bazen titreme olabiliyor abi.kas yorgunlugu veya başka sebeplerden.eline sağlık Tolga abi
atış yapma isteğimi biraz olsun köreltti videon.hafta sonunu iiple çekiyorum
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
degecek inşallah abi

-
Gule gule kullan
zevkli atislar -
Hep arastirma hep gelistirme Tolga abi
eline saglik -
İnsan hizini alamiyor Recep abi

Tekrar soyluyorum eger bulabilirsen tung yagi ve mat sprey vernim.mis gibi olucak
-
Mete. 177 sanıldığı gibi ruzgarda afaki sapmalar yapacak bir kalibre degil.her halukarda hafif ve orta şiddette ruzgarda ft hassariyetinde yani 1 inc lik grupmani yapar.silahiniz hayirli olsun.buvsiralar herkezde bir styer alimi var.kiskanmaya basladim

Teşekkür ederim Sinana abi ..
-
hay maşşallah Erhan abi
12 fpe mi silahınız? merak ettiğim birşey daha var .eger 12 fpe ise hafif rüzgarlada dahi nasıl yöntemler geliştirdiniz kendinize isabeti saglamak için... -
Patriota uygulamam aklıma geldi
ha gayret abi. tung yagı sur ve üstünede mat vernık ...muhteşem olur. -
Canavar olmus Murat abi bu hizla neler yaparsin

-
Gule gule kullan recep abi

-
Super:) o makina bizim arabadan pahalidir

-
Massallah abi hayirli olsun.zevkli atislar dilerim
-
Tesekkur ederim hocam bende yapayim

-
Elinize sağlık hocam.sadece ön destek ile grupman yapmanız sıkıntılı olmuş.ön arka daha sağlıklı olucaktır .el yapımı hedefliğiniz süper.hangi malzemeler ile yapılıyor?
-
Size tavsiyem 5-10 metreye kagit yerlestirin.jsb gibi kaliteli pelet ile tam destekli 5 atis yapin.ama sakin sakin guzelce yapin atislari.kagifin fotosunu paylasin.daha guzel yorun yapariz.
Fiss seside pnomatik tabancalarda normal.zorakimde boyleydi... -
Var togay abi..
cin yapimi hawkeler var.aratirsaniz aliexpress ve dx te bulabilirsiniz... -
Supersin Arif abi.gercekten tufegin mukemmel
-
Gecmis olsun.bence bu kadar emeginiz bosa degil..
-
Eline saglik abicim.raki ve votka siselerini kirabildi mi ?
Hangi pelleti kullaniyorsun? -
Ohhh cok sevindim
iyi gunlerde kullanin.fotolar icin tesekkurler...paylasimlara bakmak cok zevkli.
Hayal bir set olmus