Fotolarda dizimde tufek var .o sekilde oturarak elime tufegi alarak yaptim atislari
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayir tabureye oturarak.yani sandelyeye oturur gibi daha kisa bir tabureye oturarak
-
Konudaki mesajlarımı tekrar gözden geçirirseniz V3li bey veya Halil bey aleyhine ve firma aleyhine bir mesajım olduğunu sanmıyorum kaldı ki olmadığı halde özrümü diledim. Ben aradığımda karşıma çıkan elemanlarla ilgili şikayetimi bildirdim sadece. Körü körüne savunmak yada aynı şekilde fir firmayı yermek doğru değil diye düşünüyorum. Önemli olan objektif olmak. V3li bey'den almıştım ilk tüfeğimi sonra birkaç alışverişim daha oldu ve memnundum. Son alışverişimde bir sıkıntı oldu evet ama firma hakkında ''kaka'' diyen olmadı yada şahıslar hakkında..
Alper abi benden alıntı yaptı sizinle ilgili değildi o mesaj...
-
Hayırlı ugurlu olsun ..
-
15 metreden 10 senelik 5.5 torun bile şişe kırıyorsa sizin tüfeğiniz hatalıymış...
stoeger x 20 -hatsan mod 99-mod 95-striker-stoeger x 10 modellerini alabilirsiniz
mod 99 da 5.5 alın... diğerlerini 4.5 almanızı oneririm ...5.5 luktan verim alamazsınız
-
pc den girince gördüm
vay yakısıklıymış -
Gule gule kullan aslanim .fotolari goremiyorum yeniler misin hepsini
-
Alper abi ben bize kazandirdiklarina bakiyorum

-
V3li abi bunuda getir:)
-
utandiriyosun alperenSinan abi tek pompaylami yaptin ? Ve galiba gez arpacikla yaptin ondan boyle 1 tl cikmis olabilir
-
Estafirullah kardesim

-
Ben denemissindir diye dusunmustum sinan abi.ozaman mutlaka dene...5 kurusa duser o grup
-
Alperen bunlar benim sorularim
taklitlerimden sakinin 
Eline saglik abi. Jsb veya AA pelet ile daha iyi sonuc veriyor.gerci sende biliyorsundur
-
Kemal abiyle gorustuk. Hava boyle olunca yapcak bisey kalmadi ya beyhan abi... Keske guzel olsa
-
Yagmur dolayisiyla iptal oldu bulusmaa...
Kismet degilmis -
At 44 ü değil oğlum crosmanı diyorum
cümlemi çok yanlış anladın
ama haklısın sende -
Tufek satan bayi yok mu hocam.oraya bakin.yada oltacidan biseyler ayarlayin
-
Herhangi av bayisinde kesinlikle bulursunuz ama simdilik boyle bir cozum buldum size:)
-
Hemen ucuna kirmizi kalem ucu takmaya calisin...pratik bir cozum bulun atisinizi yapin:)
-
Sende yaparsin alperen ya paylasmicam artik grup herkes hobiden sogudu:)