Jsb 13.43 grain levent abi
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Agzinin suyu akanlar

-
-
mete neden binlerce liraya criket aldı bu millet
hesabını sen ver 
Zenginlik kanka
pcp komforlu alet -
Evet hakan abi mof 54 teki gibi tepme sistemini oturtsalar keske inanilmaz guzel olur...
Cogunuz biseyinizi satmadanda alabilirsiniz zaten
-
Gel buyur hakan abim

Gelmeyenleri sinifta birakOrganizasyonu tam yapalim

-
Aferin emre 1 ini kacirman dogaldir
-
long ve lw(lother wather) namlulu olanını tercih edin lothar wather kusursuz alman namlusu diye geçiyor hatsan namlularına göre ciddi isabet farkları var
Ne kadar test ettiniz bilmiyorum ama,
Benim At44s10 um normal namlulu ve kisa tup model 100 metre 3-4 cm grup yapti 5 atis...
Forumda fotolari olucakti...
Demek istedigim 3-4 cm e razi olan varsa lw diye tutturmanin geregi yok gibi gozukuyor... -
Caktim kofteyi cengiz abi
biter insallah -
Prohunter alabilirsin kadir.
Yada jsb .aa.rws pelet al -
29 aralik 2013 te izagarada airranger bulusmasina herkes davetlidir...mekan ve saat baslik altina yazilacak...
Gelenler ismini yazsin vebilk defa gelenler bana numaralarini mesaj atsin lutfen
Metehan
Muhammet
Cengiz
Serhan
Mesut
Turgay
.
.
.Gorusmek uzere
-
Jsb 13.43 kullandi diye biliyorum...
-
Tesekkurler ahmet abi.kendimide cektim atis yaparken ama videonun boyutunu kuculturken kesilmis o kisim

Zevk eglence icin aldim zaten
-
Masraf yapma hakan abi At 44 super bir alet komforu yeter de artar
-
Su inanip inanmama konusunu kendi icinde yasamali bence insan.konularin altina yazinca paylasimda bulunan kisiye hakaret oluyor.
Bu cumlemi genel yaziyorum.lutfen boyle dusunelim hepimiz.paylasim yapanlarinda paylasim yapma ve sergileme istegini koreltmeyelim... -
Bu ilk deneme arkata kamera koyup ta video cekicem.ama bugun tek kisi olmam ve mekan buna izin vermedi

Cok eglenceli ata sporumuz
-
Emre sende benim ki gibi sansli bir tufege denk gelmissin
jsb 13.43 grain bu tufegin ilaci nokta...Hakan abi , cemal bosuna beklemeyin alin lazimsa

-
İste buuuu aferinn
cok begendim -
Bizim butun yaramaz arkadaslar oynardi ilk okulda

-
Oynamayan sayili insandan biriyim
o yuzden idrak edemedim