sen adamı güldürürsün cemal ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kağıdın üzerinde bilgiler yazıyor...
Elinize sağlık
-
dostum durbun samsuna ulasmıs pazar gunu dağıtım olmaz mı?
yayı kestım bu aradapazar çalışıyorlarsa olur halil
iyi yapmışsın şimdi zevkle kullanırsın bence -
Buluşma Çok güzeldi tek kusur rüzgardı.rüzgara rağmen google map ten baktığım kadarıyla 125 metreye kadar atışlar yaptık... 100 metreden soda şişesi patlatmak ayrı bir zevkmiş

-
taretleri ortala.
daha sonra çok aşağı vuruyorsa arka ayağın dürbün bağlantı yerine kat kat bant ile yükselt.
aynı şekilde üste vuruyorsa ön ayağı dediğim yerden besle... bu dediğim seni kurtarıcak....ön veya arka ayağı karıştırmış olabilirim... deneyerek anlarsın... -
Elinize sağlık H N kalitesi üstün bir pelet. hunter modeli şekil itibariyle isabette göz doldurmuş ...
-
elinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim. uzun mesafede 18 grain daha az sapabilir.denemenizi tavsiye ederim
-
çok acelecisiniz sadece bunu söyleyim, biraz forumu araştırsanız neler öğrenirsiniz neler, sorduklarınızın hepsi var, sakın araştırdım demeyin
yemiyoruz. okadar çok topik ve mesaj varki teknik bilgiler ile ilgili, okumaya kalksanız üyeliğinizin süresi yetmezdi.
burada yönetici değilim karışmakta haddime düşmez ama, bazen gereksiz soru soruyor, gereksiz topickler açıyorsunuz, burası hobiciler için ilim yuvası sayılır, ama böyle şumu bumu diye araştırmadan etmeden gereksiz birsürü mesaj atarsanız olmaz karışıklık olur.
örnek bir mesajınız vardı dürbünü ayarladım hedefleri 12den vuruyorum gibi, ne alakası var bu mesajın kime ne faydası var? hangi hedefi ne ile nasıl vuruyorsunuz 12 ne demek çok komik gelmişti bana bu m esaj. lütfen böyle mesajlar ve topicklerle kirlilik yaratılmasın.
yönetici abilerimiz ilgileceklerdir bu konuylaAklına gelen soruları konuları okuduğunda bilgili gördüğün arkaşlara abilere sorarak gereksiz konu açmaktan kurtulmuş olursun hemde
ve güzel cevaplarla kendini tatmin edersin -
sorun çözüldüyse daha neyi sorun ediyorsun sevgili forum kardeşim

-
m. özdemir : öyle hesaplar yapıcaksın ki üniversiteye gidersen

-
Hızlar aynı ama atılan kurşunun ağırlığı faklı olduğu için momentumları yani gücü daha fazla oluyor basit şekilde anlatırsam.
moment eşittir hız çarpı kütle
boşuna mı fizik gördün emrecim okulda

-
Mükemmel üstü ...
-
mal 3-4 günlük .tabikide geri vericektin başka tüfek alıcakttın .keşke önceden sorsan... geçmiş olsun
-
elinize sağlık mesele eğlenebilmek. eylenebildiyseniz ne mutlu size

-
Teşekür ederim. Tc modelide aa palleti seviyor Bizde 2 adet var 6,35 ve 5,5 ikiside aa pallet
5.5 ile kaç stabil atışa izin veriyor
?teşekürler
-
SAhip olduklarınızda üst kalite maşallah
AA dan geçilmiyor
tc modeliniz hangihızda hangi peletle stabil kaç atış yapıyor?keyfiniz daim olsun
-
-
-
AA kalitesi ve Ali abimin servis kalitesi
elinize sağlık -
Atak armsın amacı da bu zaten. zoraki sahiplerini düşünmeye yöneltip .beyin fırtınası ile ortaya farklı çalışmalar çıkarmak

benimde başımdan geçti ordan biliyorum
eline sağlık güzel olmuş gerçekten.işlevi yerindedir biliyorum . ama estetik anlamdada biraz daha zaman harcarsan harika ötesi olucaktır eminim.