Yanlis anlama ama 7 metreden baya dagilmis.peleti degistirmeni oneririm.hemen jsb siparisi ver....
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yav ne enteresan muhabbettir bu, saygı desen yok, ukalalık diz boyu..
bi müdahale lütfen,
ben kitlensin derim, hatta mümkünü varsa silinsin..
Şu kısacık zamanda tanıdığım saygıdeğer insanlara baskın çıkma derdi ile; alabildiğine fütursuz ve umarsızca cümleler kurulmasına tahammül etmek mümkün değil..zaten yeride değil, silinsin gitsin. Lütfen.
Gecen muhabbetten forumun basinada bisey gelmesinde.tek istegim bu benimde.destekliyorum ferhat abi ...
-
tavuk mu besliyorsunuz, genellikle evde kedi yada köpek besler herkes ilginç ama güzel
Katledilmis kara tavuklar Alpaslan abi.Zevk alarak vurulmuslar galiba... Yazik.gunah.
-
Bu arada bu ikinci at44 um.buda lw degil.buda isabetli ve stabil.lw diye tutturanlara bilgi olsun.birazda atici ve muhimmat faktoru var.
-
Herzaman alperen kardesim
gonder ben ayari cekerim 
Ah kanka ah bi gidemedik atisa

Hocam atislari tek delik yapilan gruplarin alt cizgisindeki noktalara nisan alinarak yapildi.sifirlamayi yapmadan denemeyi yaptim.2 hafta once arazide farkli mesafelere gore ayari degistirmistim haliyle evde fark olustu
kusura bakmayin -
Super hocam

-
Haklisin abi de ben gamoyu birakali 5 sene oldu
Artik amacimda bu zaten tolga abi.en iyi araligi bulmaya calisicam. -
Ne tarafa cevireyim tolga abi
nasil terse donucek ? Grup mu buyur diyorsun. -
Bilgi vermek amaciyla paylasiyorum.iyi forumlar

Bugun yaptim ...gayet sevindirici bir deney oldu.
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/x3Vylr.jpg] -
Hw97deki gibi islevsel olmayan bisey taksan bile efsane olur abi
-
Iste simdi olmus recep abi:)
Arpacik cikabiliyosa onuda cikart bence
aslinda tetik korumasinida altin rengi yapsan yada gumus grisi ... Modifiyede son nokta 
-
Dokturmussun yine Ali abi.
-
Halil abininkide olur.sana en kral secenegi sunuyoruz.insallah pisman olmazsin...
-
Diana Diana Mod 460 T06 Tetik .22 cal
Bu linkteki seti al...tum seti biliyorum.atista yaptim.sifirdan farki yok.bundan iyisi samda kayisi.bu fiyata kacirma.hosgeldin foruma
-
Recep abi gule gule kullan on numara olmus.
Bir rutus daha tavsiye ediyim .onuda yaparsan yakisikliligin dibine vurur tufegin
kundak pedinin ahsap ile kahverengi plastik kismi arasindaki koyu gri yere beyaz serit cekersen muhtesem olucak 
-
elinize sağlık...Pelet tavsiyelerı verilmiş ...bunları kullanırsanız farkı görüceksiniz. hele jsb aglatır sizi

-
super çalışma olmuş Erhan abi .Teşekkürler
-
Efsane olmus
tebrikler -
Merhaba Basar abi.organizasyonla ilgili bir sorum olucak.
Siz her hafta sonu karagolde atis yapiyorsunuz. ve kisi basi giriste 50 tl oduyor musunuz?
Disardan izlemeye gelen kuzenim var izmirde okuyor.organizasyonumuza gelip izlemek istiyor.oda mi 50 tl oduycek ? -
hakan abimin dediği gibi valfte sorun var.malesef servise gidicek... Gecmiş olsun