Sorun yok Ferhat abim
konudan faydalanmak isteyenler zaten ilk mesaja .videolara bakiyordur
Biz konumuza geri donebiliriz.hersey hobi icin ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yazik gunah ya .boyle video mu cekilir . yazik gunah.
-
Kismet diyelim Alpaslan abim

-
Degisim benim yasam tarzim

-
Kendimi Ted Holvers gibi hissettim
hep baska tufeklerle karsinizdayim 
-
Yeni tufekler denemek icin satiyorum : ilgilenenlerle konusabiliriz.takasa acigim .
Link:
Koşullar ve Şartlar - AirGunPazar - AirGunTürk -
Yeni tufekler denemek icin satiyorum : ilgilenenlerle konusabiliriz.takasa acigim .
Link :
Koşullar ve Şartlar - AirGunPazar - AirGunTürk -
Kurulmasi atactan daha kolay.
Tabi biraz bende gucluyum
Ama sonuc olarak mod 125 ten daha kolay kuruluyor
Oyle anlatayim. -
Hayirli olsun
Tufek hunter 440 a benziyor ama 1250 nin yeni modelini ona benzetmisler.sanirim

-
Sise ve tugla atilari desteksiz yaptim.
-
Tesekkurler alper abi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
teşekkürler Erdem abi
gerçekten koydu.Krm yide ucuz butceli oldugu için tercih sebebi olur.onunda grupmanları cok hosuma gitti.
Ahmet abim
Başımın tacısın 
-
Gercekten muhreşem bir güç barındırıyor bu tüfek.25 metrede ki bu gruplarda gerçekten cok sevindirici.hem isabetli ve stabil aynı zamanda 25-28 fpe aralıgındaki gücü ile dagı taşı inletir

şişe tuzbuz etme ve güçlü bir tugla parçalama videolarınıda yukluyorum.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.aynı zamanda size kurulmasını ve tepmesinide gösteren bir video çektim.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.iyi seyirler...
-
Rica ederim zevkle ferhat abi
Tesekkurler emir abi insallah seninde olur
Tesekkurler salih abi
-
bu ft ye girermi buuu.
(tek atışta hem öndekini hem arkadakini birden indirir belkide)
Hahaha

-
Bauhouse dan aldim askilari.hazir halde satiliyor.montaji kendim yaptim.
Cok uygun ikisi toplam 4 lira falan tutmustu sanirim. Ve cok saglam.baglantilari kendiniz guvenli yaparsaniz.agirliginizi verseniz yine bisey olmaz.Ferhat abi tesekkurler.Allaha sukur cok tecrube edindim.lafla okumakla olmuyor bu isler.kullanip tecrube edip konusmak lazim bence.insanlara bos konusmamak lazim.
Kendi adimada stoeger atac testimden sonra bu nitro pistonda beni neler bekliyor merak ediyorum.
Atac in iki kati fiyata sahip.ona keza gercekten kaliteli urun uretmis benjamin.namlu kalinligi muhtesem gercekten.cok gosterisli.
Piknikte deneyip gruplari tahribati tepmesi ...vb... Merak edilen konulari paylasicam insallah. -
Tesekkurler herkese

Cesitli peletler ile grupman testini yapicam.paylasicam. -
Merhaba size yeni tufegimi tanitmak istiyorum.
Benjamin XL 1100 Nitro pistonlu 5.5 mm namluya sahip.
Ceketli namlusu cok şık.
T kundak yapisi cok yakisikli.
22 mm raya sahip .
Center point 3*9-40 mildotlu ve paralaksli durbunu ile geliyor. Durbun ayaklarina lastik mudehalesiyle sarsintinin cozumunu buldum.
25 fpe guc ureten muhtesem bir tufek.
İnternette izledigim videolardanda anladigim kadariyla cok ciddi bir gucu var.
Bende deneyerek yarin gerekli paylasimi yapicam.Tekrar hayirli olsun
Saygilar sevgiler
Metehan -
Bekliyorum abi
super olur
Yiv izlerini gorelim