Tufek imzamda abi .gelsin haftaya onuda abilerine gostericem ![]()
Allah razi olsun
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Tufek imzamda abi .gelsin haftaya onuda abilerine gostericem ![]()
Allah razi olsun
Yeni Arkadaşımı size tanıtmak istiyorum.
Röhm Twinmaster sport modeli
4.5 mm .177 cal bir pcp tabanca
60 cc tüpe sahip
200 bardan 70 bara kadar kullanılması gerekiyormuş ![]()
bu aralıkta 120 atış yapıyor. 150 m/s fabrika cıkış hızına sahip .
Hız ölçümlerini yapınca tekrar paylaşıcam
Tek tek doldurma modeli ile çalışan Müsabaka tabancası...
Pazar günü yaptıgım denemelerde gez arpacıkla 10-20-30-40 metrelerden çok sağlıklı ve eğlenceli atışlar gerçekleştirdim...Geco match pellet kullandım bu atışlarda.
kabzası o kadar muhteşem ki size anlatamam.O kadar estetik ve özel bir kabza ki Alman mühendisliğini tekrar görmüş oldum.
tetik zaten muazzam yumuşaklıkta.100-500 gram arasında ayarlanabiliyor.
Ekstra 2 tane 50 gram agırlıkları ilede istediğiniz şekilde agırlık merkezi ve tabanca agırlıhı ayarlanabiliyor.
Maşşallah Biblo gibi ![]()
şimdilik bu kadar .atışları ve videoları hafta sonu hava güzel olursa paylaşıcam ![]()
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/zREn64.jpg]
![]()
Ağırlık stabilitenin yanında güç artışıda getiriyor. Şöyleki s 510 tc modelinde yaptığım crono çalışması sonucu 16gr jsb ile 35 fp güce ulaşırken,18 grn jsb lerde 40 fp yi görebiliyorum.Yani her silahın gücünü en iyi ortaya koyduğu gramaj farlı olabilir. Condorda ise 21 grn de 55 fp yi geçemezken hornet 1 32 grn de 72 fp yi üretebiliyor. Bu atışlarda bana yansıması ise şöyle. 21 grn ile 32 grn in vuruş noktaları bakımından ağır pelette düşme yok. Aynı noktaya bazende dahada üstüne vurabiliyor. İşin teknik kısmına hakim arkadaşlar sebebini daha kolay açıklayabilir belki.:)
Benim teorim fazla hava tuketimi.peletin namluda surulurken gelen havanin namluda guc uretmesinin ardindan fazlasinida pelet namluyu terkettikten sonrada mili saniyelerde hava cikmasi.birkac ince ayar ile tuketim ayarlanirsa daha fazla atis yapacagini dusunuyorum...
Ne guzel fotolar ne guzel bir gun
cem abiyle sinan abiyi boyle gorunce neselendim
elinize saglik .cok ft calismayin ama kiskaniyorum
Eline saglik Erhan abi.massallah kutup kopeginiz cok heybetli ![]()
Daha Çok Göster
Alıntı sahibi "Kafa avcısı"
Ayaklari getirememeleri cok ayip olmus.sen herseyi guzel yap en artistik ve kullanisli parcayi unut
İmkani olan alsin .eminim stoeger bu urunude guzel yapmistir...
Polat bey bir adet gonderin test yapalim.size geri gonderelim.imkan varsa tabiki.10-20-30-40-50 metrelerde deneyelim.kayit altina alip guzel bir paylasim yapalim
Kendime ayırıcam büyük ihtimal 1 tane, bununla ilgili olabilir hocam
Zevkle hocam
Ayaklari getirememeleri cok ayip olmus.sen herseyi guzel yap en artistik ve kullanisli parcayi unut ![]()
İmkani olan alsin .eminim stoeger bu urunude guzel yapmistir...
Polat bey bir adet gonderin test yapalim.size geri gonderelim.imkan varsa tabiki.10-20-30-40-50 metrelerde deneyelim.kayit altina alip guzel bir paylasim yapalim
Çok süper bir çalışma
elinize sağlık.
Haha melo supermis Cem abi ![]()
Fotolar harika.:) cok tesekkurler
Elinize saglik Erhan abi.bu yakisiklinin yaninda bizimkiler boncuk atar ![]()
6 nokta güzel
gruplar videolar bekliyorum artık abi ![]()
hadi hayırlısı olsun
artıkılın fotosunuda cekermisin?
super anlatim tebessumle okudum .elinize saglik
Iyi eglenceler
super .mutlu olmak en guzeli
Hadi be Hatsan sende bu seviyelere cıkabilirsin ![]()
O yorgunlugun tadi baska abi ![]()
Super bir gun olmus Cem abi
seni tekrar atis yaparken gormek cok guzeldi.Sinan abiyle cok eglenmissiniz anlasilan ![]()
Benimde at den sonra alicagim tufek. Cok sevindim adiniza
gule gule kullanin
Basri abi aynen oyle tetik.ezmek nefes almak bile cok calisma gerektiriyor ![]()
Insallah Cem abi sende ucmazsan goruselim ![]()