meganin cekic ve yayi farkli .
Bu etkenler ile stabilitesini biz begenmedik. Cok cabuk hiz dusuyor.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Avnette.com
Yasar beye tesekkur ederiz.
Denizhan abimizin tufegi 1 gunde izmirden bursaya geldi. -
Avnette.com
Aksu av
Gungor av
Buralarin hepsinde 53 cm olarak satiliyor. Guvenle alabilirsiniz.Megayi ben tavsiye etmiyorum Ahmet abi . Stabilitesini begenmedim.sizede aldirmak istemem.
Ama megaya maxi yayi ve cekici takilirda is yapar. -
Ahmet abi bu zaten 280 cc maxi ile ayni .
Bendekinin namlusu 48 cm sadece.
Normalde 53 olarak geliyor 280 cc ile. Suanda satilanlarin hepsi 53 cm namlu 280 cc tup.Yarim gomlek silent olarak modelleri var ama uretime ne zaman gecip satisa baslanicak bilgim yok.
Kendi tahminim fuar basi veya sonrasi olabilir.Mertarier : merhabalar .
Tufek normal puncher maxi ile ayni ozelliklerde bu sebeple 200 metreye kadar denemistik zaten. Atabilirsiniz. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Buda 50 metre grupmani -
Degisiklik yok saniyorum ki. Biz maxi aliyoruz genelde.
-
Gecen gun maillestigimde sok uygulamasi olmadigi ve yeni bicaklarin geldigi soylendi.uretime baslanmis.
-
Ithal namluya ihtiyac yok benim dusunceme gore.
Herkesin dusuncesine saygi duyuyorum.Tebrik ederim
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Iyi seyirler
-
bizim grupta 10 kiside var kral pcplerden kimse beklemiyor yada hobi degistirmiyor.
-
5.5 ta 4.5 a gore dusme daha fazla olucak bu yuzden soyledim.
-
Mod85 ten daha hafif
Daha kolay kurulan
Daha estetik bir tufek gamo 440.Gucude asagi yukari ayni.
4.5 alinsa daha iyi olurdu ama olsun.
Jsb 13.43 grain kullanin. -
Rica ederim.
Gamo cok kibar bir havali tufektir.
Kurmasi kolaydir. Komforludur uzmez. -
Gamonuz orta kalite isabetli tepmesi az bir tufektir.
Sizi mutlu eder -
Omurlu urunler tercih etmissiniz. Tavsiye ederim
-
Ziya abi bu forumda manidar cok olay gordum .
8 senedir neler oldu neler.Seninde dedigin gibi ben basarili bulduklarimi yazdim.
Bunlarda benim özgur dusuncem.Ustune alinmana gerek yok.
Ben tecrube ettigim urunler hakkinda bilgi verdim.Herkeste bu konuda ozgurse benim uzerime oynamaniza gerek yok.2 tufek icin bu tartismalara gerek yok.
Benim yazmam cok problemse artik konusmam olur biter. -
1 yaytoros her zaman kenarda olmali

-
Yaytoros benden gecti artik

-
evet bir tane 98 var bir tanede 150 fpe lik var.
Yurtdisindan valf getirildi bu guc icin. -