modifiye yok o tufekte bildigim kadariyla
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
5.5 ile 80 metre soda sisesi kirma videosu var .
13.43 pellet ile kullanilabilir.4.5 zaten gayet guzel bu tufek icin emir abinin dedigi gibi 3 tane x20 sahibi oldum hepsi 4.5 tu memnundum.
-
seni aniyorum hep

-
Senin guzel hediyenn
Salih abi
Al bu tufekten
-
%90 dedigin gibi Emir abi. Mod99 -95 -85 statusunde ki tufeklerde kullanilan yaylar standart sekilde bundada kullanildi heralde.
Tufegin ebati mod99 kadar zaten
Vorteks gercekten guzel.
-
mod99 dan 500 gram daha hafif
Ahsabi ceviz
Tepmesi normal ve kullanilabilir olcude.Yaya rontgen kaplamasi yapilsa dahada tok olur.
Tavsiye ederim .
Tetik quatro. -
dampa takmadigim her yaylima lastik sararim
huyum kurusun .Hatta her parca ayak arasinada lastik koydum.birbirlerine gelen darbeyi absorbe etsin diye
-
Neyse Emir abi.
Hayirlisi olsun. -
Anliyorum ama biri guzel konusuyo birisi konusamiyor diye ayricalik yapilmamali bence.bu dunyanin her yerindeki firmalar icin gecerli olmali.
Benim demek istedigimi anlamissinizdir umarim. -
Bu Hatsan herkese sana davrandigi gibi davranmiyor Emir abi.
Ben gonderiyorum benden para istiyor.
Arakadasim gonderiyor ondan para istiyor.Tamam sana yaptigi cok guzel bisey ama bence bu dengesizlige bir son vermeliler.
-
pcp yanina yayli sart zaten cengiz abi
-
besevler tepeleri
Isabetli tufek severim Emir abi biliyosun

-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
standart lw bt65 bu grubu cikarmiyor.
Bu Ekiz regulatorlu.Cengiz abi selamlar . Tufegi test ediyoduk destekli attim bunu.
Normalde biliyosun desteksiz aticiyim
-
Takipte kal Salih abi

-
av bayisinden fazla cesit var sende Emir abi

Insallah satilir -
sende fazlasiyla var abi masraf etme.
-
daha 1 aylik tufek abi 150 atis falan yapilmis zaten.
Dizelleme devam ediyor bencede. -
Cevizine bayıldım .
Hatsan arpacık kalitesini arttırmalı gercekten ve sökülüp takılabilir olmalı.
ben söküp Muzzle imal ettiricem ucuna.
Nasıl olsa durbunle kullanıcam .
gerek yok gez arpacıga.Ekstra olarak yukarıdaki kitteki derlinlerden imal ettirip montaj layacağım.
Stabilite ve yay titrasyon perfprmansını arttırmış olucam
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.