Tahribat nasil abi?
Eline saglik
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Emir abi 100 tane havalin var av bayisi gibisin zaten
bence degisiklik guzeldir almalisin.Tesekkurler abi
bir nebze faydam olduysa ne mutlu bana -
Salih abi magnete yapismadi cantelever aluminyum sanirim... Atislarina bayildik
-
Cokta guzel olur abi
Muhtesem bir zevk ve stres atimi yasadim
Son videoma bende bayildim
-
Al bir bugatti Kaan abi
ama F16 ya yetismek zor.genclik iste
-
Yapalim gorkem abi
Adim metehan
-
Bugun iki tufegide denedik.birisi Selim abimin Mosberg 500 u digeri benim hatsan aimguard im...
Dogan abi ile birlikte 3 kisiydik.poligonda cok eglendik.
2200 fpe ile gucun tadina vardik... -
Tesekkurler ferhat abi
-
[07 09 2014 19:42] Summer...man: YouTube'da "Hatsan aimguard and Mosberg 500" adlı videoyu izleyin -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
[07 09 2014 19:42] Summer...man: YouTube'da "Mosberg 500 and Hatsan aimgurd" adlı videoyu izleyin -Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
[07 09 2014 19:42] Summer...man: YouTube'da "Hatsan Aimguard 61 cm slug free shot" adlı videoyu izleyin -Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Cok iyiyim Allaha sukur gorkem abi...hosgeldin tekrar
-
Miknatis ile test ederim salih abi

Tesekkurler herkese -
Tufegimi aldim hobidaslar

Hatsan Aimguard 61 cm slug namlu... Taktikal combo bir tufegim oldu.
Bozkurtav a cok tesekkurler.cok ilgilendiler.
Bugun aldim ve fabrika gresini temizledik tecrubeli bir abim ile... Tufegin isciligine hayran kaldik.
Hatsan bu ise onem veriyor bu kesin.
Pazar gunu atis yapicaz...videolari ve fotolari paylasirim... -
Hatsan Aimguard modeline yogunlasmis durumdayim.mobil sok sayesinde istedigim fisegi atabilirmisim.
Youtubede ki butun videolarinida izledim.tambir fiyat performans tufegiymis.
Gu ngor avda 610 tl .bakalim pazarlik falan ne olucak .2. Elini bulan olursa telefonunu verirse sevinirim -
Cok tesekkurler abi
Torun uzerinden gidelim ozaman
Emir abi hilal avda sende bi bakarmisin eline alip.
Tecrube eden arkadaslariniz varsada yardim edenlere cok tesekkurler -
Tufegi alalimda fisek seceriz abi

-
What can i do hoca
it is a hobby.it is a biggame 
Elbet bunuda cozeriz .bana uygun bir tufek bulalim

-
Tabii ki yapabilirsin, yeter ki uygun sıkıyı seç. Trap düşünüyorsan mutlaka denemelisin, ve eminim çok eğlenirsin.
Uygun sıkıyı sec ne demek abi

-
Benelli ile tek kursun atisi yaptim abi. Verdigi zevk ve haz beni mutis etkiledi .
Elbette yivsiz namlunun handikapini biliyorum.yivliye kesinlikle beklemez.
Benim istegim bu gucu hissetmek.
Superpoze ile tek kursun atabilirmiyim? Sormamin sebebi trap ta yapmak istiyorum. -
Konu nerden nereye gelmis .cok uzucu...
amacim tek kursunla atis yapmak...
Tufekten beklentim: guvenle ,saglam sekilde kullanmak...
Ne savunma ne av dusunmuyorum zaten. -
Ben 500 max diyorum Emir abi