6136 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Teşekkürler herkese , Ali abi dediğin gibi bullpup güzel olur , şimdilik benim çekiç valfi açamıyor gibi hem de içinde son 2 cm 'ye kadar kurşun dökülü , birşey düşüneceğim bu konu hakkında adam gibi ses vermeye 120 bar civarı başladı , artık 1 cm daha kurşun döküp son raddede yayı deneyeceğim, yada kalın bir yay yaptıracağım .

Bana gelince Abi yapma, kendin kurcala bakalım :D Ona göre üretmişlerdir o tüfeği, uğraşma bozacaksın :P

benim tüfek long version olduğundan diye sanıyorum ki 200 den 100 bara kadar ortalama 40-45 atış gerçekleştiriyorum ve 6136 farklı tüp takılabildiğini bilmiyordum cc si yüksek tüp var mı ki at44 için aslında çok uzun mesafelere atış yapmıyorum ama gücü düşürmekte tahribatı düşürecek :) ölürüm ve at44 ümün şişeleri patlatışına g;$i :thumbup: :D 8o :rolleyes:

600 cc tüp takan arkadaşlarımız var forumda.

100 barda atarsın. Zaten daha altı sakıncalı, 50 60 barda aniden tüp komple sıfırlanır. Gerçi ben atp1 in tüpünü kurcalarken valfin arkasına yay görevi görecek şekilde oring sıkıştırdım, 10 bara bile gelince tüp sıfırlanmıyor ama 100 barın altı gereksiz.

Sık doldurmaktan şikayetçiyseniz ve çok uzun mesafelere atış yapmıyorsanız tüfeğin gücünü düşürebilirsiniz. Ya da büyük bir tüp takabilirsiniz. Diğer seçenekler atışlarınızı etkiler.

doğu karadenizde buna barabelli derler diğer silahlardan özelliği tutukluluk yapmaması ve uzun menzilli oluşudur. ayrıca çok sağlam çelikten yapılmıi olup çokda isabetlidir.eee alman bu yaparmı yapar 8o

Tutukluk yapmaz fakat üstteki makarayı çok iyi çekmek gerekir yoksa sıkışıyor mermi.

Azını burnunu yamultcam Berke senin uyuz oluyorum sana :thumbup: Kıskançlığın böylesi

Nasıl bi sabırdır oğlum seninkisi 10, 100, 1 000 000 setup kurdun bu tüfeğe sonunda at-44 ü adam ettin ;keyf;

Berke böyle seviyor :) Sonrada keyfini çıkarmadan satar gider tüfeği :) Allah bilir 1 kutu pellet atmamıştır daha o tüfekle :)

dremel ile bi kalip hazirla sonrasinda kursunu icine dok ve istedigin gibi kullan ama suna dikkat etmen gerekir bu islemi ne ile yaparsan yap orjinal pellet gibi bir perfoans bekleme. piyasada zaten cok farkli cesitlerde pellet mevcut onlari kullan.

5.53 etekli pellet 1 2 tane var sadece piyasada, onları zaten kullanıyorum. Amacım ince mehmet 30 grainsi denemek. Wranglerin yöntemini denemeye çalışacağım. Amaç bu şekilde kullanmak değil, tüfeği test ediyorum.

Bir deneme yapmak için pelletin arkaya doğru olan bölümünü 1mm kalınlaştırmak istiyorum. En basit aklıma gelen bant türevi bir mamülle yapabileceğim ama yivsetlere zarar verebilir diye sormak istedim. Sizce en sağlıklı olarak pelletin arkaya doğru olan kısmını nasıl 1mm kalınlaştırabilirim ?

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

yiğidi öldür hakkını yeme glock a laf ettirmem :thumbup:

En son şarjör gibi taktığı yuvarlak dalgayla bir araca sıksalar içerden sağ çıkamaz kimse :) O aparatla beraber uzi filan hikaye kalmış yanında.

Şimdi ben torun marka tüfek aldım. Üzerinde 5.5 mm yazıyor; ama adam bana 4.5 luk mermi vermiş. mermiyi koyarken zorlanma oluyor. 5.5 luk bir tüfek 4.5 lukta atabiliyormu yoksa ürünmü defolu ayrıca dediğim gibi 4.5 luk koyarken zorlanma var elimi acıtıyor baya.

pelletler 4,5mm olsa içine soktuğunuz zaman düşer aşağıya tutunca. 4,5 5,5 den daha ufaktır sizin pelletler 5.5mm dir bazı pelletler namluya zor girer. Size 5.52 lik pellet verip 4.5mm kutusuna filan koymuş olabilir mi? Bazı pelletler biraz daha büyüktür 1 2mm.

meenet ve wrangler e not: Siteye üye olunurken ad soyad şehir yaş bölümüde eklesenizde şu uyarma derdinden kurtarsak her yeni üyeyi :)

ar6 da 2 cesit atma imkanin var
    1- tetiği sağarak yani ard arda sadece tetiğe basarak 6 mermiyi atabilirsin . bu sistemde dusuk gucte atarsin (tufegin ozelliği ve daha ekonomik hava tuketimi ) ama hedef atislari zordur cunku uzun sağma suresinde hedefi kaybedersin.
    2- once horozu kurarsin sonra tetiği ufacik bir dokunusda dusurursun. bu sistemde full power a gecer tufek ve tetiğe basarken hedefi yitirmezsin amaö cok daha fazla hava tuketir.
    bu sistemlerden birine double action oburune single action da denilir amamar6 sabi olmamam ragmen hangisi hangisi ogrenemedim
    Sizin bahsettiğiniz merminin sarjörden atis agzina surulmeden , kabaca uflemenin sarjor icinde iken yapilmasi her iki sistemde de gecerlidir ar6 nin temel karakterisistiğidir . ar6 iyi bir nişan tufeği değildir (20 m den 25 kuruş değil de 2 cm capinda bi delik yaparsin) ama mukemmel gucu ve esi kolay bulunmayan seri atis ve horozu sagabilme ozellikleri ile harika bir tufektir.

Bende beğendim, tam tahribat tüfeği. Ben ince memetleri atamamasına takıldım biraz buda yüksek ihtimalle şarjörü 1mm geniş olduğundan kaynaklanıyor.

aynen bendede cok çeşit pallet var ama eun jin gibi hiçbiri tahribat vermiyor bencede pallet namlu agzına sürülmediginden kaynaklanıyo ince mehmet ve biçok ceşit pallet denedim

İşte bende diyorumki eun jinde namluya sürülmüyor ama isabet sağlıyor. Mantıken ince memetin daha iyi isabet sağlaması lazım. Sıkıntı şarjörün geniş olmasından kaynaklanıyor olabilir çünkü tam oturmayan pellet şarjörden direk fırladığında doğal olarak dengesiz gider diye düşünüyorum. Peki hiç ince memedi alyan yardımı ile namluya sürüp sonra şarjörü takıp denediniz mi siz?

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız... bende ar6 sahibiyim ince mehmetin solid 30.25 graini kullanamadım bu tüfekde oysa bt65 im var onda solid ilaç gibi geliyor ama ar6 da problem sende denedinmi solidi ??

Ben denemedim fakat ince memetler çok bol geliyor şarjöre muhtemelen ondan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Şarjöre evde bulunan bir sürü pellet denedim sadece eun jin güzel oturuyor. Eun jin ler 5 52 sanırım ya da 5 53