Kiskandinnmi ufuk abi ![]()
Malesef ki hafta sonu gunesli ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Kiskandinnmi ufuk abi ![]()
Malesef ki hafta sonu gunesli ![]()
Patriot fuzeleride hazir
senin 27 grain peletini unutmayayim ozaman
Cumartesi gelirse pazar denicez insallah
Metehan bir arkadaşımıza Çin' den bir ürün aldık.Biliyorsunuz bu sitelerde kargo yok.Ürün ülkeye girdi (yaklaşık 10 gün sonra)ve ürün bir hafta sonra Çanakkale de çıktı,ve kargo parasını ödeyerek buraya getirttik.
Abi ama sizin durum baska .anladim durumunuzu.yapcak biseyiniz kalmamis
Kankaaaa
![]()
Güle güle kullan .d .d
İnsallah kankaaa ![]()
Aman abi deme oyle
1 kurus para vermem alirim durbunu uzaklasirim ![]()
Tesekkurler .insallah ezilmemistirr kirilmamistir
Durbun sirnakta bulunmus .ohaaa dedirticek herkesi.
Ya bu nasil bir mantiktir.hangi akla sigar.ustunde bursa yaziyot adamlar sirnaga mal gonderiyor .simdi mal kim ? Diye sormak lazim ![]()
![]()
Cumartesi elimde olucakmis.
Sidewinder isi yatti ![]()
Durbun sirnakta ele gecirilmis .bana komplo kuranlar kolluk gucleri tarafindan yakalanip ceza evine gonderilmis :))
Merhaba sevgili bursa da havaliya gonul verenler.
10 kasim pazar gunu kismetse Ataturku anma ve ardindan ft calismalari ve eglencesine atislar ardindanda mangal ile olusan programda birlikte olalim...
Atis yeri bu konu altinda konusulucak.
Atisa gelenler vericegim listeye devam etsin lutfen.... Bulusmaya herkes davetlidir eve ozel davetiye gonderilmeyecektir ![]()
Cengiz
Mesut
Serhan
Muhammet
Turgay
Metehan
.
.
Gorusmek uzere..
. ![]()
![]()
Ozaman kafanda soru isareti kalmadan dampayla kullanabilirsin sinan abi
4mm bosluk kaliyor hatta.ayaklar 53mm
Mete bu epostadan anlasilan durbune tepmeden dolayi bir arizada dürbün garanti kapsamindan cikmayacaktir.oyle degilmi?
Benim anladigim eger tufegin 12 ft lb gucunde ise dampa ayak kullanmadan bile kullanabilirsiniz diyor.senin tufege v match kit takmismiydiniz? Unuttum da.
Eger takmadiysan bile su haliyle 17-18 ft lb falandir heralde degil mi sinan abi senin tufek.bu durumda dampayla kullanirsan hem durbunu garantiye alirsin hemde kafanda soru kalmaz
Diger bi sorun da dampayla baglanti yaparsan hw ye , durbun surtermi acaba kurtariyormu yuksekligi sinan abi.
Stoeger 4*32 yaziyor imzasinda serdar abi
6 senedir kullaniyorum durbun ama bozmadi.
Sizin sol gozunuzde problem olabilir bi doktora gidin gecmis olsun
Bendeki bu ask bitmez buna eminim.abi pazar gunu toplaniyooruz.isin yoksa gel.faceten konusuyoruz sende katil konusmaya
Cok uzucu ama sinifta kaldik abi. Ama ben hep hazirim
alttaki grup cok güzel .çalışa çalışa daha iyi olucagına eminim.
grupmanları 5 er atış şeklinde yaparsanız daha kullanışlı olur....
elinize sağlık abi
Mukemmel muhendislik diye buna denir.Raw beni bekle ![]()
Gule gule kullan sinan abi cam gibi massallah