Ali eline sağlık çok güzel duruyor. ![]()
6136 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
4,5mm için Webley Rebel 963 fps, 2100 725 fps, 238 fps fark var. Metre/saniye olarak aradaki fark 70m/s.
Webley Rebel ile 8 pompa yapılabiliyor ve 7 grain rws pelletle aşağıdaki sonuçları almışlar. Normalde crosmandan daha güçlü olduğunun farkındayım ama fark olarak ahım şahım bir fark yok demek istemiştim. 8-10 pompa yapacaksak ve her pompalamada daha fazla yoracaksa edinmenin pek mantığı yok diye düşünüyorum. Crosman 2100 ü o şekle getirebiliriz fakat 8 kere kurmaz sinir bozucu. ben Zorakide 3. yü bile kurarken angarya gibi geliyor çok atış yaparsam.
4 pumps = 645 fps
5 pumps = 705 fps
6 pumps = 740 fps
7 pumps = 766 fps
8 pumps = 786 fps
-
ERDİNÇ kazanmış tebrik ederiz kendisini
En son forumda tüfeğin chory değerlerini yayınlamıştı, tıkır tıkır saat gibi çalışıyor yorumları yapılan tüfeğin hakkını vermiş gibi görünüyor. -
E hani hiç haber yok yarışmadan

-
Herkese başarılar, iyi atışlar
Filintalardan ilk 3 sırayı bekliyoruz. Özelikle İzzet abimizin 1. liği alacağına inanıyoruz, belki Taylan abi 2. olabilir
Alper Ertop gizli silahımız bu sefer 
-
Piyasada hep yaylı varda, pompayla scubayla uğraştırmayacak, namlu çıkış hızı yeterli bir multipumup tüfek yok. Yerli firmalar yapmıyorsa o zaman Webley Rebel gelse.
Webley rebelin 2100 den ahım şahım bir farkı yokki. FX independence 27 pompada 9 tane 870 fps civarlarında atış yapabiliyor hemde 18 grain 5.5mm pelletle. Üstelik videolarda görüldüğü kadarıyla pompalamasıda gayet kolay. Adamlar bitirmiş işi.3 pompaya 1 tane atış demek.
-
Atak arms, Webley Rebel tarzı bir tüfek yapsa keşke.http://www.pyramydair.com/s/m/Webley_Rebel_Air_Rifle/2980
Multipump üzerine pek düşmüyorlar genelde hep yaylı var piyasada. Keşke pcplerde multipump sistemi gibi olsaydı. Pompalamak yerine pcp tüpünden içine hava dolardı bir nevi regulatör gibi olurdu. Çekiç sesi gelmemiş olurdu iyice sessizleşirdi.
Mesela ben atp2 yi zoraki ayarına getirdiğimde arada çok ses farkı vardı. Silahtan çıkan ses kadar birde çekiç sesi geliyor.
FX süper bir multipump yapmış ama fiyatı aşırı yüksek.
-
tabancama kıyamıyorum, bi kıyabilsem ben onu tüfeğe çeviririm. sadece aynı borusunun 2 katı bir boru bulmak gerekiyor

Öyle olsaydı zoraki 30 kere tüfeği sürerdi piyasaya
Uzun namlu olursa arkasından gelen hava yetersiz kalır. Pistonu büyütmeleri gerekir ve aynı şekilde kurabilmek için baya güç harcamak icap eder diye bunu yapmadıklarını düşünüyorum.Aslında multipump sistem çok avantajlı, Pcp tadı veriyor fakat gelişmemesinin sebebi güç artınca kurmasının zorlaşması diye tahmin ediyorum.
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Not: Metehan bi yerden para çıkarsa 2 mizede 1 er tane alıcam söz

-
Bende bir soru sormak istiyorum. Tepmesi ve isabeti zoraki ayarında bir tüfek var mı? hedef 100 metreye kadar .
Zoraki multipump sisteme sahip bu yüzden hiç tepmez. Aynı sisteme sahip crosman 2100 var ama onuda alttan 10 kere filan pompalıyorsunuz. -
Muhakkak yaşamışsınızdır da benimki kadar mı merak ettim.
Üzerine otursam yine kurulmaz yani o kadar.
Siz x20 ile arasında gidip geliyordunuz, arayıp durumu anlatıp x20 ile değiştirme şansınız yokmu ? Mod125 in yay yumuşasa bile zor kurulan bir tüfektir. -
Anket suistimal yada sabote edilip dünyanın bir numaralı silahı olarak hatsan mod125 gösterildiği için hatsan marka silahlar listeden çıkarılmıştır, hatsan imalatı olan Webley ler korunmuştur,
Soru "sizin silahınız hangisi" değildi !!!Haha iyiymiş bu
Fanatizm oylamada da kendini göstermiş demekki
İşin garip tarafı 5.5mm anketi olmasına rağmen hw97 ama 4.5mm diye not düşmüş hw97 ye oy atanlar 
-
Sanki aniden açılan bu başlık A-Takımı nın morali bozulsun diye açılmış gibi olmuş
Az zaman kala psikolojik savaş başladı 
Not: latife yapıyorum tabiki

-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

-
Tüp iyi saklanamamış sanki bir şekilsizlik var gibi

[Resim Engellendi: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529589_241593235985401_2043547639_n.jpg]
-
Benim için çok özel bir tüfek ar6. Ama orta karar bir hobi tüfeği değil, biraz uç noktada kalan bir tüfek.
Çok güçlü ve güçlü olduğunu için her zaman kullanamazsınız. Sesi ateşli silah gibi ve moderatör sese mani olamıyor fazla. Ayrıca her zaman 25 grainden ağır pelletler kullanmak zorundasınız. Hafif pelletler o hızla alakasız noktalara gider.
Horoza bir ağırlık ekleyip gücü biraz arttırma şansınzı var. Ama Akıncı37 arkadaşımızın yazdığı handikaplar var mesela. Kundak, stabilite kaybolması, güç ayar düğmesi olmaması gibi.
Bende hem farklı kundak var, hem regulatör var, hemde küçük bir işlemle gücünü azaltabiliyorum ve 16 grain pelletlerlede verim alabiliyorum.
Kısaca normal bir tüfek değil. Bu yüzden eğer 2. tüfek olarak alınacaksa tavsiye ederim ama tek tüfek olarak ideal değil. Her zaman her yerde kullanamazsınız.
Ben condor, ar6, sumatra gibi tüfekleri ayrı tutuyorum, güçlü tüfeğin keyfi bambaşka ama güçlü tüfekle her zaman atış yapamama gibi bir sıkıntı var.
-
İlk defa 50 metre ötesine atalım dedik hocam. Ayrıca ha dedinmi istediğin ağırlıkta pellet bulunmuyor ki... Burada en çok getiren bayiye geçen sordum gelir ama ne zaman gelir bilmiyorum dedi. elde ne varsa onu atıyoruz...RWS'nin de var o da 16 grain. Gamonun prohunter'ını adeta çakıyoum namluya, promagnumun biri zor girse diğeri kolay giriyor...
Prohunter 5.53 çünkü ortalama. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
16 grainle 710 fps civarları bir değer vermiş ölçümlerde.
-
Tam olarak nerede bu zeytinburnunda mı ?