Keske ah keske sizlerle olsaydim. Bundan sonraki ilk yarismada aranizda olmak icin can atiyorum.tebrikler ve elinize saglik
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
elinize sağlık eğlenceli vakitler diliyorum

-
neden vazgeçtiniz?
performans alamadınız mı?
-
çok başarılı HW ve parmakların abi

-
Sikinti nerde bende cok merak ediyorum.
Atis halinde durbunun dampadan kayma hali gozlemledin mi.durrbunubaglayinca.kirmizi kalimle baglanti sinirini isaretle ve atis yap.bak bakalim kayma var mi.
-
Açıkcası ben yay yerine gasram kullanmam hatsan yay 15 lira üç bes senede bir kırılır yada yumusar , gasram daki oringler ne zaman deforme olur nasıl yapılır ve kendisinin ücreti ne kadardır ne kadar zaman da bakım ister, herkes silahını sökemez ve artı olarak silahta dahafazla agırlığa sebep olacaktır aylı bir silah bence zaten yeterince stabil atıyor ve tepmeyi sıfıra ındıremedıkten sonra sıfır toleransla atsa ne fark eder stabilitesi kısaca ben lüzum görmüyorum ve buraya da not düşüyorum piyasaya çıkıp da birileri alıp kullanırsa fark etmeyeceğini atışlarda görecekler ve birde bakım maliyeti peydah olacak sinmedi içime benim. hem maliyetli bir uygulama hem pek getırısı yok.
Kullanmadan ancak bukadar yorum yapabilirdiniz...
Adamlar bir konuya inanmışlar ve bişey üretmeye çalışıyorlar.bizim desteklememiz gerkiyor...
-
insaf be kardeşim 1 kutu peleti dağa taşa atmışsın

-
1 kutu jsb bitircek kadar acemi olamazsınız

yazık olmuş.keşke araştırıp gitseydin. acaba dürbün mü bozuk. -
kasmayın kendinizi koskoca 6 gun torbaya mı girdide saçma alma işini pazara sıkıştırmaya çalışıyorsunuz
evet torbaya girdi. saba 8:30 akşam 18:00 Pazartesiden Cumartesiye çalışıyorum. hadi akşam iş çıkışı gidiyim desen sanayiden ulusa gitmek 1 saat. bunun bi de geri dönüşü var... ne yapalım, sorduk sadece. yoksa zaten bütün ihtiyacımı Yusuf bey karşılıyor zaten.
sakin olalım lütfen ... bu ara forum baya ateşle barut gibi .....mesahlara birkaç yüz ifadesi ile şaka yaptığınız yada kızdığınız yada mutlu olduğunuzu anlatırsanız konular daha tatlı ilerler...
saygılar

-
cokta kafanı takma.az yamuk olsada hedefe düzgün gidiyor bu peletler. akıllı füüze

-
mavu kutu exact rs 13.43 grain ler kutunun içinde ince bir sünger koymuşlar pelletler ezilmesin diye. kutuyu da güzelce önce havalı naylonla kaplamışlar, ardından kalın bir karton kutuya koymuşlar onuda kagitla güzelce kaplamışlar yani kargodan olma ihtimali çookk çok düşük bence fabrikasyon.
benim peletlerde hata yok ama ...
-
Güngör av dan aldığım 3 kutu pelet elime ulaştı. peletleri sarıp sarmalamaları beni çok sevindirdi. bu kadar güzel yapılmasını beklemiyordum. çok teşekkürler....
-
çin yasinciğim . Hatsan ithal ediyor... kim ne tutturursa öyle satıyor. her kör satıcının kör alıcısı vardır bunu unutma...
-
eline sağlık sinan abi.gruplar harika olmuş... Kalite + atış kaliteis
-
sinan abi tüfeğin kodunu HW firmasına mail atarsanız tüm bilgilerin dökümünü size atıyorlar...ben Hw45 im için böyle bir sorgulama yapmıştım cevabımı almıştım... saygılar
foto yüklersen fikir yürütebiliriz...
-
IBan numarasını arayarak öğrendim. çok şanslıyım galiba son 3 kutuyuda ben almışım

-
Düzgün arazi bulmanız konusunda çok şanslısınız.bursada dağ tepe başımız dertte
iyi eğlenceler -
Amin erdinç abi
kısmet napalım
çok teşekkürler -
erdinç abi ben aldım son 3 kutuyu galiba
malesef 
iban no yu bilen varsa ihtiyacım var şuan...
-
hesap bilgilerini buldum