Güncel
WhatsApp dan yazdım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Güncel
WhatsApp dan yazdım
Bende varda şimdilik satmayı düşünmüyorum çok emerim geçti full modifiyeli hem güç hemde görsel olarsk mükemmel bir tabanca tüfek gibi pcp tadında
Ankaradayım onun için sordum sizin yeri
Bu tabancanın sıfırını bulamadım elinde olanlar iletişime geçebilir
533 049 6463
Hangi ildesiniz
SATILMIŞTIR
Şimdilik satıştan çekildi
Güncel
2500TL
İletişim resim için Ankara içi elden görerek
05400406306
890 fps susturucusuz 840 fps susturuculu crony ölçümü ortalama
50 fps azda degil cok farketmiş ama yinede ilginc
Glock 19 birebir aynısı Zoraki kurusıkı Yoğun ilgi üzerine buradaki İnternet satışından kaldırılmıştır
Güncel olup, kargo ücreti bana aittir
Güncel
merhaba hobiye yeni başlayan birisi olarak bt65tüfeğimin 2609 kodlu iç namlu oringini nereden bulabilirim üstadlarım bilginiz var mıdır. Hatsandan istesem yollayabilirler mi?
Diyelim buldun nasıl değiştirmeyi düşünüyorsunuz basit değil gibi sanki
Hatsan ile görüşürseniz yardımcı oluyorlar bildiğim kadarıyla. Ama yakınlarınızda makine parçaları ya da oto yedek parça satan bir işyeri bulursanız aynı oringi oralarda da bulabilirsiniz. Oringler tüm makinelerde kullanılan bir malzemedir.
Aynen önemli olan Bir şey değil o ringler çap boyut uyduktan sonra her yerde kullanılır sızdırmazlık oringleri
Güncel olup, 3000₺ olarak güncellenmiştir.
Güncel olup, kargo alıcıya aittir
Son 3000₺
Güncel olup fiyat 4000₺ kargo ücreti bana aittir ihtiyaçtan
Önerilerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim bende namlulu hava giriş Portunu biraz genişlettim güç ayarını biraz açtım hava tüpü ve namlulu folyo kaplamıştım ama geri döktüm başka bir folyoyla tekrar kaplama yapacam ileride şu anda 2mm saçı delip geçiyor
Namlu ceketi konusunda bilgim yok
Konu eskidi ama neden valf yayını daha hafif bir yay ince yay kullanmıyoruz valf yayı sertlesince çekiç gücü azalır dolayısıyla hava çıkışı daha az olur diye düşünüyorum ama hafif İnce valf yayı valf hava çıkışını daha hızlı ve kolay çıkış yaptığından hava miktarı artar ve bu da güce çiddi artış sağlar.
Nakite ihtiyaçtan dolayı çok temiz toplam da 10 şarjör mermi atılmış atılmamış temizlenmiş kaldırılmış Glock 19 zoraki 917 kuru sıkı tabanca m satılıktır çift şarjör temizleme fırçası orijinal çantası ile verilecektir.
İlgilenenlerin 05400406306 dan iletişime geçebilir
WhatsApp dan detaylı resim atabilirim
Ankara'dan elden görerek gururla teslim ederim
Ankara dışı kargo ücreti bana ait olmak üzere yollanır
Fiyatı 5000₺
Elden teslim de kargo ücreti düşülür
Elden teslim de elimde kalan 1-2 kutu mermisi kalmıştır onlarda verilecektir
Kaçıran üzülür diye düşünüyorum
Satış iptal edilmiştir
Fiyat 300₺ kargo ücreti alıcıya aittir
Marka ve modeli nedir
Plusmed marka model: pm-K01K