Haklisin hocam ... Raiderin ceketli modeli oldugu icin epey yakisikli.bir ceket bile ayri hava katiyor tufege ve kundak ta tufegin gorunumune cok etki ediyor
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
keşke okusalar ...
-
Her yerde dedikodular dolasiyor...basit yapilabilicek hicbirseyi yapmiyorlar.bi ceket yapilsa Tolga abinin dedigi gibi ve s kundaga yuksekligi ayarlanabilir yanaklik yapilacagina bullpup kundak yapilsa... Ah hatsan ah

-
Benim cozumum uygun aparat ile koydugum resimdekine benzer sistemde istedigimiz zaman ayarlayip kilitleyebildigimiz bir yapi olusturulmali.maliyeti 5 lira etmez tahminime gore...
-
Yok abicim el yapimi.bende firsat bulursam girisicem :)imkanlarda onemli
-
Amin insallah
kismetse cekicem bol bol -
Hepinize cok tesekkurler.insallah daha iyilerini alirsiniz bunu dileyen hobidaslar...
Anladim basri abi
Tesekkurler kemal abim
Murat abi tesekkurler
top sende artik ben pasi attim :)gozum yolda -
come to hell , squirrel
delik nerde yahu
çok eglenceli olurdu ...aynı zamanda zor -
olayların adamı metehan helal olsun abicim encok fan sahibi üye sensin abicim yazdıklarını çizdıklerini aldıklarını sattıklarını bukadar takip ettiğimiz bir üye daha yok buna eminim
tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun abicimMehmet abi cok tesekkurler beni utandiriyorsun...
Bu durum benim icin de agir bir yuk tabiki...
Ama elimden geleni yine yapicam...
Eksikler tamamlaninca ilk firsatta videolar fotolar gelicek..
Sevilmek dunyadaki en guzel duygu..bende hepinizi cok seviyorum ...
-
Cok tesekkurler

-
Donusturucu kizak ile mumkun
-
insallah cok teşekkürler

-
-
cemal cekiç sabitken dediğin : hani sen kücük bi allen sokup bişeyi sabitliyodun alttan. onu mu demek istiyosun? onuda mandal yardımı ile cözeriz. diye dusunuyorum
-
bunu bulabildim abi.tur cevirdiğin delige adam bunu kaynatmış % 90 ve böylece istediği tarafa cevirip güc ayarı yapıyor
-
sınavlar bitıyo hayırlısıyla.bu aparatı yapmaya calısıcam ... cok kullanışlı olucagı kesın

-
Namlu suan serbest hakan abi...gercekten guzel yapilmis...namlu tutucu kesik yani.diger namlu tutucu cantada zaten

Tesekkur ederim abi -
Su aparati yapmak lazim saniyorum tolga abi
-
engüzelleri sizlerin olsun inşallah

merak etme emre huylu huyundan vazgecmez

-