Eline saglik kardesim
patron (avcii)karistirma ortaligi ![]()
Bulusmada guzel zaman gecircez insallah
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Eline saglik kardesim
patron (avcii)karistirma ortaligi ![]()
Bulusmada guzel zaman gecircez insallah
Patron bol bol co2 tup al ![]()
Allah utandirtmasin kardesim ![]()
Evet kopruden donmek zorunda kalinca yusuf en mantiklisi olur
Turgay abi pelet getircem rangerda deneriz kismetse
Fatih kafami buluyosun sen benim kardesimle.cocuk kartona atmis.hala hedef kagidina atsaydin diyorsun. Lutfen diyorum lutfen yani ayip ama .
Eline saglik emrecim .iste bu .4 tanesi 50 kurus 1 tanesi biraz kacmisama olsun super super .bu arpacikla bu kadar olur
Kovdeye kumlama ile kolayca halledersin heralde murat abi.mukemmel olucak.insallah son haline gelir merakla bana fotoyu atmani bekliyorum
karşında kurum sahibi yok ki hepsi çalışan.kimsenin bir fonksiyonu yok.hayatta kullanmam suratkargoyu birdahada ![]()
Tv basinda nobet beklerdim:) anilar canlandi cem abi
Su emege bakarmisin ya elleriniz dert gormesin .dunyada tek olan bir silahiniz var artik zevkle kullanmaniz dilegimle.bayildim.masallah nazar degmesin
direk zemine oturup arabilseymişsin cok daha güzel olcakmış . paralaksıda ayarlamayı unutmuşsun...ama At44 işte böyle zevkli .mis gibi cicek gibi maşşallah ![]()
Bosver kardesim benim.benide affet cok paylas diye direttim sana.hata ettim .
Bidahada paylasmazsin olur biter .sen bana ozelden gondermeyi birakma ama tamam mi?
50 ye kadar zevkle atabilirsin.sonra sacmalar kadircim
Edgunu ruyamizda goruruz :)canlisi zor ya geldiysede watsaptan bi foto at bana bekliyorum
Emre kardesim atisini yumusacik yastik uzerinde guzelce destek ile yapmis...
Paylasimi elestirmek , yerin bin kat dibine gondermek cok basit ... Defalarca bende dahil cogu kisiye yapildi bu forumda...
Ben emre kardesimden ozur diliyorum.ona her yaptigini paylas demekle yanlis yapmisim.affedder umarim beni....
Jsb 13.43 grain levent abi
Agzinin suyu akanlar ![]()
mete neden binlerce liraya criket aldı bu millet
hesabını sen ver
Zenginlik kanka
pcp komforlu alet
Evet hakan abi mof 54 teki gibi tepme sistemini oturtsalar keske inanilmaz guzel olur...
Cogunuz biseyinizi satmadanda alabilirsiniz zaten ![]()