ayer tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    350 magnum ise 16 grain peletle 850 fps, 14.5 grain ile 950 fps değerlerini veriyor.
    tamam isabet önemli ama okadarda güçsüz birşey istemiyorum. sonuçta 350 magnum isabet konusunda kendini kanıtlamış bir ürün
    ayrıca o silahlarında allatan kurma mekanizması kafama takılıyor , uzun vadede karmaşık yapisi nedeni ile muhakkak bir problem çıkartacaktır.

    350 magnum bu hız değerlerini bu peletlerle hiç bir zaman yapacağını sanmıyorum hatta 14.3 ile 850 yapsın mükemmel sonuç derim.


    Alıntı sahibi "crow" 2 sene 5,5mm 350 magnum kullandım. Güzel ve dayanıklı bir tüfek. Ama şu an sizin yerinizde, opsiyonlar arasındaki bir tüfeği seçecek olsam, bu tüfek TX 200 olurdu. Yaylı bir silahtan çok güç beklememek lazım. Crono ölçümlerinde 16 graini 350 magnum; 750 fps ile atarken, hw 97k 680 fps ile atıyordu. Bence aradaki 70 fps için, daha fazla tepen, daha uzun, daha dengesiz, lock time' ı daha uzun ve dolayısıyla daha isabetsiz bir tüfek almamak lazım diye düşünüyorum.

    10 yıldır havalı tüfekle uğraşıyorum elimden hatsan , gamo, diana gibi yaylılar geçti hemde herbir markadan 1 den fazlasınıda kullandım PCP AAS410 kullandım ve en son sattım satma nedenim scuba dolum problemi ve taşıma problemi.

    şimdi tekrar yaylıya geçtim ve ilk aşkım Diana 350 magnum aldım bulsaydım webley patriot 1. nesil alacaktım.

    özet olarak kalite, farklı dizayn ve birazda güç diyorsanız Dianaları tek geçerim.