Hayirli ugurlu olsun cok yakisikli abi ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gule gule kullan impo amca

Kaynak yapilan yere ahsaptan parca yapilamaz mi acaba ?
-
İnce mehmetleri hassas kuyumcu tartisiyla ayirarak yaparsan bence 1 lirayi yakalarsin abi.ki bende begenmistim 27 grainleri at 44 umde.
Solid olayi geldi geleli ruzgar ne bilinmez oldu:)
-
şu ana kadar gördüğüm en güzel ve isabetli peletler, sağolsun, metehanın bana gönderdiği peletlerdi. İsmini hatırlamıyorum. Harikaydı.
RWS superdome 8.3 grain4.5 sahipleri kesinlikle denemeli ben cok memnundum alanlardanda memnun olmayani henuz duymadim
Rica ederim alpaslan abi...
-
Elinize saglik 100 metre zor zanaat
-
Neler yasamissiniz abi ya gecmis olsun
lutfen ile durmazlar ki :)))Cikartip topuguna diksiniyeee yapcaktiniz

-
Zevkle izlemeye devam ediyorum akif abi...
-
Bu guc ve boyle stabil bir tufek neler sattirmaz ki imkan meselesi abi

-
Gercekten stabil bir tufek olmus... Eline saglik akif abi
-
Olsun herşeye rağmen güzel ve sıcak bir gündü. 3-9X40 ile bir ayar bile yapamadık. Bu arada metehan kardeşim, bakalım sen 3-9X40 ile neler yapacaksın.
Abi bugunte atisa gittim.gez arpaciklada bi yere kadar.Hawke nin tadina varmak istiyorum.o net gorunusu ve saglamligi.insallah herkes gibi benimde yuzum guler...
Sevgiler alpaslan abi

-
Hayirli olsun yakisiklinin foyosunuda gorelim ya boyle tussuz yavan oluyo

-
o kadar özendim ki size. çpk profesyonelsiniz ,tebrikler A takımı...
Bayıldım...
-
Pisman olmazsiniz...
-
Tamam Akif abi istanbula gelmeden soyluyecegim sana atalim Raw ile

-
Akif abim benim seninle fuarda gecirdigimiz gunlere ogrendigim ve edindigim tecrubeler icin cok mutluyum..
Cok tesekkurler abi... Bursamizda girebilecegim klupte yok malesef .bende cok istiyorum.
Kismet olsa keske Raw ile imkanim olsa ah ah ...
Sogumazsin ya abi sansa bala yapmisimdir

-
Fotolarda dizimde tufek var .o sekilde oturarak elime tufegi alarak yaptim atislari
-
Hayir tabureye oturarak.yani sandelyeye oturur gibi daha kisa bir tabureye oturarak
-
Konudaki mesajlarımı tekrar gözden geçirirseniz V3li bey veya Halil bey aleyhine ve firma aleyhine bir mesajım olduğunu sanmıyorum kaldı ki olmadığı halde özrümü diledim. Ben aradığımda karşıma çıkan elemanlarla ilgili şikayetimi bildirdim sadece. Körü körüne savunmak yada aynı şekilde fir firmayı yermek doğru değil diye düşünüyorum. Önemli olan objektif olmak. V3li bey'den almıştım ilk tüfeğimi sonra birkaç alışverişim daha oldu ve memnundum. Son alışverişimde bir sıkıntı oldu evet ama firma hakkında ''kaka'' diyen olmadı yada şahıslar hakkında..
Alper abi benden alıntı yaptı sizinle ilgili değildi o mesaj...
-
Hayırlı ugurlu olsun ..
-
15 metreden 10 senelik 5.5 torun bile şişe kırıyorsa sizin tüfeğiniz hatalıymış...
stoeger x 20 -hatsan mod 99-mod 95-striker-stoeger x 10 modellerini alabilirsiniz
mod 99 da 5.5 alın... diğerlerini 4.5 almanızı oneririm ...5.5 luktan verim alamazsınız