Okudum ve Genel bir yazı yazmak istedim zaten herkesi içine alan bir yazı.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Emrah abi ozaman forumdaki tavsiye bölümünü kaldırsın sevgili adminler...
insanlar soruyor insanlar cevaplıyor. Kararı verip alan kullanıcı hem internette hem bayilerde güzelce araştırsın ve öyle alsın.Bende dahil çoğumuz tecrubemize göre birşeyler tavsiye ediyoruz. Hiçbirimiz bundan sorumlu değiliz bence.
-
sogumaya gerek yok sayin hobidasim.
Problem tufekteyse kral kargo parasi bile odetmiyor. 3-5 gune tufek yine elinizde olur. -
Kullanıcı hatası veya üretim hatasıdır.
geçmiş olsun.olur böyle vakalar.Allahtan yerli firmalar.
-
Kullandıgınız pelet yırtıyor olabilir. fabrikayla görüşün.
-
havalar isininca tekrarlamaliyiz testi zaten
-
Bozkurt av malesef stratejik bir hata yapip fabrikanin bilgisi olmadan bu hiz verilerini yazmis.
Fabrika verisi olmayan bilgilere itibar etmeyin lutfen. -
-
Youtubede kimse aciklamalari okumuyor anlasildi

-
soguk hava inanilmaz etkiliyor.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
bu videodaki regulatörlu tüp Hüseyin abi. Hüsran.
-
ben ımpact alıyorum

-
Hatsanı geçemez heralde
15 tane at44 10 tane bt 65 10 tane glatian 5 tane gladius modeli var

Ürün yelpazesinin geniş olması bence gayet güzel.
Çünkü her bireyin tüp hacmi, namlu boyu,kundak ,güç tercihi başka oluyor. -
modifiye yok o tufekte bildigim kadariyla
-
5.5 ile 80 metre soda sisesi kirma videosu var .
13.43 pellet ile kullanilabilir.4.5 zaten gayet guzel bu tufek icin emir abinin dedigi gibi 3 tane x20 sahibi oldum hepsi 4.5 tu memnundum.
-
seni aniyorum hep

-
Senin guzel hediyenn
Salih abi
Al bu tufekten
-
%90 dedigin gibi Emir abi. Mod99 -95 -85 statusunde ki tufeklerde kullanilan yaylar standart sekilde bundada kullanildi heralde.
Tufegin ebati mod99 kadar zaten
Vorteks gercekten guzel.