6136 adlı kullanıcının mesajları

    Mercedesin olayı eskidendi. 190e lerin döneminden sonra diğer firmaların çoğu mercedes konforunu yakaladılar. O dönemlerde mercedesden inip bmwye bile binilince bile attan inip eşşeğe binilmiş gibi oluyordu konfor açısından.


    Tabi yinede 560 sec in performansı ve özelliklerini şu an 250 300 bin liralık arabalarda anca bulabiliriz o ayrı konu.

    Ayrıca yurtiçi kargo şubesi havalı-ateşli tüfek diye kargonuzu almazsa bizi arayın şubeyle görüşür sorunu hemen hallederiz dediler.


    Yurtiçi kargo artık havalı tüfekleri alıyor. Verirken "Yalnız bunun içerisinde havalı tüfek var içi boş ama bir kağıt imzalamam gerekiyormuş" dediğiniz zaman hemen kağıdı çıkarıp imzalatıp kargonuzu kabul ediyorlar. Bundan bilgisi olmayan şubeye denk gelirseniz, her zaman bu şekilde farklı şubelerden yolladığınızı ve genel müdürlüğün bu prosedurla çalıştığını izah ederseniz. En fazla başka şubeyi arayıp bilgilenirler.


    Tabi sorumluluk sizde olduğu için tüpü boşaltıp ya da az barda yollamanızda fayda var.

    Ne tarafa cevireyim tolga abi :) nasil terse donucek ? Grup mu buyur diyorsun.

    3 tur yapınca bu sefer 5mm grupmanı diğer pellet yapacak demek istiyorum. 13.44 pelletin grupman büyüyecek.


    At44 de kaliteli pelletlerin testini yapamazsın. Gamo falan neysede, mesela AA 16 grain 7-10mm grupman çıkarmış. O pelletin 5mm yapan fps aralığı oranı illaki vardır, o ayarı tutturman gerek.

    Eğer grupman yapmak istiyorsanız o pelletleri kullanmayın. O pelletleri en iyi yaylı tüfeğe koyup sizin atış stilinizde atışlar yapsak bile dağılmalar olacaktır. Paylaşım için teşekkürler.


    Gamonun eski magnum ve hunter modelleri fena değildi fakat pro modelleri çok dengesizler.

    Kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş ! Sana inat bi video döşiyim yarın şurayada gör :) ;avci;


    Haha masus yazdım zaten, tükenmez kalemi her seferde vurmuşsun Akif abi, istihbarat sağlam bizde ;)


    O değilde Kostok un tüfekte senin tüfekte yivliyi aratmayacak tüfekler şaka maka :) Bizimkiler yanınızda boncuk tabancası gibi kalıyor. Ben bir şikayet maili atayım en güzeli 30fp den yukarısı yasaklasınlar :P

    Tek kelimeyle mükemmel ,kesme şeker videosuda olursa yanında tavşan kanı bi çay gider hani.
    Bu gün ben ve Akıncı HM1000X le kesme şeker denedik ama 10-12 km yan rüzgarda ancak şekeri üstüne koyduğumuz kutuları vurabildik :)


    Rüzgarla ilgisi yoktur abi vuramamanızın, beceri işi bu :P

    Mükemmel iş çıkmış tebrikler. Tabi bunun yanında sonuçta tahribat tüfeği ve o mesafede bile çok etkili olduğunu düşünüyorum tahribat açısından.

    Bende 55 cm namlu var zorakiye takacaktım fakat araştırınca namlusunu fazla uzatmanın işe yaramayacağını anlayıp vazgeçtim. Kendi namlusundan maksimum 10 cm fazla bir namlu olursa fark eder ama uğraşmaya değmez.

    zannedersem sizler tahribat için bunu yapıyorsunuz. Ben isabet için düşünüyordum. Ben sumatra 6.35 ile enijun markalı kendi peletleriyle sağlayamadığım isabeti, ince mehmet 45 yada 47 grn ile sağladım Yani ağırlık mesafeyi kısatlsa da isabete müspet olarak tesir ediyor. diana mod 460 ve AA S 510 silahlarımı yeni aldığım sıralarda denemek için satınaldığım bir sürü pelet var ve isabetinden memnun olmadığım peletlerin aynı şekilde isabetini arttırmak istiyorum.


    İçini doldurrarak ağırlaştırmak fikri bu vesile ile bana iyi bir fikir gibi geldi.

    Yok bizim dediğimiz mesela 30 metreden sert bir cisimde tahribat yaratmak için memnun olmadığımız pelletleri kullanmak içindi. İsabetli olmazlar çünkü ağırlık merkezi olarak dağılmıyor. Anca yakın mesafede tava gibi objelere atmak için kullanılabilir. Hadi 30 metrede 10 cm sola ya da sağa gider ama uzun mesafede çok farkeder nereye gideceği belli olmaz.

    Öncelikle herkesten 2 konuda özür dilerim. İlk olarak objektifi netlediğimi sandım fakat tam netleyememişim çekim bulanık çıktı. Diğer konuysa, aceleyle deneme yaptım ve nişan aldığımda ellerim titriyordu sebebini bilmiyorum. Hatta ilk 5 atışdan sonra elimden geldiğince daha düzgün yapmaya çalıştım videoda fark edeceksiniz. Sonuç olarak tekrar şarjör doldurmaya üşenip böyle bıraktım. Tüfek airarms s200 mesafe 14 metre.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.



    [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/e7ZQRl.jpg]

    800 fps 8.44 ile mi ?

    800 fps 8.44 le tam 12 fp yapıyor. Arkasında güç ayarından 21fpye kadar yükseltilebiliyor. Yarın gücünü arttırıp 14.3 JSB monsteri deneyip yayınlarım. Tam güçte 800 le atıyor 14.3 JSB monsteri.

    envanteri bir açıklasana abi :)

    Abim çok bir envantere sahip değilim al sat yapıp değiştirdim :) at44 atp2 zoraki dürbünler ıvırzıvır var bunun haricinde. Kullanmaya zamanım olmuyor yakında ne varsa satıcam. Boncuk tabancası alıcam bir tane yeter bana :)



    bu ingiliz olan mı yoksa CZ n in yaptığı mı

    s200 lerin hepsini CZ yapıyor. Airarms onlara ürettirmiş bu tüfeği.