Mitsubishi lancer al emre
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Baktikca ozeniyorum
darisi basimaElinize saglik
Barzo ve ciklet ile eglenceniz daim olsun -
Ben burayı kaçırmışım, o halde daha da iyiymiş.
Bende okuyunca anladim 18 sonrasinda her 2 pompa il tek bir 80 fpe atisi yapan pcp bana cok akillica geldi.ki yasin abi gibi banada 30 fpe cok rahat yeterli.
Kimse urettigi urunu 1000 atis sonra bozulsun diye yapmaz .bu silahin birde perde arkasi var.uretilen parcalarda belli bir sinira gore emniyet katsayisi var. Demek istedigim keske gelsede alsam.tam istedigim urun...
Saygilar...
-
1895 $ yurtdisi fiyati 5.5 modelinin... Keske gelse buraya
-
-
Aman yarabbim .iste bu fx ya

Pcpye pompa monte edilmis.ve hicbirseye ihtiyacimiz yok. Hemen 5.5 u var mi bakicam.bayildim.bu benim kalemim. -
Benim vizeler var bu hafta yokum malesef.iyi eglenceler
-
Off bayildim :)))
-
Soldan saga
Misafir-Metehan ( kafa avcisi)-Beyhan abi-Muhammet (avcii)-cengiz (ceka)Ve enson o serhan abi( seeceen) mod 99 ile boy fotografi var.
Cok guzel bir gundu.durbun ben hawkeyim diyor.cok begendim...alpaslan abiyr tesekkurler.durbun takinca 120 metreden balon patlatmak nasip oldu.neyi istiyosam vurabiliyorum. Mod 99 5.5 alin vr kullanin .parasi az olan arkadaslar
-
Cok tayli tufeginiz

-
İnsallah alpaslan abi

-
Eline saglik sinan abi akilliica
-
Daha bir gun olmus ve cumartesi .msj atilmamasinin sebebi budur bence... Herkes paylasima ac bence bu forumda

Elinize saglik.tufeginiz ve durbununuzunde birlikte fotosunu gormek isterim ...kolay gelsin
-
Silahlar arabanin tavaninda olucak bizi ordan taniyabilirsiniz

-
Durbunu subeden aldim sonunda

Alpaslan abi mukemmel paketledigiicin bisey olmamis durbune allaha sukur

Hadi gevmis olsun
-
Eline saglik abi super super
-
Vekil oldugunuz hayvani keserim

-
Kemal abi eline saglikk cicislerre el sallamaca

-
Yumusak oldugu icin yapismistir namluya eteklerde

-
Tebrik ederim jsb ile kaynasmis namlu...