Bende yaniliyordum cem abi ogretene kadar .simdi bosuna pelet harcama ihtimalim ortadan kalkti... ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
genel yazdim abi sana alincak degilim 
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Rica ederim. Yazani var yazmayani var beyhan abi. Benim yazandada kafam karisiyordu bazen.
İsteyen faydalanir istemeyen faydalanmaz yani...
Faydalanmak isteyene video cektim ....
-
Ornegin atislarinizi yukari dotlara almak istiyorsunuz.
Simdi sag elinizi resimdeki gibi durbunun yukari asagi icin uretilen turretlerin uzerine koyun .bas parmaginiz havaya baksin doksan derece olucak sekilde.
Boylece kalan dort parmak saat yonunun tersine dogru bakiyor degil mi .
Boylece klikleri saat yonunun tersinde cevirerek durbunumuzun sifirlamasini 1 dot yukari aliriz... -
Merhabalar... bu soğuk kış pazarında bunu paylaşmak istedim...
Cem (skywagon) abinin bursaya gelmesi ve buluşmamız sırasında dürbün sıfırlarken bana öğrettiği yöntem şuana kadar hiç duymadıgım ve dünyanın en basit yöntemi olarak geldi bana...
Yöntem şu şekide:
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.videodaki sağ el kuralına göre
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7325/11270354393_e4c03b407b.jpg]
Adsız by baaazinga1, on Flickrbaş parmak sağa sola aşağı veya yukarı yönde iken , klikleri (turretleri) Dort parmak yönünde çevirirsek .istediğimiz yöne doğru sıfırlamayı yaparız..
-
eline sağlık
eğlence budur -
Emegi gecenlerin eline sağlık... giderek takılmadan anlatıyorsun alper abi

-
ayakta bence süper atışlar sinan abi

bendede 12 metre koridor var.ev boş olunca illaki atış yapıyorum...e kış geldi araziye cıkamayınca kan durmuyo

-
gösteri harika olmuş
elinize sağlık -
süper süper süper ....konuşmayı yapmak kolay değil helal olsun alper abii..
öneri: chrono ölçümü yaparken rest kullansanız cok sağlıklı veriler alırız ve yorulmamış olursunuz...
saygılar
-
Tedin kedileri kaplan gibi oldu

-
Bravo basarilar elinize saglik

-
hakkaten cem abi seni kimse çekmemiş

bayıldım fotolara

-
moderatörsüz yapmışşındır kesin
helal olsun Doğan -
Namlu nasil yamulmus hayret ettim...
Gecmis olsun sonunda tufeginiz kendine gelmis .insallah tekrar arizayapmaz.
Hatsan bu tufegi gereginden fazla guclu uretmis ama parcalari buna dayanabilcek aekilde uretmemis .onndan sonra namluda yamulur kecede yirtilir dogaldir yani.namluya belli gucte egilme gerilmesi uyguluyoruz.keske duzgun hesaplasalar.... -
elinize sağlık

-
Macth bulmustum bende... Baska model goremedim
-
Ben kullandim RWS ile bire bir urun.
Rws yi Bmw
Gecoyuda ayni fabrikada uretilen Mini markasi gibi dusunun..Biraz jsb lere gore sert tahribati yuksek...
-
Bu tufek cok rahat o kirmizi kapaklari ucurur
elinize saglik cricketle oynamak bi baska 
-
Cok buyuk basari elinize saglik....Turk bayragini gorunce tuylerim diken diken oldu... Mukemmelsiniz...