kral dan kurtul stoeger x20 al keyfini sür
x20 hafif gelir ona
mod 125 filan anca keser ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
kral dan kurtul stoeger x20 al keyfini sür
x20 hafif gelir ona
mod 125 filan anca keser ![]()
Bende yeni yeni zorakiye alışmaya çalışıyorum henüz dürbün/red dot takamadım fakat az önce 8 metreden desteksiz 5 atış tek delik yaptım Jsb extra ile. Silahı bir şekilde sabitleyip deneyin ve ya ucunda moderatör varsa onu çıkarıp deneyin. 4 metreye göre çok istikrarsız olmuş. Olmadı namluyu temizleyin iyice.
Taylan Abi o tüfekle grupman mı yapmaya çalışıyorsun sen ?
Kağıda attığın pellete yazık abi başka bir şeye atsaydın ![]()
Elinize sağlık güzel bilgiler, 50 grainle o güçle atış yapmak bile heyecan verici olmalı.
Her neyse.Fiyatı uygun bulunca almıştım.Çok tanıdık bir av bayisinden 520 Tl ye aldım.Bu arada evde sarsılmazın pelletlerini buldum 4.5 mm onları kullanıcam yarın
O pelletler tüfeğe ölçü olamaz haberin olsun. Daha kaliteli bir kaç çeşit pelletle denemelisin, sonra grupman kötü çıkarsa moralin bozulmasın çünkü iş birazda pelletle alakalı ![]()
üstündeki dürbün bu sizce iş yaparmı ?
[Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/2nb6knc.jpg]
3X9 32 sanırım şimdilik işinizi görür. Yalnız bir kaç atış yapıp sarsıntının şiddetinden emin olun eğer sarsıntı fazla ise dampa ayak gerekir dürbününüze. Yoksa bir kaç atışta sıfırlaması değişir durmadan baştan ayarlamanız gerekir.
Galiba farklı tüfeklerden bahsediyoruz.Ben sarsıntı hissedemedim pek ama ?
O Benjamin nitrodan bahsediyor seninki o kadar güçlü olmadığından sarsıntısı muhtemelen daha azdır. 4.5mm nin en ağır pelletlerini kullanmanı tavsiye ederim.
sen birde 4 pompa dene ben memlekette 60-70 mt de 1lt relik pet şişeyi havalara nasıl zıplatıyor amcamın bile ağzı açık kalmıştı :))
Özellikle sana bana Zorakiyi tavsiye ettiğin için teşekkür ederim az önce yaklaşık 100 atış yaptım hiç sıkılmadan ![]()
Kafa avcısı çok güzel atışlar tebrikler.
Çekiç vidası 3 tur gevşek , valf yayının arkasında 3 mm tampon mevcut / 180-140 bar. / 25 grain. JSB king
838-842-845-848-852-856-851-856-847 ort. hız 850 alırsak 40 fpe. , tüp Rüştü abiden aldığım 130 cc . Atış başına hava 570 cc . Bu ayarda bıraktım.
Hani tahribat videosu ?
Bir iki teneke delde görelim 6.35 in farkını ![]()
Hayırlı olsun Bora, kaç mm tercih ettin ?
Gayet güzel ve kullanışlı. İlerde belki bende mdf den ya da polyesterden yaparım benzerini.
[Resim Engellendi: http://g1211.hizliresim.com/13/6/fpn0f.jpg]
[Resim Engellendi: http://g1211.hizliresim.com/13/6/fpn1b.jpg]Arkadaşlar valfin kapanma süresini azaltmak ve hava tasarrufu için valf yayının arkasına bir tampon olarak koyduğum 3 mm lik delrin parça çok işe yaradı.
Kronograf ile 1 atış görebildim çünkü ön güneşlik kırıldı ve arkada referans ışık olmadığı için diğer atışları göremedi , 808 fps gördüm ve regülatörlü olduğu için diğer atışların buna yakın olduğunu farz ediyorum. Asıl olay 180 bar havam kalmıştı ve 2 şarjör (18 mermi) den sonra hava 130 bara düşmüş . Yani 40 fpe. 18 atış , atış başına hava 800 cc 'den 500 cc 'ye düştü. Ama daha kesin ve detaylı bir ölçüm için yeni bir kronograf alacağım , şimdilik bu kadar .
Berke aldın 6,35 i hani nerde tahribat resimleri ? ![]()
gönderdiğiniz resmi ilk defa gördüm benim yaptığıma çok benzemiş ya inanmıyorum cidden.
Onu ben photoshopta yaptım demin senin modeli
Bakalım nasıl olacak düzgün malzemeden olsa görünümü diye denedim. Yani senin model zaten o ![]()
Muhtemelen işlevsel olarak iyi olmuştur. Lakin görsel olarakta biraz göze hitap etse fena olmazmış. Saygılar
Görsellik derken söz konusu olan modeli ise ben sevdim aslında farklı duruyor. Yok eğer birleşme yerleri ve malzeme gibi sırıtan yerlerden bahsediyorsanız katılıyorum.
Yoksa bu model mdf den yapılıp kenarlarına freze ile ovallik verilse gayet güzel olur gibi. Silahta hiç yuvarlak hat yok dipçiğinde düz gelmesi sert bir görünüme kavuşturmuş ama malzemesi ve birleşme yerleri tabiki görselliği bozuyor.
Tabi zevklerle renkler tartışılmaz ![]()
[Resim Engellendi: http://img2.ressim.net/out.php/i6332027_zoraki.jpg]
Üst tarafı yapıştırırken ne kullandın? Yuvarlak bir parça dikkat çekiyor o açıdan sordum.
Kullandığınız pelletlere göre gayet güzel.
palet hangı marka onerırsın hocam ?
Kaç mm sipariş ettin tabancayı?
1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
4- mobydick74
5- 6136
Metehan,
Ellerine sağlık. Güzel ama en önemlisi işlevsel olmuş. Güzelce bir kaplamadan sonra harika olur. Ancak tabancaya dipçik bir tüfek hasreti mi?
Tüfeği herkes kullanır, dipçikli tabancayı heveslisi ![]()
Peki ses düzeyi nasıl? Siz FX te kullanıyorsunuz mesela, hangisinin sesi genel manada daha az? Genel manada yazdım çünkü yaylılarda mekanizma seside geliyor sonuçta.