ayer adlı kullanıcının mesajları

    Ankara Kızılay sanırım bayındır sokakda duruyorsa Aqua dalgıç okulu var, ben zamanında orada doldururdum.


    tel:03124196851

    teşekkür ederim, daha kompakt yapılı, daha hafif, gez ve arpacık lı versiyonu diana mod 54; Moderatör, Bipod takmam, hatta dürbünle bile pek işim olmaz diyenlerin, eline alıp ağırlık sorunu olmadan çatır çatır atacakları bir silah tamamen orjinal halde aksesuarsız bir mod54 dür.

    Aynen öyle...

    Çok güzel bir video tanıtım filmi olmuş emeğinize sağlık,


    Bu silahı bir dianacı olarak yıllardır tanırım, bana göre en büyük eksisi ağırlığı siz videoda da söylediniz alışdığınızdan dolayı size normal geliyor , bana göre gez ve arpacık da olmalı ama en büyük özelliği bir yaylının tepmesiz olması güle güle kullanın..

    Benim daha önceki favori alışveriş sitem Adana da bir site idi, ama artık aradığım ürün olduğu sürece Ar.mr dan alışveriş yapıyorum hizmet kalitesi, kargolama ve kargoya anında verip bilgilendirme vs. mükemmel ve hiçte yanlış ürün gelmedi..

    Bu anlattıklarına katılıyorum doğru bilgiler, ama chrono yine ölçüm yaptığı zaman doğru ölçer ölçmüyorsa zaten ölçemez error verir.


    senin anlattıkların doğru ama bu chronodan değil ,chronoyu doğru kullanamamaktan dolayıdır, bu çıkan sonuçlar chrononun yanlış ölçmesi değil , chronoyu kuralına göre kullanmamaktan dolayı farklı ölçüm sonuçlarıdır, değilmi...

    Her namlunun sevdiği optimum hız ve optimum isabeti yakalayacağı bir pelet vardır bunlar değişiklikler gösterebilir özelliklede pistonlu silahlarda.


    JSB lerin (5,52 mm ) PCP lerde daha mükemmel sonuç çıkaracağını söyleyebilirim.


    Bu demek değilki dünyaca ünlü kendini ispatlamış JSB ler pistonlu silahlarda uyum sağlamaz diyemeyiz.

    350 magnum ise 16 grain peletle 850 fps, 14.5 grain ile 950 fps değerlerini veriyor.
    tamam isabet önemli ama okadarda güçsüz birşey istemiyorum. sonuçta 350 magnum isabet konusunda kendini kanıtlamış bir ürün
    ayrıca o silahlarında allatan kurma mekanizması kafama takılıyor , uzun vadede karmaşık yapisi nedeni ile muhakkak bir problem çıkartacaktır.

    350 magnum bu hız değerlerini bu peletlerle hiç bir zaman yapacağını sanmıyorum hatta 14.3 ile 850 yapsın mükemmel sonuç derim.







    Alıntı sahibi "crow" 2 sene 5,5mm 350 magnum kullandım. Güzel ve dayanıklı bir tüfek. Ama şu an sizin yerinizde, opsiyonlar arasındaki bir tüfeği seçecek olsam, bu tüfek TX 200 olurdu. Yaylı bir silahtan çok güç beklememek lazım. Crono ölçümlerinde 16 graini 350 magnum; 750 fps ile atarken, hw 97k 680 fps ile atıyordu. Bence aradaki 70 fps için, daha fazla tepen, daha uzun, daha dengesiz, lock time' ı daha uzun ve dolayısıyla daha isabetsiz bir tüfek almamak lazım diye düşünüyorum.

    10 yıldır havalı tüfekle uğraşıyorum elimden hatsan , gamo, diana gibi yaylılar geçti hemde herbir markadan 1 den fazlasınıda kullandım PCP AAS410 kullandım ve en son sattım satma nedenim scuba dolum problemi ve taşıma problemi.


    şimdi tekrar yaylıya geçtim ve ilk aşkım Diana 350 magnum aldım bulsaydım webley patriot 1. nesil alacaktım.


    özet olarak kalite, farklı dizayn ve birazda güç diyorsanız Dianaları tek geçerim.