benim tüfek jsb 13.43 grain i 850 fps ile atıyor bora abi ... 21.5 fpe benimkiside ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
zekice helal olsun ufuk abi
bende zorakinin kundağını kamıştan yapmıştım
hafif mi hafif 
-
Hız güç ve tahribat için Hatsan mod 125 sniper alabilirsin . ama teperken dövülmüş gibi olcaksın ...
Patriot alırsan mod 125 ten daha güçlü ama seni dövmeyen bir tepme ile daha fazla tahribat ve güç bulacaksın.
x20 tahribat ve güç tüfeği değildir...........
-
eline sağlık emre
crono nu tekrar güle güle kullan 
-
patriot en güçlü yaylı türkiyedeki araştırmalara göre...
x 20 nini gücü patriottan % 30 daha aşağı.
2 tane x20 kullandım .Al ve zevkle kullan...
-
Benim gibi 1 . nesil patriot bulabilmeniz bir mucizedir. bulamıcaksınız muhtamelen.
bu yüzden x20 sizi çok mutlu edicek alın ve kullanın.... -
öncelikle tüfeğini güzelce masaya koy. altına yumuşak yastık koy. ondan sonra titremeyi keserek 10 metreyekağıdını koy ve atışlara başla.
kendi kendine klikleri cevirerek becerebiliceğini düşünüyorum. sağa dene sola mı atıyo solu çevir vb.. deneye deneye yapmaya çalış ...
-
fotolarda harika hepiniz harikasınız. o 200 metre soda şişesi fantazisi de iyimiş

-
Kemal abi kim bilir bt 65 ten nasıl bir ses çıkıyodu ki sen patlayan hortuma aldırış etmedin
video fot varsa keşke koysanız 
-
İyi atışlar bol bol fotoları bekliyoruz.Özellikle metehan güzel haberler ver bize

güzel haberden kasıt ne ufuk abi
? -
yahu bu hız ne böyle
abartmışsınız abi 
-
yok abi senden bana kaldı o
aileyi eğlendirdim onunla
Hemde jsb pelet atıyorum 
Maşallah ya bazuka gibi olmuş senin tüfek... 30 grain at bari bundan sonra

-
Yok artık turgay abi
naptınız tüfeğe ya
kaç atış yapabiliyorsun 
Torunla çok eğlendik bugün bu arada

-
Harikasınız beyler

-
bu kim
yarıldım gülmekten burda

tavuk gibi

-
fuarı bekliyoruz. büyük ihtimal fuarda türkiye pazarına sunulur.... beklemedeyim

-
Tam adı RWS Superdome 8.3 grain ...
-
Çok yakışıklı ya bu

-
Fotoyu göremiyorum sebep ne bilmiyorum. Görmek için çok denedim başaramdım .keşke başka bir yere yükleyip tekrar koysanız ...çok görmek istiyorum...90 metre atışınızıda göremiyorum nedense .onuda yapabilirmisiniz...
http://www.flickr.com/
kullanabilirsiniz. kullanımı basit ve güzel.... -
Maaşallah