Kalite ve atici .
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Vay ferhat abi ... Eline saglik.kesinlikle tek delik olur.tetik yolu uzun alisirsin abi.jsb veya aa pellet denermisin .bence ft ye katil yaylida 4 kisi var suan

-
Cok sevindim Ferhat abi gule gule kullan

-
Elinize saglik tesekkurler
-
Rica ederim
yapmislar valla mis gibi diana 340 modeli -
Superler ve super agirlar

-
offff şu güzelliğe bakarmısın
çok takışmış -
Sporcuların sevgilisi... elinize sağlk
-
Hosgeldiniz.sizin grup ve atis videolarinizi gormek isterim kendi adima.isabeti stabilitesi nasil.incelerseniz bizler icin memnun oluruz
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Elinize saglik gruplar muthis levent abi.ft icin uygun bir tufek gercekten.
-
Gule gule kullanin.cok eglendiricek sizi
-
Sorun yok
gecmis olsun -
Muhammet dikkatli izle videoyu
basinc saati var orda 200 bara yaklastirmis adam...
ayni pcp sistemi.pompa tufege adapte edilmis. Tam bir av tufegi.2-3 atis stabil yapip sonra 10-15 pompa saniyorum ki.zaten avdada ilkte tavsani vurdun vurdun vuramadin toz olur 
-
Evet ya tam kurtlar vadisi pusu oldu bursa.yarinda kapali yine atamicaz galiba
hava duzelsinde atis yapalim birlikte.lazere ihtiyac yok kanka
ben lazer olmusum artik 
-
Inanmaya videoyada inanmaz .montaj der , kesilmis der, mesafe 100 degil der.bence inanmayan inanmasin.kandiran kendini kandirir.ama mod99 ile binlerce atis yaptim.bu isabet ve stabilitede..nokta unlem....
-
Birkac firin ekmekten sonra yaparsin abicim

-
Eline saglik Murat abi
bazuka is basinda 
-
Gamo1250 sana kalmadigi kesin.8 sayfa icinde bu konu konusuldu kapandi.inanmayan cekemeyen beceremeyen kimseye laf atmasin...Emegi yedirmem yedirtmem...sen grubu 10 metre olarak kabul et.hayatinada boyle devam et bence.moralini bozma

-
Koymussun bile Muhammet
aferin aferin daha ogrenceksin
youtubede videom var kolay sifirlarsin bi izle