Teşekkür ederim.
Hatırladım. Güzel diziydi
Merhaba.Ürün için satış açıkmıdır acaba.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Teşekkür ederim.
Hatırladım. Güzel diziydi
Merhaba.Ürün için satış açıkmıdır acaba.
Bu arada jsb 8.44 ile çok iyi atışlar yapıyorum.Silah çok seviyor bu saçmayı.Ama alternatifler var ise kullanan arkadaşlar burdan paylaşsın işte.
Çok doğru seçim yapmışsın.İleride bir tüfek bile alsan satmaya kıyamayacağın bir silahdır.Güle güle kullan.
Nerdeki fuar. Ben bu işte bu kadar ac emiyim yer bilmiyorum da.
Mayısda fuar olacak takip et.
Bilgileriniz çok hoş değerlendireceğim teşekkürler
Umarım faydalı olur.
BElli bir tarihi var mı nasıl
Fuarda satışa çıkar.
Öncelikle kralı tebrik ediyorum, 3 namlu seçeneğinin birlikte sunulduğu başka bir silah modeli bilmiyorum.Sn.Zodiak size hak veriyorum, FX impactin maddi penceresinden bakılırsa nemesisin avantajlı olacağı muhakkak.Herkezin derdi başka bu hobide ,6.35 de ben hala tüp hacminin bigmax tüpü civarında olmasının ciddi stabilizasyon avantajı olacağını düşünmeden edemiyorum.Neyse az kaldı .
Bekleyip görmek lazım umarım iyi bir ürün olacaktır.
Nalburdan 2 liralık bu spatulaları buldum. Asıl amacım ahşaba ve atış alanımızdaki otomobil lastiklerine vidalanabilir hedefte kullanmak ama döner hedefime de uydu.
Aliexpreste 4cm çapında yuvarlak hedefler var hazır ama tanesi 7 lira civarı. Spatulaları alanda farklı mesafedeki lastikleri sabitleyeceğim. Hatta alanda bırakacağım, otların arasına koysam görmez kimse, alsa da vidasıyla birlikte maliyeti 2.5lira.
Çok başarılı.Havalarda ısınmaya başladı bizede lazım olacak.
Bunları gördükçe bizimkiler pofluyor ne yazikki.Olsada alsak :)))
Selamın aleyküm Hobidaşlarım
Ben Kral Phuncher Mega almayı düşünüyorum nasıl olduğu atış grupman vs hakkında bilgisi olan abilerim ve ustalarım yorumlarınızı bekliyorum
Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Senin için en iyi kaynak you tube
Ama kullanan arkadaşlarım var hepsi memnun.
Nemesiste beni fiyat çok düşündürüyor, One'ın fiyatı 2 ye yakın
Bende fiyat konsunda şüpeliyim ama silaha alıştıktan sonra şekil ve kullanım açısından kalibre olayı çok iyi olacak diye düşünüyorum.Ama crone sonuçlarıda önemli tabi.Fx impact almayı düşünürken bu silahın çıkması ve fiyatlarının nerdeyse 4/1 olacağını düşünmek beni kararsız bıraktı.Bakalım çıkınca göreceğiz ![]()
Gerçekten çok başarılı videolar.
Bende zorakiyi dürbünle kullanıyorum.Ve çoğu zaman 2 pompa her atışa yetiyor gibi.Zaten dürbün sıfırlama olayıda burda başlıyor.İyi pellet az pompa yapsanda çok dağıtmadığı için hem pellet hem silah kombinasyonu çok çok başarılıdır.Emin ol ileride tüfeğe geçsen bile satmak istemeyeceğin bir ürün.
Bence kralın nemesisi biraz iddalı gibi çünkü kalibre değişimi olması gerçekten çok fazla alanda kullanılabiliteyi arttıracaktır.
Bekleyip göreceğiz.
Kral bu konuda çok hassas gerçekten.
Beğenerek izliyoruz ![]()
Videoları incelersen daha detaylı bilgi alırsın.Ben evde tetik çalışması ve hedef atışı yapıyorum bunla.Ve arka oda hol ve salon arası uzunluğum 18 mt.Bu alanda tek delik yapıyorum neredeyse.Hayatın boyunca daha iyisi çıkana kadar kullanabileceğin bir silahtır bu öneririm.
Kesinlikle zoraki hp al.Grupta satanlar var çok uyguna veriyorlar bir bakmanı öneririm.Çok doğru tercih olacaktır.
Zorakiyi alıp 5 metre atışlarına mahküm kılmak bir aslanı kafese kapatmak gibidir,onu serbest bırakacanki kral olduğunu göstersin herkese.
O 5 mt reden başlicak sonra açılacak sen rahat ol :))))
Bence nemesisi bekle kalibre şansın çok olacak.Bende açıkcası o silahı bekliyorum.