Fabrika Sahipleri ne olursa olsun kullanicinin arkasinda.
Her problemi cozmeye hazirlar.
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sarjor ve namlu dahada gelisicek.
5.5 icin zaten namlu gayet iyi.Tabiki bir cz,lw,bsa...vs degil ama olsun. Zamanla hepsi olur.
Daha neler gelicek bende merak ediyorum.
-
Her namlu icin gecerli olmayabilir.Fakat bursada 2 abimin daha kral puncheri var onlarda tek delik yapiyor 5.5 olarak.
4.5 ve 6.35 namlularin daha gelismesi gerekiyor.
Hepsini firma ile gorusuyorum. Calisiyorlar siki bir sekilde.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
50 metre grubu yapmistim zaten.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Pompa isi kabiliyet istiyo

-
hemen cevapliyorum.
Tam videonun yarisinda sevgili annem odaya geldi .kesmek zorunda kaldim. Tekrar videoya basladim ve videoyu birlestirdim.O damlalar alin terlerim

Doldurma islemi tam bu kadar surdu -
Rica ederim.Maksat fikir vermek.
Tüpünü doldurtamayanların tek dostu
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
iyi seyirler
-
ben novayı sordunuz sandım

-
500 cc luxfer marka tüp
250 bar kullanım basıncına sahip. -
Avdoga distrubitor ve servisi...
Oraya gonderin gereken yapilir. -
Konu cok tatli oldu

Gelsin koleksiyonlar gozumuz gonlumuz acilsin
-
Onda bir Atesli muhimmat deposu vardi aklim kaymisti
koli koli
5 binliraya yakindi maliyeti -
Bugun yeni eve tasindik .
Koleksiyona bak
-
Kac atis yapicak?
Kac grain ile 750 fps?Cok kaliteli bir gorunume sahip.
Boyasi ve metal islemesi cok guzel gozukuyor.
Hosgeldiniz. -
-
http://en.shop.dase.fi/product/22/huben-k1
1690 EURO
Ama alette yok yok

regulatör ayarı bile var.
Tebrikler.