süper cok sevindim hocam:) cok yakışıklıydı maşşallah.video ve fotolarla süsleyin gözlerimizi...
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mutlulugunuz daim olsun

-
Abi gece atışlarını seviyorsun
eline sağlık -
Dürbün Satilik Bushnell 10X40 Durbun
Mehmet abi ile görüşün yardımcı olur.Orjinal JApon malı
-
Hayırlı ugurlu olsun kardeşim .çok yakışıklı maşşallah
çok kıskandım şimdi seni
grup ise mükemmel.... 2cm bile değil sanki -
bazen titreme olabiliyor abi.kas yorgunlugu veya başka sebeplerden.eline sağlık Tolga abi
atış yapma isteğimi biraz olsun köreltti videon.hafta sonunu iiple çekiyorum -
degecek inşallah abi

-
Gule gule kullan
zevkli atislar -
Hep arastirma hep gelistirme Tolga abi
eline saglik -
İnsan hizini alamiyor Recep abi

Tekrar soyluyorum eger bulabilirsen tung yagi ve mat sprey vernim.mis gibi olucak
-
Mete. 177 sanıldığı gibi ruzgarda afaki sapmalar yapacak bir kalibre degil.her halukarda hafif ve orta şiddette ruzgarda ft hassariyetinde yani 1 inc lik grupmani yapar.silahiniz hayirli olsun.buvsiralar herkezde bir styer alimi var.kiskanmaya basladim

Teşekkür ederim Sinana abi ..
-
hay maşşallah Erhan abi
12 fpe mi silahınız? merak ettiğim birşey daha var .eger 12 fpe ise hafif rüzgarlada dahi nasıl yöntemler geliştirdiniz kendinize isabeti saglamak için... -
Patriota uygulamam aklıma geldi
ha gayret abi. tung yagı sur ve üstünede mat vernık ...muhteşem olur. -
Canavar olmus Murat abi bu hizla neler yaparsin

-
Gule gule kullan recep abi

-
Super:) o makina bizim arabadan pahalidir

-
Massallah abi hayirli olsun.zevkli atislar dilerim
-
Tesekkur ederim hocam bende yapayim

-
Elinize sağlık hocam.sadece ön destek ile grupman yapmanız sıkıntılı olmuş.ön arka daha sağlıklı olucaktır .el yapımı hedefliğiniz süper.hangi malzemeler ile yapılıyor?
-
Size tavsiyem 5-10 metreye kagit yerlestirin.jsb gibi kaliteli pelet ile tam destekli 5 atis yapin.ama sakin sakin guzelce yapin atislari.kagifin fotosunu paylasin.daha guzel yorun yapariz.
Fiss seside pnomatik tabancalarda normal.zorakimde boyleydi...