6136 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Pelletlerin eteklerini lehimle dolduruyorum tahribat atışları için 2 gündür. İnce lehimlerle içine parça parça düşüp orantısız oluyor. En son etek bölümünü düzleştirip kapatıyorum fakat içinde orantısızlıklar minik boşluklar oluşuyor. Havya ucunu içine sokup eritmek istemiyorum pellete zarar veriyor.

Yaşı ilerlemiş olanlar belki anımsarlar, eskiden gemilerde sağda solda seyyar satıcılar olurdu ıvır zıvır satardı. Dolma kalem kalınlığında lehim kurşun gibi birşey almıştık ve çakmakla yakınca eriyip büyük damlalar halinde akıyordu. Bu tarz bir şey var mıdır piyasada ya da çok kalın lehimler bulmak mümkün müdür ?

En azından damlatırken komple eteği bir anda doldurur ve sonra fazlalığı traşlarım. Pellet kalıpları içinde iş görebilir böyle bir şey zira kurşunu eritip dökmesi biraz zor oluyor.

galathian bence at44 le çok farklı yapıya sahip üst blok olsun şarjör tipi olsun .. ama yine ne yazıkki gene o 230cc tüp koyduklarına göre hava sarfiyatı oldukça yüksek sanırım tabi bunu tüfeği alıp inceleyen arkadaşlardan öğrenmeden birşey diyemeyiz ama eminim fazladır benim hoşuma giden ahşap regüle shroudlu olan modeli sentetik olanıda güzel....

Üst bloğu tornada yuvarlaklaştırmışlardır :P Şaka bir yana 2 ay sonra belli olur akibeti, regulatörlü olması avantaj.

Daha yumuşak tetik yayı eklemişlerdir. Videodaki ar5 te öyle sanırım.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Burada önemli olan bu güzellikte grupmanların bu silahla istikrarlı bir şekilde yapılıp yapılamayacağıdır.

Katılıyorum abi size. Genelde yayınlanan grupmanlar tüfeğin hangi pelletlerle ne yapabildiğine yönelik incelemeler oluyor. Kullanıcılar buna göre bakıp tüfek ediniyorlar. Konuyu açan arkadaşımız her zaman böyle bir atışa denk gelmeyeceğimizi düşünerek konuyu açmış. Zaten böyle bir grubu denk getirdiklerinde şaşırmalarındanda bu ortada :)

Her attığımda bu grupmanı yaparım öyle böyle modifiye ettik manası çıkmamalı :) Ama keşke at44 her atışta buna yakın grupman yapacak kapasiteye getirilebilseydi. İyi bir regulatör ve farklı bir namluyla belki yapılabilir.

Videoluk bir durum yok yani denk gelmiş sadece paylaşılmış :)

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE YENİ ÜYE OLDUĞUMU BELİRTME İSTERİM..10 YILLIK 5,5 MM DİANA 52 KULLANICISIYIM.DAHA GÜÇLÜ VE UZAK ATIŞ YAPMAK İSTİYORUM 50-100M VE TABİ SARSINTISIZ.EN ÖNEMLİSİDE AR 6 GİBİ YARI OTOMATİK BİR TÜFEK ALMAK ÜZEREYİM 1. TERCİHİM AR 6 İDİ AMA İSABETLE İLGİLİ SIKINTILAR VAR DİYE YAZINCA ÇOK KARARSIZ KALDIM ÖNERİ VEYA AYRINTILI BİLGİ RİCA EDİYORUM ÖZELLİKLE KULLANICILARDAN...

AR6 yarı otomatik sayılacak bir tüfek değil. Toplu tabancalar gibi çalışıyor sistemi yani kurmak yerine istendiği takdirde tetiğe güçlü basıp horozu otomatik kurmuş oluyorsunuz. Yani elektronik sistemli yarı otomatiklerle ilgisi bile yok. 6 taneyi peşpeşe atmak için tetiğe kuvvet uygulamak gerekiyor.

İsabetle ilgili sıkıntılı olarak bilinmesi ise böyle güçlü bir tüfekte hafif pelletler kullanılması. 28 grain pellet ile bir tahribat tüfeğine göre başarılı bir tüfek.

Bu yarı otomatik elektronik tüfekler gibi değildir. Ben şahsen peşpeşe 6 atış pek yapmıyorum çünkü normal atışa göre zor oluyor çünkü tetik ağırlaşıyor horozu kaldırması yüzünden.

ar6 kötü müdür? Valla satmaya hiç niyetim yok kolay kolay satmayı düşünmem zira neredeyse ateşli tüfek gücünde bir keyif veriyor bana. Ama hafif pellet kullanırsanız atışlarınız çok alakasız noktalara gidebilir.

sumatra - condor -ar6 gibi tahribat tüfeklerinden s510 gibi grupman yapmasını pek beklemeyin adı üzerinde tahribat tüfeğidir.

İstediğiniz tipte yarı otomatik tüfek ise FX revolution fakat ar6 iki kat fazla güç üretir.

Elinize sağlık güzel çalışma olmuş, umarım farklı pelletleride denersiniz. Etek ölçülerini görünce prohunteri ar6 şarjöründe deneyeyim dedim ve zorlanarak oturdu şarjöre. Demek ki eun jin 28 grain pelletlerin etek çapı 5.70 civarlarında. Tatlı sıkı oturuyor eun jinler.

Honda jazz bakmakta fayda var tüplü olursa bişey yakmaz zaten normal haliyle bile az yakan bir araç üstelik yağını suyunu eksik etmedikçe masraf çıkarmıyor ve yan sanayisi bulunabiliyor parçalarının. İçide gayet geniş ebatına göre. 2. elide hemen satılan bir araç.

yağlar hakkında bir bilgim yok şuanda. okuyabileceğim internet sitesi varsa yararlanmak isterim abi.

Yarın kundağa birkaç şablon çizim yapıcam. havya ile yakma uygulayacağım. daha sonra yağ ve vernik olayına giricem. biraaz bilginize ihtiyacım var...

http://www.mehmetmarangoz.com/MehmetMarangoz/125/tung-yagi-nasil-kullanilir.aspx</a>

Bursa da sanırım burası, satışını yapıyor. Tung yağı ve gomalak cila ilede ilgili bilgiler var incelersin.

Moderatör alımı ile ilgili sorularım vardı yardımcı olursanız sevinirim,
    4,5 ve 5,5 için farklı moderatörler mi vardır?yoksa aynı moderatörü her iki kalibrede de kullanabiliyor muyuz? Nette araştırdım ama bulamadım zoraki ultranın dış namlu ucu ölçüsü nedir genelde gördüğüm 1/2 unf diş moderatörler bu silaha uyar mı?

Teşekkürler..

Zorakilerde namluda diş yoktur, ekstra bir aparat takıp ona monte etmelisiniz moderatörü. Farklı moderatör yoktur 4.5mm ile 5.5mm için aynısını kullanıyoruz.