Bugun stoeger ataci inceledim.farkettigim farklari birazdan anlatacagim.mesaji yazmistim ama kopyalarken hata oldu silindi tekrar yazicam
![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
metehan uygun fiyatlı pt85 socom bulursan haberim olsun dar alanda ufak bir fare operasyonu yapacamda
Tamam Emir abi
bilgisayar mouse larini hedef yapicaksin anladim ben seni.sendeki teskilat yeterli degil galiba abi 
-
Ferhat abi bence sen kendine bakiyorsun

Gamo pt85 scom oneriyorum sana.uzun namlu ve pelet atmasi sebebiyle cok isabetli ve peleti cok hizli atan bir tabanca. Bir tup ile 60 atis cok yapabilirsin... -
Hayirli ugurlu olsun Sezgin abi. Wolverin ekranimi kitledi o derece
adsl kaldirmadi massallah 
-
Eline saglik abi
massallah hakkini veriyor -
Tesekkurler yazin icin Huseyin abi...kostek olunan okadar cok sey var ki...acmiyorlar onumuzu.
-
Videoyu izleyince gogsum kabardi ve tuylerim diken diken oldu.Helal olsun...
Biz istersek en iyisini yapariz... -
arkadaşlar bende bununla alakalı bi konu açtım stoeger atac kullanıyorum öyle çok sıkta atış yapmıyorum ama acaba dampa takmak gerekirmi diye sordum konuda, neticede heryerde söylenen eğer pcp değilse dampa lazım.. ama piston olayı varya şimdi bu tüfekler yaylı gibi iki yönlü değil tek yönlü tepiyor, mod 125 gibi bi tepme zaten yok ortada ama arkadaşlarında dediği gibi dürbün sağlığı için takmak gerekirmi yada üzerinde gelen 2 parça ayaklık nederece sağlam ne derece korur yada alacağımız dampa çok iyi bi marka olmasa mesela rambonun var ucuz olanlar onlardan taksak nekadar işe yarar üzerindeki ayklarla kıyaslama yapacak olursak..??

Yatagun ve sportmach markalari disinda dampa ayak yok.....Diger markalar tek parca ayak sadece....

-
Ben de sahsen Metehan gibi düşünüyorum. Ancak ATAC kullandığım bir tüfek değil. Kullanan bir arkadaşımız, bilinen yaygın tüfeklere göre kıyas yaparsa daha iyi fikir sahibi oluruz. Ancak gerek yok densede ben dürbün sağlığı için kullanılmasını öneririm.
Evet Samet abi fakat tufegi bilsek bile durbunun hangi guce dayandigini bilmiyoruz.asil problem bu bence...
Yani tufegin ne kadar tepip tepmedigini ogrensekte.durbunun ozellilerini bilmedikten sonra dampa takmamak maddi kaynaklari zorlar...
-
Bende dahil ,Stoeger yetkilileri disinda kimse durbunun saglamlik derecesini bilmiyor.
Ornek vericek olursam:Hawke gibi test edilip hangi guce dayanicagina dair verileri mevcut degil.Bu nedenle: yatagun veya sportmach olan iki dampa ureticisinden butcenize uygun olani secerek durbununuzun ,belli oranda sarsintilardan etkilenmesini onleyerek omrunu uzatmis olursunuz...
-
teşekkür ederim Metehan abi estetiği bozmasın diye tek parçadan yaptım
zor oldu biraz ama.. bağlantıyı alt kısımlarda yaptım zaten bağlantı kısımları çok belli olmuyor göze takılmayacak kısımlarda yapmak daha güzel oldu
Tebrik ederim.profesyonal gibi calismissin.ahsap uzerinde karbon fiber tutmaz diyorlardi... Sende ahsaba uyguladin ve tuttu saniyorum. ... -
Eline saglik fatih.tek parcadan yapmissin gibi olmus.yanagini yasladigin kismi nasil baglanti yaptin.cok begendim...
-
Allah anali babali buyutsun Muhammet
civcivleri sevmeye gelicem -
Eline saglik cem abi.10 tane falan mi gonderdin hedefe

-
Hocam yeni tüfeğiniz hayırlı olsun güle güle kullanın.Yalnız şu tepmeyi azaltan sistem benimde kafamı kurcalamıyor değil hani.Tamam Alman mühendisleri her şeyi hesaplamışlardır ama atıcıya tepmeyi yansıtmayan sistemi neden dürbün için de uyarlamamışlar acaba??Dürbün bağlantısını direkt gövdeden değil de kundaktan iki aparatla bağlayacak şekilde yapsalar dürbün için daha sağlıklı olmazmıydı ???
Recep abi onuda cozmusler.linkimi incelersen.videoyu izle

Diana Bullesye scope mounts sistem
-
Massallah

Ama o durbun dampasiz 3 ay omru kalmis
-
Hayirli olsun foto isteriz

-
Cok durmaz akin abi ...
-
Hey Massallah.
Turk mali bir regulatorumuz oldu
Allah razi olsun emegi bulunan herkesten. -
50 metreye kadar tatmin eder bu kalibrede 13.43 grain ile bence Cemal.ama 4.5 daha iyi olur

Eline saglik Cem abi.herkese uygun bir chrono olsa keske