Güncel olup son fiyat 7000₺ kargo alıcıya aittir
ayer tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet faturayı buldum zarfı ile dün gelmiş gibi duruyor
WhatsApp numaram dan iletişime geçin foto atarım faturayı
-
Dürbün takmak için aparatı yok .faturaya bakar size dönüş yaparım
-
Merhaba! Faturası var mı?
Vardı ama meydan av dan alınma nerede hiç ilgilenmedim bakarım bulurum diye düşünüyorum
-
Güncel olup,makul tekliflere açıktır
-
Tabanca CO2 tüplü olup bir tüp ile 20 atış yapmaktadır.
Fabrikasyon hali ile 40-45 atış yapıyorken modlu güçlendirilmiş hali olduğundan dolayı doğal olarak güçlü çkkış 20 atış a düşmüştür.
Fabrika hali çıkış optimal max. Namlu çıkış hızı hafif peletle 460 fps olarak görünmektedir
Ben 14,3 grain pelet kullanıyorum.
-
Abi bana whatsappdan gönder yükleyemediğin görselleri 0506 470 3828
Süper olur
-
Crosman 2240 havalı tabancam yeniden satışda çok güçlü bir tüple optimal güçte 10 atış yapıyordu küçük modifiyelerle bunu 20 atışa çıkardım
Tüm parça aksesuarları ithaldir zamanında ebay dan alınmıştır
Saglıklı tek atış pelet atar 14,3 grain ile 16 grain arası optimal atış sunar tüm elde kalan yedek parça ve peletleri de vereceğim
İstediğim fiyat 8500 ₺ kargo ücreti bana aittir
Ankara içi elden görerek almak isteyenler için mrmnun olur um
Kargo ücreti yok 8000₺ son fiyata vereceğim.
Detaylı resim ve bilgi için
0540 040 63 06 telefon iletişim
-
Türkiyenin en popüler sitesiydi hersey onda olurdu olmayanı getirttlrirdi ve en önemlisi piyasanı en ucuzu buradaydı Adana deyince akla hilal av veli katrancı gelirdi .
Veli bey i tanırım titiz, kuralcı personelini kontrol eden kıymetli bir esnafdı.
Şimdi blr kaç yıldır naalesef hersey değişti tersine döndü bence bu hilal avı götüren veli bey idi muhtemelen elini çekti sadece isim babalığı yapıyır.
Dolayısıyla eleştrilerinize katılıyorum
-
Aynen hocam sizin bu attığınız model farklı yalnız. 18 adet bb çelik bilye atar.
Bendeki 21 adet döner şarjörlü yivli namludur ve peller atar.
05443198794
Aynen doğrudur zira piyasada sizinki yok
-
-
Bu tabanca yivli ve sarjöre pelet giriyor dimi
Zira sorma nedenim kolay av da aynısı gen 5 çelik bilya atıyor dlye yazıyor.
Bilmediğinden soruyorum
Aşagıdaki linkde
-
Crosman 2240 co2 li pelet atan modlu yüksek güçte takasa girerim
540 040 63 06
Resimler whatsap dan atılır
-
890 fps susturucusuz 840 fps susturuculu crony ölçümü ortalama
50 fps azda degil cok farketmiş ama yinede ilginc
-
merhaba hobiye yeni başlayan birisi olarak bt65tüfeğimin 2609 kodlu iç namlu oringini nereden bulabilirim üstadlarım bilginiz var mıdır. Hatsandan istesem yollayabilirler mi?
Diyelim buldun nasıl değiştirmeyi düşünüyorsunuz basit değil gibi sanki
-
Hatsan ile görüşürseniz yardımcı oluyorlar bildiğim kadarıyla. Ama yakınlarınızda makine parçaları ya da oto yedek parça satan bir işyeri bulursanız aynı oringi oralarda da bulabilirsiniz. Oringler tüm makinelerde kullanılan bir malzemedir.
Aynen önemli olan Bir şey değil o ringler çap boyut uyduktan sonra her yerde kullanılır sızdırmazlık oringleri
-
Önerilerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim bende namlulu hava giriş Portunu biraz genişlettim güç ayarını biraz açtım hava tüpü ve namlulu folyo kaplamıştım ama geri döktüm başka bir folyoyla tekrar kaplama yapacam ileride şu anda 2mm saçı delip geçiyor
Namlu ceketi konusunda bilgim yokKonu eskidi ama neden valf yayını daha hafif bir yay ince yay kullanmıyoruz valf yayı sertlesince çekiç gücü azalır dolayısıyla hava çıkışı daha az olur diye düşünüyorum ama hafif İnce valf yayı valf hava çıkışını daha hızlı ve kolay çıkış yaptığından hava miktarı artar ve bu da güce çiddi artış sağlar.
-
Tüfek co2 tüp ile mi çalışıyor acaba ? Kalitesiz tüp kullanıyor olabilirsiniz. Bir şekilde namlu içine su sızıyor pcp bir tüfekse tüp içinde su varsa çok tehlikeli olabilir dikkat edin.
CO2 li ama sürekli yağlı durur gamo tüp kullanırım
Bu paslanmanin çözümü nedir kalıcı pası nasıl gideririm namlu içini silah meneviş boyası ile de yıkadım ama çözüm olmadı
Çözüm ne?
-
Crosman 5,56 mm havalı tüfek
İçinden pelet yada solid geçirdiğimde set yivlerde sıkıntı yok Sadece pas çıkıyor yağlı harbi den sonra bir kaç kez temizledikten sonra geçiyor sonrası beklemede tekrar paslaniyor.
-
Arkadaşlar konu ile ilgili bilgi sahibi olanlara sormak istiyorum
Yivli namlu içi paslaniyor epey uğraştım her türlü yöntemi denedim pası çıkardım ama bir müddet sonra harbi ve yağ ile temizledigimde atış yapmasam bile leş gibi açık kahverengi pas çıkıyor
Namlu ucundan temizleyici (mesela fren balata spreyi gibi) sıkınca pas akıyor
Ne yapmalıyım kalıcı Bir çözüm için