6136 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

takılma nedenleri aynı mı acaba. bazen kolu çektiğimde tetiği kurmuyor (az çektiğimden olabilir) kolu sürüyorum, bakıyorum tetik boş. Sonra bir daha çekiyorum tetiği kuruyor ama 2. pelleti de sürüyor namluya. mesela çekiyorum kolu ileri süremiyorum. çekiyorum, çekiliyken şarjör dönmüyor, çıkmıyor vs. bu sorunlara çözüm olabilirmi emniyetin iptal edilmesi?

Kolu çektiğinde emniyet kilidinide geri çekiyor. Emniyet kilidini biraz sağlıksız yapmışlar bu yüzden bazen kurulmasına mani oluyor. Ben emniyet kilidini çıkardım bir daha takılma yapmadı.

E tabi sökersen daha dikkatli atış yapmak zorundasın.

kurma kolu dün akşam çok takılma yaptı, buna bir çözümü olan var mı?? yoksa hatsana yol mu göründü :(

Kurma kolu, emniyet kilidi dandik olduğundan takılma yapıyor. Ben emniyet kilidini iptal ettim, daha dikkatli kullanıyorum.

Gamo Magnum 15.43 ve hunter 15.43 var .Biraz Hafif birşeyler arıyorum

Abim ben sana Gamo alma demiyorum. Maddi duruma göre bir kaç çeşit alıp kenara atarsın. Bende Gamo dolu evde.

Ama şöyle bir gerçek var ki bu işin yarısı pellet kalitesidir. Dizersin şişeleri 60 metreye ve kalitesiz pelletlerle mesela 10 da 2 vurursun ve bu senin suçun değildir. Çünkü aynı noktaya nişan alırsın biri 10 cm yana gider diğeri 10 cm diğer yana gider. Gamo alma demiyorum büyük hedeflere atacaksan al tabi, biraz sapma da yapsa hedefi vurursun. Ama 1 kutu kaliteli pellet bulundur kenarda, onları daha hassas atışlar yapacağın zaman kullanırsın.

İlla o tür pellet alacaksan, Gamo pba bullet impact al madem, 14 grain.

İşçiliğiniz gayet güzel olmuş fakat plasti dip için bir süre sonra deforme oluyor diyorlar. Eğer ilerde bir sıkıntı olursa aynı konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Dış aksamını kalıp ayırıcı silikon sprey yağıyla yağlayabilirsin. Pas oluşumunu engeller. Namluyu 200 300 atışta bir temizlemene hiç gerek yok, 1000 atıştan sonra temizle derim, ince dikiş makinası yağı bu iş için bire bir. Ama iyi kurula.

Abi eğer 10 metreden sonuçlar dediğiniz gibiyse servise yollayın tüfeği. Namluda sıkıntı olabilir. 10 metreden en kötü 3-4 cm yapar sabitlendiğinde. Oda ya ayarı hatalı olacak ya da kötü pellet kullanılacak ancak o şekilde 3-4 cm yapıyor.

TC'lerde tüp sökülemiyor diye biliyorum ama belki siz yapabilirsiniz,kolay gelsin...Saygılar ;grin;

Yok vazgeçtim zaten sökmekten çünkü şu haliyle bile ayarlar çok hassaslaştı. Hangi pelleti kullanırsanız güç ayarından hangi seviyede iyi atış çıktığını bulmak zorundasınız ve milim milim oynatmak gerekiyor. Eğer 45 fplere çıkarsa sanırım bu ayar daha hassaslaşır hatta sadece 28 - 30 grain civarları kullanmak gerekir. Daha detaylı incelemek lazım.

Dediğiniz pellet norica ban sanırım. O pelletin içerisine biraz lehim damlatınca, yani düzgün şekilde doldurabildiğiniz kadar doldurunca, 30 metrelerde inanılmaz tahribat yaratıyor fakat hedefin 10 15cm yanına gidebiliyor.

flowerhorn334
    sen hobinin zehirini çok hızlı aldın bakıyorum :) Üstelik şansına bozuk tüfek almış olmana rağmen, hala soğumadığına göre baya bir saracak seni bu hobi :)

Abim onu hiç elleme sen, biraz gelince kullan, birazda para biriktir yavaş yavaş. Çünkü bir süre sonra o seni kesmeyecek, başka tüfek almak için zaten satacaksın onu :)

şekline takılmazsak fiyatıda cabası ki şeklide sıradışı geliyor zaten bana çok hoş bir tüfek zaten 5.5 tüfeğim var at44 tahribatta pek etkilemiyor beni o nedenle 6.35 olmasını istiyorum

6.35 pellet seçeneği pek yok piyasada, 5.5mm 30 grain pelleti 900 fps civarında atarsanız, sizi tahribat konusunda rahatlıkla memnun eder. Ortalama mesela 30 graini 920 fps ile atmak için 57fp güç üreten bir tüfek olması gerekir.

İşin aslı geriside hikaye tahribat konusunda. Tahribat tüfeği dediğin vurdumu oturtacak, condor ya da ar6 da alabilirsiniz. Ama ar6 nın hem avantajları hemde tek çeşit pellet kullanmak gibi bir handikapı vardır.