Super olmus murat abi
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Lazer baskidan baska bisey degil ozbakan....
-
Fatih rossi bildigim kadariyla ithal edilenlerin uzerine damgalaniyordu .
-
bomba atarlaaa hemde abi 
-
-
Eline saglik kardesim
patron (avcii)karistirma ortaligi 
Bulusmada guzel zaman gecircez insallah
-
Patron bol bol co2 tup al

-
Allah utandirtmasin kardesim

-
Evet kopruden donmek zorunda kalinca yusuf en mantiklisi olur
-
Turgay abi pelet getircem rangerda deneriz kismetse
-
Fatih kafami buluyosun sen benim kardesimle.cocuk kartona atmis.hala hedef kagidina atsaydin diyorsun. Lutfen diyorum lutfen yani ayip ama .
Eline saglik emrecim .iste bu .4 tanesi 50 kurus 1 tanesi biraz kacmisama olsun super super .bu arpacikla bu kadar olur
-
Kovdeye kumlama ile kolayca halledersin heralde murat abi.mukemmel olucak.insallah son haline gelir merakla bana fotoyu atmani bekliyorum
-
karşında kurum sahibi yok ki hepsi çalışan.kimsenin bir fonksiyonu yok.hayatta kullanmam suratkargoyu birdahada

-
Tv basinda nobet beklerdim:) anilar canlandi cem abi
-
Su emege bakarmisin ya elleriniz dert gormesin .dunyada tek olan bir silahiniz var artik zevkle kullanmaniz dilegimle.bayildim.masallah nazar degmesin
-
direk zemine oturup arabilseymişsin cok daha güzel olcakmış . paralaksıda ayarlamayı unutmuşsun...ama At44 işte böyle zevkli .mis gibi cicek gibi maşşallah

-
Bosver kardesim benim.benide affet cok paylas diye direttim sana.hata ettim .
Bidahada paylasmazsin olur biter .sen bana ozelden gondermeyi birakma ama tamam mi? -
50 ye kadar zevkle atabilirsin.sonra sacmalar kadircim
-
Edgunu ruyamizda goruruz :)canlisi zor ya geldiysede watsaptan bi foto at bana bekliyorum
-
Emre kardesim atisini yumusacik yastik uzerinde guzelce destek ile yapmis...
Paylasimi elestirmek , yerin bin kat dibine gondermek cok basit ... Defalarca bende dahil cogu kisiye yapildi bu forumda...Ben emre kardesimden ozur diliyorum.ona her yaptigini paylas demekle yanlis yapmisim.affedder umarim beni....