ayer tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Elinde hatsan bt65 SB olup sadece ana gövde saglam açılmamış tamir görmemiş olması sarttır.
tüp önemli değil saglam yada kaçırıyor olabilir, namlu da önemli değil kabze de önemli değil uygun fiyata satmak isteyen olursa
Ahmet Yaşar ERDEN
05400406306
İletişime geçebilir
-
BEnde BT 65 LW var ama neden ikinci bir namluya ihtiyacım olsun
Bt65 namlusu 5,51,5,52 hatta 5,53 solid atmaya daha müsait LW namlu 5,50 ve daha altı calibre lere uygun lw namlu daha hassas isabet olarak ama 5,50 den buyuk solidlerde performansı kaybı olur
Diğer neden port çapı 4 mm dir bunların 5 mm ye çıkarılarak daha cok hava basıncı ile daha cok güç üretir
-
Rezerve edilmiştir
-
SATILMIŞTIR.....
-
Elimde kullanmadığım 2 farklı ayak vardı birisi sportmatch dürbün ayağı
25,4 ( 1 inç) dürbün capı ve 11 mm ray için uygundur sıfırdır ve
nikko sterling yüksek 30 mm dürbün capı 22 mm ayak ölçüsü olan orjinal sıfır ayaktır
2 sini beraber alana 1100tl kargo ücreti bana ait
Ayrı almak isteyenler için her bir çifti 600 tl kargo ücreti yine bana ait
Resim bilgisi için ayrıntılı
Ahmet Yaşar ERDEN
Whatsap dan 05400406306
-
Arada bir rast geldiğim bir uyarı var PCP'lerle ilgili. Bu tüfekleri basınçlı hava ile dolu iken arabayla bir yerden başka bir yere götürmeyin deniliyor. Hatsan tüfeğim bana karayoluyla kargolandı. Daystate de keza. Her ikisi de basınçlı hava doluydu. Ne olur ne olmaz türü bir titizlik midir bu uyarılar yoksa daha ciddi bir risk mi var? Sıcak havada tüfekleri arabanın içinde güneşe maruz kalacak biçimde uzun süre bırakmanın sakıncası ortada - genleşme tehlikesi. Kastedilen bu mudur? Önlem olarak AC'yi çalışır durumda bırakmak kafi midir?
Ben böyle durumda kötü ihtimali izole etmek için bagajda sıcak havaya maruz kalacagından dolayı %50 dolu götürürdüm
-
890 fps susturucusuz 840 fps susturuculu crony ölçümü ortalama
50 fps azda degil cok farketmiş ama yinede ilginc
-
22 grain solid göz gez arpacık atışı evet.
Sizden aldığım tüpüde kullandım dediğiniz gibi fark var 👍👍
Bt65 in en sevdiği gramaj bu
-
Ramazan ÇOKGÖREN arkadaştan aldığım 5.5 mm solid pelletlerle 3 er atış yaptım sonuç gerçekten çok çok iyi
Kaç grain solid ler ile 50 metreye attınız sanırım göz gez arpacık atışı
Benden aldığınız bt65 in valf modlu tüpü taksaydınız güç artışını farkedersiniz
En sevdiğim atıs sekli bu
-
-
-
-
-
Elimde fazla olan sıfır 255cc Hatsan bt 65 2025 üretim yeni tarihli yedek tüp satılıktır tüpün özelliği valf modifiyeli olup daha fazla güç üretir
Valf modifiyesi : Valf yayı daha hafif ince yay ile değiştirilmiş olup bu sayede valf in daha fazla hava cıkışı sağlamıştır.
Yay kapagı hava delikleri büyütülmüş olup fazla hava cıkısına katkı sağlamıştır.
Ankaradan elden görerek de alınabilir
Sıfır hatsan magaza fiyatı 3250tl
Fazlalıktan dolayı 2500TL istiyorum
Kargo ile de gönderilir.
-
Glock 19 birebir aynısı Zoraki kurusıkı Yoğun ilgi üzerine buradaki İnternet satışından kaldırılmıştır
-
Güncel olup, kargo ücreti bana aittir
-
Güncel
-
merhaba hobiye yeni başlayan birisi olarak bt65tüfeğimin 2609 kodlu iç namlu oringini nereden bulabilirim üstadlarım bilginiz var mıdır. Hatsandan istesem yollayabilirler mi?
Diyelim buldun nasıl değiştirmeyi düşünüyorsunuz basit değil gibi sanki
-
Hatsan ile görüşürseniz yardımcı oluyorlar bildiğim kadarıyla. Ama yakınlarınızda makine parçaları ya da oto yedek parça satan bir işyeri bulursanız aynı oringi oralarda da bulabilirsiniz. Oringler tüm makinelerde kullanılan bir malzemedir.
Aynen önemli olan Bir şey değil o ringler çap boyut uyduktan sonra her yerde kullanılır sızdırmazlık oringleri