Cok tesekkurler insallah cozulur
Alperen faturasi yokmus durbunun alpaslan abidede.faturayi kargo sirketi istiyor.durbunden tekrar alabilmeleri icin belge anlaminda
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Cok tesekkurler insallah cozulur
Alperen faturasi yokmus durbunun alpaslan abidede.faturayi kargo sirketi istiyor.durbunden tekrar alabilmeleri icin belge anlaminda
Merhabalar herkese iyi aksamlar..
Forumdan falcone Alpaslan abimden hawke durbunu aldim.Cumartesi gunu Alpaslan abi kargoya verdi. Ama canina yandigimin surat kargosu durbunun barkodunu yapistirmadan gondermis ve suan durbun turkiyede mi nerde belli degil.kac gundur bulamiyorlar 5 gun oldu ...
Bulamamalari durumunda sali gunu fatura tatbiki ile yeni urun veriliceginin subeden teyidini aldim.ama bir sorunumuz daha var.
Alpaslan abi kimden aldigini hatirlamiyor ve faturasida onda yokmus.
Durbunun modeli hk 3022 ... Bu model durbunu olup faturasi olan varsa benimle iletisime gecip faturasinin faksini yada taratip gondermesini isteyecegim...lutfen yardim edin...
Tesekkurler
Saygilar
Kimsenin basina gelmez insallah...
Ya Metehan ne yaptın sen? İmpo'a Amca dersen, bana Berkman Dede diye hitap etmen gerekecek
cok utandim simdi. Foruma bakinca heyecanlandim Taylan amcanin incelemesini. Ama o anda ismini aklima getiremedim o yuzden boyle garip oldu ![]()
Sİzede İzzet amcacim diyebilirim :)) dede de derim nasil isterseniz
Sevgiler saygilar ellerinizden opuyorum ![]()
Hayirli ugurlu olsun cok yakisikli abi ![]()
Gule gule kullan impo amca ![]()
Kaynak yapilan yere ahsaptan parca yapilamaz mi acaba ?
İnce mehmetleri hassas kuyumcu tartisiyla ayirarak yaparsan bence 1 lirayi yakalarsin abi.ki bende begenmistim 27 grainleri at 44 umde.
Solid olayi geldi geleli ruzgar ne bilinmez oldu:)
şu ana kadar gördüğüm en güzel ve isabetli peletler, sağolsun, metehanın bana gönderdiği peletlerdi. İsmini hatırlamıyorum. Harikaydı.
RWS superdome 8.3 grain
4.5 sahipleri kesinlikle denemeli ben cok memnundum alanlardanda memnun olmayani henuz duymadim
Rica ederim alpaslan abi...
Elinize saglik 100 metre zor zanaat
Neler yasamissiniz abi ya gecmis olsun
lutfen ile durmazlar ki :)))
Cikartip topuguna diksiniyeee yapcaktiniz ![]()
Zevkle izlemeye devam ediyorum akif abi...
Bu guc ve boyle stabil bir tufek neler sattirmaz ki imkan meselesi abi ![]()
Gercekten stabil bir tufek olmus... Eline saglik akif abi
Olsun herşeye rağmen güzel ve sıcak bir gündü. 3-9X40 ile bir ayar bile yapamadık. Bu arada metehan kardeşim, bakalım sen 3-9X40 ile neler yapacaksın.
Abi bugunte atisa gittim.gez arpaciklada bi yere kadar.Hawke nin tadina varmak istiyorum.o net gorunusu ve saglamligi.insallah herkes gibi benimde yuzum guler...
Sevgiler alpaslan abi ![]()
Hayirli olsun yakisiklinin foyosunuda gorelim ya boyle tussuz yavan oluyo ![]()
o kadar özendim ki size. çpk profesyonelsiniz ,tebrikler A takımı...
Bayıldım...
Pisman olmazsiniz...
Tamam Akif abi istanbula gelmeden soyluyecegim sana atalim Raw ile ![]()
Akif abim benim seninle fuarda gecirdigimiz gunlere ogrendigim ve edindigim tecrubeler icin cok mutluyum..
Cok tesekkurler abi... Bursamizda girebilecegim klupte yok malesef .bende cok istiyorum.
Kismet olsa keske Raw ile imkanim olsa ah ah ... ![]()
Sogumazsin ya abi sansa bala yapmisimdir ![]()
Fotolarda dizimde tufek var .o sekilde oturarak elime tufegi alarak yaptim atislari
Hayir tabureye oturarak.yani sandelyeye oturur gibi daha kisa bir tabureye oturarak