Bız bursada böyle alan teşkilat bulamazken ... orda olanlara çok üzüldüm ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
güle güle kullanın
artık çok stabil bir tüfeğiniz var. çok eğleniceksiniz eminim -
+ pompa
Basarili bi pazarlik olmus . Eline saglik kanka
-
super abi teşekkürler
-
bız 100 metreye 32 zoomda atmaya calışırken acaba onlar 1000 yard mesafeye kac zoomda nasıl nişan alıyorlar... şiir gibi video...paylaşım için teşekkürler...Keşke bizimde böyle imkanımız olsa..
-
organizasyonu mükemmelliği beni mest etti ve tuylerim diken diken oldu... orda olmak okadar cok istedim ki ...
Teşekkürler Erhan abi -
en küçük grup hangisi ise tüfek o peleti sevmiş demektir hocam .elinize sağlık
-
zevkli atışlar hocam ... özel mesaj gönderdim cevap bekliyorum...
-
İade edip Mod 99 almanı kesinlikle öneririm.
7 gün içinde iade etme hakkın var yasalara göre...
ceviz kundağın tadı başka, mod 99 un yakışıklılığı daha başka
-
set tamam olmuş
-
Lebronnnn JAMESSS

ya bu hatsan sadece amerikaya hizmet ediyor yeni üretimler konusunda.... yazıklar olsun
-
şimdi güzelleşmeye başlamış

-
tekrar yağlama periyodunu arttırmak için daha yüksek viskoziteli yağlar kullanmak geldi aklıma ..sıksık yağlamalarda ince yağ daha mantıklı tabiki
-
kırmızı gres var elimde.ve adını bilmediğim degişik viskozitelerde birkaç tip yağ var...henüz karar vermedim aslında.ve bir diğer düşüncemde yaglamadan dışını carbon fiber görünümlü folyo ile kaplamak... bunun sonucu hava ile temas kesilip paslanma sıfıra ıner..
-
gres ile yağlayacagım görünen aksamı ... daha yaglamadım
-
Olcup bilgilendirirmisiniz?
-
Sizin kac cm boyunda namlunuz gorkem abi
-
kırması gerekiyor eger tüfek yeni ise...ki kaç bin atış yapmış hw 97 ile bile şişeyi kırıyorduk bursada ...
4.5 mu 5.5 mu?
bursadaki 5.5 tu. ama izmirdeki sinan abim getboga nickli 80 metre videosu var hw 97 4.5 ile ...
yani kırması lazım -
kafa avcısı senin silahın namlusu ne kadar uzunluğu
Dıştan ölçtüm 43 cm .pelet iticiye kadar olan kısım kac cm bilmiyorum. ama hatsan katalogunda yazdıgı gibi 49.5 cm değil...Güzel grupmanlar, eline sğalık. Evde atış için 12m alan olması güzel bir şey tabi

evet o yonden sanslıyım uzun bir kordor ve 2 odayı birleştiriyorum

-
Muzigi actim kanka
gurleyemedi