merhaba hobiye yeni başlayan birisi olarak bt65tüfeğimin 2609 kodlu iç namlu oringini nereden bulabilirim üstadlarım bilginiz var mıdır. Hatsandan istesem yollayabilirler mi?
Diyelim buldun nasıl değiştirmeyi düşünüyorsunuz basit değil gibi sanki
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
merhaba hobiye yeni başlayan birisi olarak bt65tüfeğimin 2609 kodlu iç namlu oringini nereden bulabilirim üstadlarım bilginiz var mıdır. Hatsandan istesem yollayabilirler mi?
Diyelim buldun nasıl değiştirmeyi düşünüyorsunuz basit değil gibi sanki
Hatsan ile görüşürseniz yardımcı oluyorlar bildiğim kadarıyla. Ama yakınlarınızda makine parçaları ya da oto yedek parça satan bir işyeri bulursanız aynı oringi oralarda da bulabilirsiniz. Oringler tüm makinelerde kullanılan bir malzemedir.
Aynen önemli olan Bir şey değil o ringler çap boyut uyduktan sonra her yerde kullanılır sızdırmazlık oringleri
Güncel olup, 3000₺ olarak güncellenmiştir.
Güncel olup, kargo alıcıya aittir
Son 3000₺
Evet yapabilirim
En az ne kadar alabilirim sizden çünkü denemek istiyorum
Öncelikle 1 kg almak istemiyorum
İyi günler bana da lazım nereden temin ettiğinizi ve fiyatını sorabilir miyim?
Fiyatı 100₺ ben 2 adet aldım anlaşmalı kargo ile gönderim yaptılar WhatsApp telefon numarasını vereyim
Karaman dan gelmişti
İbrâhim Arıcan
05432558190
Kendisi yapıyor
20 grain ama 5,52 basılıyor mu
Bulunmuştur .
Güncel olup fiyat 4000₺ kargo ücreti bana aittir ihtiyaçtan
Önerilerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim bende namlulu hava giriş Portunu biraz genişlettim güç ayarını biraz açtım hava tüpü ve namlulu folyo kaplamıştım ama geri döktüm başka bir folyoyla tekrar kaplama yapacam ileride şu anda 2mm saçı delip geçiyor
Namlu ceketi konusunda bilgim yok
Konu eskidi ama neden valf yayını daha hafif bir yay ince yay kullanmıyoruz valf yayı sertlesince çekiç gücü azalır dolayısıyla hava çıkışı daha az olur diye düşünüyorum ama hafif İnce valf yayı valf hava çıkışını daha hızlı ve kolay çıkış yaptığından hava miktarı artar ve bu da güce çiddi artış sağlamaz mı
Namlu hava giriş portu nerede ve nasıl çıkarılıyor genişletmek için
Nakite ihtiyaçtan dolayı çok temiz toplam da 10 şarjör mermi atılmış atılmamış temizlenmiş kaldırılmış Glock 19 zoraki 917 kuru sıkı tabanca m satılıktır çift şarjör temizleme fırçası orijinal çantası ile verilecektir.
İlgilenenlerin 05400406306 dan iletişime geçebilir
WhatsApp dan detaylı resim atabilirim
Ankara'dan elden görerek gururla teslim ederim
Ankara dışı kargo ücreti bana ait olmak üzere yollanır
Fiyatı 5000₺
Elden teslim de kargo ücreti düşülür
Elden teslim de elimde kalan 1-2 kutu mermisi kalmıştır onlarda verilecektir
Kaçıran üzülür diye düşünüyorum
Hatsan BT 65 SB için tekli yükleme aparatı arıyorum yada üretimi varmı yapan kullanan varmı
Satılmıştır
Satış iptal edilmiştir
Elinde olup satmak isteyenler için alınıktır ..
Ürün bulunmuştur
Teşekkürler
Hatsan BT 65 SB namlu ucu Airstripper aliniktir elinde olup ta satmak isteyenler e duyurulur
İletişim
Ahmet Yaşar Erden
0540 0406306
Sıfır kullanılmamış 6,8 lt lik çelik tüp altlığı tası
18 cm çaplı
300₺ kargo alıcıya aittir
İsteyene resim atarım
İletişim Ahmet Yaşar Erden
0540 040 6306