grupmanlardan memnun kalmadik.

Namlu yuzunden peletler toplanmiyor 20 metreden yumruk kadar dagiliyor.

Bu sorunu yetkililere ilettim mail yontemi ile.

Yeni yiv cekme aparatlarinin geldigini ve yeni namlu urettiklerini soylediler. Bakalim o nasil olucak.

Chrony sonuclari stabil tek sorun namlu kalitesi suanda 4.5 ta

tesekkurler mesajiniz icin.

4 yapmamin sebebi grup yanyana toplandikca heyecan yapiyorum. 5. Yi atmak istemedim.
    Restte atis yapmiyorum. Atisimda sadece tufek onden destekliydi ve destek malzemem comforlu degildi.
    Buna ragmen 3 grupman yaptim biri 3 cm digeri 2 buda en kucuguydu.
    En guzelinide sizinle paylastim.
    Sadece tetik cekip tufegi mengeneye baglasak ozaman cikan sonuc heralde tek delik olurdu.
    Insan hatasi ile bu kadar oldu.

Ben kimseyi ikna etme cabasinda degilim arkadaslar. Yaptiklarimi koyuyorum.

Bu forumda sayisiz konum sayisiz videom ve paylasimim var. Elime her gecen tufekte bu sekilde hep en iyi aldigim sonucu koydum. Cunku tufegin hakkini verebildigim sonucu koyarsam bu beni mutlu eder .
    Ben beceriksizsem ve yaptigim kotu grupmanlari paylasirsam insanlarin duygulariyla parasiyla oynamis olurum.
    Binlerce kisi videolarimi izliyor. Tufegin performansini en iyi aldigim testleri koyuyorum. Cunku tufegin hakki budur.

Avnette.com
    Aksu av
    Gungor av
    Buralarin hepsinde 53 cm olarak satiliyor. Guvenle alabilirsiniz.

Megayi ben tavsiye etmiyorum Ahmet abi . Stabilitesini begenmedim.sizede aldirmak istemem.
    Ama megaya maxi yayi ve cekici takilirda is yapar.

Ahmet abi bu zaten 280 cc maxi ile ayni .
    Bendekinin namlusu 48 cm sadece.
    Normalde 53 olarak geliyor 280 cc ile. Suanda satilanlarin hepsi 53 cm namlu 280 cc tup.

Yarim gomlek silent olarak modelleri var ama uretime ne zaman gecip satisa baslanicak bilgim yok.
    Kendi tahminim fuar basi veya sonrasi olabilir.

Mertarier : merhabalar .
    Tufek normal puncher maxi ile ayni ozelliklerde bu sebeple 200 metreye kadar denemistik zaten. Atabilirsiniz.

Buda 50 metre grupmani